Fiica Antoniei îi calcă pe urme artistei. Maya s-a transformat complet și a făcut show alături de Alex Velea, pe scena unui festival

Mulți au confundat-o cu mama ei

Scris de: Daoud Andra

08 Jul. 2024

Antonia are de ce să fie mândră! Cei trei copii ai ei cresc pe zi ce trece și îi seamănă tot mai mult, iar fiica ei, Maya, pare să îi calce pe urme. Adolescenta a urcat pe scenă alături de Alex Velea și a dansat în fața a zeci de mii de oameni.

Maya, o adolescentă superbă și dezinvoltă

Dincolo de scenă, Antonia este o mamă fericită și împlinită, iar cei trei copii ai ei îi fac viața mai frumoasă. Maya, fiica artistei din prima căsătorie, moștenește de la mama ei pasiunea pentru muzică și dans, iar recent și-a făcut apariția pe scena unui festival renumit. Adolescenta a fost la mare, alături de mama ei și de Alex Velea, care au cântat la Neversea, în weekend.

Atunci când Velea a urcat pe scenă, publicul a fost surprins să constate că printre dansatori se afla și Maya, fiica iubitei sale. Adolescenta a dansat cot la cot cu cei din echipa lui Alex Velea, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare. Pentru un moment, mulți au crezut că este chiar Antonia, atât de bine seamănă adolescenta cu mama ei. Maya a purtat un maiou alb, mulat, și o pereche de pantaloni largi, de culoare gri deschis.

Vezi și: Antonia, apariție provocatoare pe rețelele sociale. S-a pozat cu abdomenul la vedere, iar fanii au reacționat imediat

”Am crezut că este Antonia prima dată, după am realizat că e Maya”, ”E cea mai frumoasă fată de artist din România”, ”Ce frumoasă este, seamănă și cu Antonia, dar și cu Vincenzo”, ”Cât de natural dansează Maya, are sânge de artistă. Se vede fericirea pe fața ei”, ”Superbă ca mami. Mă bucur că sunt împreună”, ”Ce frumoasă e, talentată ca și mama ei! Să facă concerte împreună cu toată familia! Bravo, felicitări”, ”Cât e de superbă, e domnișoară acum, Antonia sigur e tare mândră”, au fost câteva dintre comentariile de pe TikTok.

Antonia, Maya și Alex Velea, în mașină

Artista a devenit mamă când era foarte tânără

Antonia s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano, tatăl Mayei, în anul 2011, când avea 22 de ani. Cei doi au devenit părinții Mayei, după care, în 2013, s-au despărțit. Procesul de divorț s-a prelungit până în 2020, când cei doi au reușit să se separe și legal. Maya a petrecut mai mult timp cu familia tatălui ei, în Italia, dar își vizitează des și mama și frații.

Vezi și: Alex Velea, un exemplu de familist. Cum a reacționat atunci când a fost întrebat dacă ar înșela-o pe Antonia

După ce a divorțat de Vincenzo, Antonia a fost cerută în căsătorie de Alex Velea, cu care are o relație de ani buni și căruia i-a dăruit doi băieți. Chiar dacă au trecut câțiva ani de când s-au logodit, cei doi nu au făcut nunta până acum.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *