Femeia cu care Petru Mircea și-a refăcut viața, la 13 ani de la decesul Mădălinei Manole. Cum au fost surprinși în public

Femeia seamănă cu regretata artistă

Scris de: Daoud Andra

26 Apr. 2023

Femeia cu care Petru Mircea și-a refăcut viața, la 13 ani de la decesul Mădălinei Manole. Cum au fost surprinși în public

La 13 ani de la moartea cântăreței Mădălina Manole, fostul ei soț, Petru Mircea, se pare că are o nouă parteneră. Bărbatul a mai avut în trecut relații, însă a fost extrem de discret în privința vieții personale. Recent, la locuința fostului soț al Mădălinei Manole a fost văzută o altă femeie, despre care se presupune că este actuala lui iubită. Cum arată femeia cu care Petru Mircea și-a refăcut viața.

Femeia cu care Petru Mircea și-a refăcut viața

Petru Mircea a fost foarte discret cu privire la viața personală de când a rămas văduv. Cu toate că a mai avut relații după moartea Mădălinei Manole, nu s-a afișat public cu prea multe femei și a preferat să păstreze misterul. În urmă cu 8 ani, recunoștea că are o relație cu cântăreața de muzică populară Geanina Manea, însă s-au despărțit în anul 2017.

Citește și: Mădălina Manole, rândurile tulburătoare pe care le-a lăsat în urma sa. Ce a trecut în scrisoarea de adio. Artista ar fi implinit azi 55 de ani

Recent, bărbatul a fost văzut în compania unei alte femei, care se presupune că este noua lui iubită. Potrivit Cancan, femeia este roșcată și seamănă cu regretata cântăreață, supranumită în trecut „fata cu părul de foc”. Presupusa iubită a lui Petru Mircea nu este persoană publică. Aceeași sursă scrie că femeia ar locui deja împreună cu Petru Mircea, în casa pe care acesta a împărțit-o cu Mădălina Manole.

Ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea din casă și revenea ulterior, câteva ore mai târziu. În același timp se întorcea și Petru Mircea acasă.

Citește și: 12 ani fără Mădălina Manole! Ce a dezvăluit Răzvan Simion despre ultima întâlnire cu ea: “A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut”

Femeia cu care Petru Mircea și-a refăcut viața, la 13 ani de la decesul Mădălinei Manole. Cum au fost surprinși în public
Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole

Ce a scris Mădălina Manole în scrisoarea de adio

Anul acesta se împlinesc 13 ani de când Mădălina Manole a decis să își încheie socotelile cu viața. Artista și-a pus capăt zilelor pe 14 iulie 2010, exact în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Și-a explicat gestul într-o scrisoare de adio, pe care le-a lăsat-o celor dragi și al cărei conținut a fost făcut public ulterior de către Petru Mircea.

Citește și: Cum arată nepotul Mădălinei Manole. Seamănă izbitor de mult cu regretata artistă

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toți mă iubiți și mi-ați arătat asta, mereu. Și totuși eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața.

Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru; cei mai buni și sacrificați părinți din lume, frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu știu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți, dar și la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioada la Botoșani, cu mama și tata. Poate mă va ierta, mai târziu. Când va fi mare.

Și ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Și să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui. Vinde tot ce se poate vinde, casă, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (școli) și… pentru Mihăiță, Marian, Mihaela…”, a scris artista într-un bilet, înainte de a recurge la gestul fatal.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *