Fericire mare în showbiz! Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se cunună religios azi. Primele imagini cu rochia de mireasă

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se căsătoresc religios

Dani și Gabriela Oțil își unesc, azi, destinele și în fața lui Dumnezeu. Prezentatorul de la Antena 1 și soția lui se vor cununa religios, apoi vor petrece alături de invitați de onoare într-o locație exclusivistă. Au apărut primele imagini.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se căsătoresc în fața lui Dumnezeu

Update 30 iulie, ora 18.56. Dorina Oțil, mama lui Dani Oțil, a făcut declarații după ce fiul ei s-a căsătorit religios cu Gabriela Prisăcariu. Potrivit Spynews, soacra mare a recunoscut că a avut mari emoții astăzi, în biserică, atunci când fiul și nora ei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

„Am avut emoții, nu știu de ce sunt emotivă! Sunt în vârstă, de aceea. Merg la petrecere, cum să nu. Fără mine nu se face nimic. Vă spun, am fost mare dansatoare când am fost la facultate și acum merg mai greu și mă doare sufletul că nu pot”, a mărturisit mama vedetei de la Antena 1.

Pe de altă parte, conform Playtech, Gabriela nu vrea să fie furată de la nuntă, preferând să petreacă alături de invitați.

Știrea inițială: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani, iar acum doi ani au devenit soț și soție. Ei bine, astăzi, 30 iulie 2023, a venit momentul ca cei doi să își promită iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Vedeta TV și soția lui urmează să se cunune religios astăzi, după care vor petrece într-o locație exclusivistă.

De altfel, în această dimineață, Gabriela a publicat prima imagine din ziua cea mare cu Tiago, copilul pe care îl are cu Dani Oțil. Frumoasa blondină l-a fotografiat în timp ce se pregătea să fie cavaler de onoare.

Unde se ține petrecerea

În ultimul timp, celebrul cuplu s-a ocupat temeinic de acest eveniment special, astfel încât invitații să aibă parte de o experiență de vis. Cât despre locație, în luna martie, Gabriela a dezvăluit cum se numește și cum arată. Concret, este vorba despre un local la marginea lacului, care are în apropiere și o piscină. În ceea ce privește rochia de mireasă, soția prezentatorului TV a dezvăluit că va avea o singură ținută.

„Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa, facem cununia religioasă și va fi vara asta. Îmi place să pregătesc din timp toate detaliile și le am puse la punct”, spunea Gabriela în luna mai.

Dani și Gabriela s-au căsătorit civil în anul 2021, nași fiindu-le Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. După cum foarte multă știe deja, Tinu Vidaicu și Dani Oțil sunt prieteni de mulți ani, de aici și alegerea de a-i fi părinte spiritual.

Dacă ai uitat cum s-au cunoscut Dani și Gabriela sau nu știai deloc, află că s-au întâlnit la sediul Antena 1, atunci când prezentatorul TV încheiase filmările pentru emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. La acea vreme, tânăra era îmbrăcată în rochie de mireasă, căci participase la o prezentare de modă, reușind astfel să-i atragă atenția matinalului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.1 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *