Femeia care a fost marea iubire a lui Irinel Columbeanu. Luni de zile a încercat să o cucerească

Iată cine a fost marea iubire a lui Irinel Columbeanu!

Irinel Columbeanu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Toți românii îl cunosc de la televizor și știu că acesta a fost căsătorit cu Monica Gabor. De altfel, cei doi au și o fiică minunată împreună, pe Irina. Prin urmare, oricine ar presupune că mama copilului său a fost și marea lui iubire. Numai că adevărul este cu totul altul. Iată pe cine a iubit cel mai mult fostul om de afaceri!

Pe cine a iubit cel mai mult Irinel Columbeanu? Nu, nu este vorba despre Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți timp de cinci ani. Cei doi au avut un mariaj cu multe peripeții, care a ajuns la final în anul 2011. Totuși, din această relație, fostul om de afaceri s-a ales cu o fiică superbă și extrem de isteață, Irina. Însă, aceasta a rămas alături de mama ei, în America.

Atunci când l-a cunoscut pe fostul milionar de la Izvorani, Monica Gabor avea vârsta majoratului. Cei doi au trecut prin foarte multe, iar Irinel Columbeanu a ținut foarte mult la șatenă, dar totuși, nu ea a fost marea lui dragoste.

Irinel Columbeanu a încercat în repetate rânduri să o cucerească

Înainte de a se căsători cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a avut o relație de 10 ani cu Romanița Iovan, dar nici aceasta nu a fost marea lui iubire. De fapt, fostul om de afaceri a iubit-o cel mai mult pe Mariana, o colegă model a Romaniţei Iovan.

Acesta a încercat în repetate rânduri să o cucerească pe tânără, dar fără succes. Până la urmă, fostul soț al Monicăi Gabor a renunțat la Mariana și a început o relație chiar cu celebra creatoare de modă.

”O dată a adus două sticle de vin extrem de scumpe (…) Asta când era îndrăgostit lulea de Mariana, un manechin după care s-a ţinut luni întregi. Spunea, la un moment dat, că e iubirea vieţii lui, că-şi doreşte o familie cu ea”, mărturisea, în urmă cu mulţi ani, regretata Melek Amet, şi ea un model foarte respectat în perioada comunistă.

Citește și Surpriză majoră pentru Irinel Columbeanu. Cine vrea să îl scape de azil: “Hai să ne împăcăm, te aștept acasă”!

O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu se oferă să-l ajute pe fostul om de afaceri

În prezent, Irinel Columbeanu nu traversează deloc o perioadă bună. Acesta locuiește într-un azil și are probleme financiare serioase, așa că nu se știe cât timp va mai putea să petreacă și acolo.

Însă, acesta e așteptat să se mute la o fostă iubită. Este vorba despre Daiana Duțu. Totuși, aceasta i-a pus o condiţie fostului om de afaceri. ”Iri, dragul meu, te cunosc de când aveam 18 ani, adică de 10 ani, am fost lângă tine și când aveai bani, hai să ne împăcăm și lasă-mă să fiu în continuare lângă tine și acum, la ananghie.

Oricum, eu am fost singura femeie care ți-a rămas alături când ai pierdut tot și ți-am oferit ajutorul meu necondiționat, chiar dacă tu nu ai vrut să recunoști. Dacă îți ceri iertare, eu te aștept acasă. Hai să îngropăm securea războiului, că viața e scurtă și nu vreau să nu apucăm să ne împăcăm”, i-a transmis femeia lui Irinel Columbeanu, conform Cancan.

Citește și Cine l-a căutat pe Irinel Columbeanu la azil. Fostul om de afaceri a trăit o surpriză de proporții!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *