Fanii nu și-au mai putut lua privirea de la rochia ei. Ce a lăsat la vedere Dana Budeanu, apariție de senzație

Iată cum s-a pozat Dana Budeanu în cea mai scurtă și decupată rochie!

Dana Budeanu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară. Totodată, vedeta este cunoscută și datorită rubricii Amețitele și Mafioții, care a înnebunit internetul. Aceasta este foarte activă pe rețelele sociale și se bucură de un număr mare de fani care îi urmăresc orice mișcare. Recent, internauții au avut un motiv de bucurie când i-au accesat contul personal de Facebook. Iată în ce rochie s-a pozat favorita lor!

Dana Budeanu, apariție de senzație pe rețelele sociale

În vârstă de 44 de ani, Dana Budeanu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă din România. Însă, publicul larg o cunoaște pe vedetă de pe Youtube, acolo unde în trecut a făcut senzație cu rubrica Amețitele și Mafioții.

Acum, aceasta este disponibilă exclusiv pe aplicația Verdict by Dana Budeanu. După cum se știe deja, îndrăgita creatoare de modă este adepta ținutelor extravagante și a rochiilor scurte care îi scot în evidență trupul de fotomodel.

Recent, creatoarea de modă și-a promovat o nouă creație personală, o rochie gri, scurtă, cu bretele și volane, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și sexy, dar și spatele, punând pe jar inimile reprezentanților sexului puternic.

Citește și Cum au apărut Dana Budeanu și gemenele sale pe stradă. Ipostază superbă, toți au întors privirea după ele!

Fanii nu si-au mai putut lua privirea de la rochia ei
Dana Budeanu

Cât costă o rochie semnată Dana Budeanu

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Dana Budeanu creează și vinde rochii pentru diferite ocazii, dar prețurile nu sunt deloc la îndemâna oricui. Însă, rochiile extravagante ale creatoarei de modă sunt realizate din materiale fine, de cea mai bună calitate, așa că îndrăgita vedetă nu duce lipsă de cliente.

Asta chiar dacă rochiile puse la vânzare de Dana Budeanu pornesc de la 800 de lei și pot ajunge la 5000 de lei. Și pentru un simplu maieu nude din vâscoză, la fel ca multe altele de pe piață, vedeta cere nu mai puțin de 300 de lei, o sumă destul de mare dacă ne gândim la greutăţile financiare prin care trec acum majoritatea românilor.

Citește și Ce propunere a primit Dana Budeanu de la Selly. Vloggerul a dat totul în vileag: “Super femeie”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *