Femeia care i-a fost alături necondiționat lui Cătălin Bordea, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz. Îi este profund recunoscător

Cătălin Bordea este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți actori de stand-up comedy din țara noastră. Însă, fostul coprezentator de la Xtra Night Show nu a avut întotdeauna viața pe care o are acum, ba dimpotrivă. Chiar el a povestit că, la vârsta de doar doi ani, a fost abandonat de tatăl lui în autobuz, însă o femeie l-a ”adoptat”, i-a dat o educație și a avut grijă ca să nu-i lipsească nimic. Iată despre cine este vorba!

Cine este femeia care i-a fost alături necondiționat lui Cătălin Bordea. Nu, nu este vorba despre mama lui

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de stand-up comedy din România. Mai mult, el a apărut și la Xtra Night Show o bună perioadă de timp, fiind coprezentator.

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu vorbele la el, nimeni nu ar bănui că simpaticul comediant a avut parte de o copilărie grea. La vârsta de doar doi ani, Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl lui într-un autobuz și doar norocul a făcut ca acesta să fie găsit la timp de către bunica lui.

Femeia nu l-a putut lăsa pe actor în voia sorții și a decis să aibă grijă de el. Ea l-a hrănit, l-a spălat, l-a educat și a avut grijă ca să nu-i lipsească nimic.

”Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât.

Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a povestit Cătălin Bordea, în urmă cu ceva timp, la „Un show păcătos”, emisiune care se numește acum ”Xtra Night Show”.

Citește și Ce spune Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat la America Express: „Dacă îmi dai penalizare mică, eu fac ce mă taie capul”. Părerea ei despre câștigătorii Cătălin Bordea și Nelu Cortea VIDEO EXCLUSIV!

Catalin Bordea si bunica lui
Catalin Bordea si bunica lui

”La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut”

Cătălin Bordea a mai dezvăluit că nu a cunoscut niciodată iubirea părinților. Actorul a spus că cea care i-a dat viață a dispărut, pentru că era doar o copilă, deoarece îl făcuse la 16 ani.

”Bunicii mei sunt cei mai importanți. Eu nu aș fi ajuns niciodată unde sunt fără ei. Taică-miu a plecat când aveam eu doi ani, maică-mea era mică, m-a făcut când avea 16 ani. La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să am tată.

Așa m-am născut, deja fisurat. Taică-miu m-a lăsat pe un scaun în autobuz, el a plecat și nu a mai apărut niciodată”, a mai mărturisit Cătălin Bordea.

Din păcate, bunicul actorului a trecut în neființă. Astfel, fostul coprezentator de la Xtra Night Show o mai are acum doar pe bunica Aspazia, despre care vorbește cu admirație și respect.

Citește și Povestea cutremurătoare a lui Cătălin Bordea. Tatăl l-a abandonat într-un autobuz, iar bunica a fost îngerul său păzitor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *