Fenomen înfricoșător pe cerul României. Imaginea care i-a lăsat mască pe români

Un fenomen rar a apărut pe cerul României, înainte de începerea unei furtuni de proporții. Imaginea i-a lăsat mască pe locuitorii din vestul țării. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea se schimbă radical în următoarele zile.

Fenomen rar pe cerul României

Un fenomen înfricoșător s-a produs pe cerul unei localități din județul Arad. Este vorba despre norii shelf-cloud, care prevesteau o furtună violentă. De altfel, mai multe zone din România sunt afectate de fenomene meteo extreme. Conform ANM, vremea rece va pune stăpânire pe România în următoarele zile.

În zone din Transilvania, Moldova și Banat, furtunile violente au devastat totul în cale, în doar câteva ore! Vântul puternic a doborât câțiva copaci și a smuls acoperișurile caselor. Din nefericire, meteorologii nu au vești bune nici pentru perioada următoare.

Peisaj apocaliptic în județul Arad

Partea de vest a României a trecut prin numeroase fenomene meteo, inclusiv apariția norilor shelf-cloud pe cerul localității Pecica. Peisajul a fost înfricoșător, iar oamenii care l-au surprins au rămas fără cuvinte.

Pe de altă parte, o furtună apărută din senin în Cluj-Napoca a făcut prăpăd. Mai multe străzi și un centru comercial au fost inundate. În plus, meciul de fotbal dintre două echipe a fost întrerupt din cauza ploii torențiale, deoarece mingea nu mai sărea de pe gazonul plin cu apă.

În județul Alba, rafalele de 70 de kilometri/h au luat acoperișul unui bloc pe sus și l-au aruncat în stradă. Pe autostrada dintre Sebeș și Turda, conducătorii auto au fost nevoiți să tragă pe dreapta din cauza ploii. Vizibilitatea a fost redusă, astfel că riscau să-și pună viața în pericol.

Din păcate, din cauza vremii nefavorabile s-au produs mai multe accidente rutiere. Carosabilul umed a făcut ca șoferii să piardă controlul mașinii. De pildă, două autoturisme au ieșit de pe șosea pe autostradă București-Ploiești. În urma unui astfel de eveniment rutier, un bărbat de 63 de ani a fost rănit și dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *