Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică și-a surprins iubitul într-o ipostază inedită. Cum l-a pozat Violeta, fanii au fost luați prin surprindere

George o răsfață pe Violeta, iar ea a surprins momentul

Scris de: Daoud Andra

05 Jun. 2024

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică și-a surprins iubitul într-o ipostază inedită. Cum l-a pozat Violeta, fanii au fost luați prin surprindere

În urmă cu câteva luni, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică s-a afișat pentru prima data împreună cu iubitul ei, pe rețelele de socializare. De atunci, Violeta a păstrat discreția în ceea ce privește relația ei, însă de curând și-a surprins prietenul într-o ipostază aparte.

Cum l-a fotografiat Violeta Bănică pe iubitul ei

La 16 ani, Violeta Bănică simte primii fiori ai dragostei, iar în primăvara acestui an s-a afișat pentru prima dată alături de iubitul ei. De atunci, fiica Andreei Marin a preferat să fie discretă în privința relației și nu s-a fotografiat ostentativ alături de prietenul ei.

Recent, aceasta l-a surprins pe George, prietenul ei, în timp ce gătea și nu s-a putut abține să posteze momentul pe rețelele de socializare. Violeta și-a surprins prietenul în bucătărie, în timp ce acesta pregătea masa. George a gătit un fel de mâncare cu carne tocată, cu care și-a răsfățat iubita.

Vezi și: Cine este și cum arată iubitul Violetei Bănică. Ce spune Andreea Marin despre prima relație a fiicei sale

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică și-a surprins iubitul într-o ipostază inedită. Cum l-a pozat Violeta, fanii au fost luați prin surprindere
Fotografia publicată de Violeta pe rețelele de socializare

Ce părere are Andreea Marin despre relația fiicei ei

Andreea Marin a vorbit sincer despre etapa prin care trece fiica ei. Vedeta a spus că este deschisă și că este normal ca la această vârstă Violeta să aibă simpatii. A precizat însă că își dorește ca fiica ei să fie precaută și că, la 16 ani, se poate vorbi despre simpatii, nu despre dragoste profundă.

Vezi și: Mesajul pe care Radu Ștefan Bănică i l-a transmis Violetei, după ce aceasta s-a afișat cu iubitul ei: “Să aibă grijă, că nu e ca în filme”. Ce au vorbit în privat

”Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță. (…) Nu avem iubit la vârsta aceasta. Avem doar prieten. Nu fac mărturisiri despre viața fiicei mele în felul acesta”, a declarat Andreea Marin, potrivit cancan.ro, în urmă cu ceva timp.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a rămas în grija mamei după ce aceasta a divorțat de tatăl ei. Adolescenta are o relație bună cu ambii părinți, dar și cu frații ei din celelalte căsătorii are lui Ștefan Bănică Jr. Ea este foarte apropiată de fratele ei mai mare, Radu Ștefan, care o sprijină și îi dă sfaturi prețioase, dar și de fratele lor mai mic, Alexandru, fiul artistului și al Laviniei Pîrva.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *