Fiica Andreei Berecleanu face furori la 22 de ani. Eva Zaharescu seamănă perfect cu mama ei, frumusețea tinerei i-a hipnotizat pe internauți

Iată cum arată fiica Andreei Berecleanu la 22 de ani!

Andreea Berecleanu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Toată lumea o știe de la televizor, fiind una dintele cele mai apreciate prezentatoare de știri de la noi din țară. Însă, puțini o știu pe fiica ei, Eva Zaharescu. Tânăra o moștenește perfect pe mama sa la frumusețe. Iată cum arată fiica vedetei. Cea care i-a dat viață are toate motivele să fie mândră!

Cum arată fiica Andreei Berecleanu. Tânăra de 22 de ani este de-o frumusețe răpitoare

În vârstă de 48 de ani, Andreea Berecleanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea o cunoaște pe îndrăgita prezentatoare, dar puțini o știu pe fiica ei.

Ei bine, Eva Zaharescu este fiica Andreei Berecleanu din mariajul cu Andrei Zaharescu. Cei doi s-au separat în urmă cu un deceniu și, în afară de Eva, mai au un copil, un băiat pe nume Petru.

Fiica Andreei Berecleanu face furori la 22 de ani
Eva Zaharescu

Cum o descrie Andreea Berecleanu pe fiica ei

Eva Zaharescu a împlinit în luna septembrie 22 de ani de viață. Cu această ocazie, mama ei a ținută să-i transmită un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Extrem de frumoasă, foarte sensibilă și cu numeroase calități, așa o vede știrista pe fiica ei.

”Eva, la cei 22 de ani împliniți astăzi, este femeia, soția, mama ce va deveni în viitor, cu toată încărcatura de emoții pe care este capabilă să o transmită celor care o vor însoți în viață.

Un om grijuliu și cald, jucăuș și ferm, pasional și adevărat, drept, vulnerabil, imperfect în frumusețea personalității ei. Iubita mea, să trăiești sănătoasă și fericită!

Noi, toți ai tăi, te iubim și suntem mândri de tine! La mulți ani!”, i-a transmis prezentatoarea fiicei sale, printre altele, pe pagina sa de Facebook.

Citește și De ce a divorțat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu, de fapt. “Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă”. S-au despărțit după 15 ani!

”Să nu te schimbi niciodată”

Ca majoritatea tinerilor din ziua de azi, Eva Zaharescu este extrem de activă în mediul online, acolo unde postează destul de des fotografii. Iar ultimele imagini publicate de fiica Andreei Berecleanu i-au cucerit definitiv pe internauți. Tânăra are o frumusețe orbitoare și un trup perfect pe care multe domnișoare și-ar dori să-l aibă.

”Cea mai frumoasa Eva’ Style❤️

Frumoasă foc! Crăciun fericit!

Să nu te schimbi niciodată, să faci operații estetice sau altceva. Ești perfectă ❤️🔥❤️

Ești o printesă.”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de utilizatori în dreptul imaginilor distribuite de Eva Zaharescu.

Însă, tânăra nu numai că este superbă, după cum se poate observa și în imaginile din galeria foto, ci este și extrem de inteligentă. Ea este studentă la Institutul Marangoni din capitala Marii Britanii, un institut celebru în întreaga lume în domeniul modei, designului și artei.

Citește și Andreea Berecleanu, imagini rare cu familia sa. Cât de mult au crescut copiii vedetei. Cum arată Eva și Petru!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *