Fiica Iuliei Albu, apariție cochetă și elegantă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a. Toți au întors privirile după ea: “Este ireal de frumoasă”

Accesoriul special pe care l-a primit de la tatăl ei

Scris de: Daoud Andra

07 Jun. 2024

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a absolvit clasa a VIII-a și a participat la balul de absolvire. Adolescenta a purtat o ținută elegantă, concepută de mama ei, și accesorii pe măsură. Și tatăl ei a contribuit cu un obiect la look-ul final.

Cum s-a îmbrăcat fiica Iuliei Albu la banchetul de clasa a VIII-a

Este o perioadă încărcată de emoții pentru elevii care termină gimnaziul sau liceul. Ei au, în această perioadă, balurile de absolvire, după care urmează să se pregătească pentru examenele finale. Printre elevii care termină clasa a VIII-a se numără și fiica lui Mihai Albu și a Iuliei. Mikaela a avut deja balul de absolvire și a îmbrăcat o ținută originală, la care au contribuit ambii părinți.

Adolescenta a purtat o rochie portocalie, scurtă, cu imprimeu și o pereche de dresuri albe, din dantelă. A accesorizat totul cu o pereche de pantofi de la un brand de lux, din colecția mamei sale. Piesa de rezistență a ținuței a fost poșeta de culoare aurie, în formă de cub, creată de tatăl său, Mihai Albu. ”Doamne, ce superbitate”, ”Ce frumoasă e Mika”, ”E ireal de frumoasă” – au fost câteva dintre comentarii.

Vezi și: Ce spune Iulia Albu despre nunta cu Mike. Vedeta a dezvăluit ce întorsătură a luat relația lor după participarea la America Express

”A fost o seară pe care nu o voi uita prea curând. Am legat prietenii pentru o viață și am învățat să îmi întind aripile către viitor. Indiferent de ce va urma de acum înainte, vă mulțumesc tuturor. Am învățat multe de la voi și împreună cu voi. Începem un nou capitol. Îți mulțumesc, mami, pentru cea mai frumoasă rochie și bijuterii, m-am simțit ca o prințesă. Mulțumesc pentru pantofii tăi Valentino pe care mi-am dorit mereu să îi port măcar o seară. Și mulțumesc, tati, pentru geanta asortată perfect la ținuta mea”, a scris Mikaela, pe rețelele de socializare, în dreptul unor imagini de la banchet.

Poșeta Mikaelei a fost creată de tatăl său

Adolescenta traversează o perioadă dificilă

Mikaela se pregătește pentru Evaluarea Națională și pentru admiterea la liceu, dar traversează o perioadă dificilă în viața personală. Tatăl ei, designer-ul Mihai Albu, a fost diagnosticat cu cancer la prostată în urmă cu ceva timp. Fiica sa a fost cea mai afectată de veste, după cum a declarat Mihai Albu, care a amânat cât a putut de mult să îi spună. Înainte de Paște, a vorbit cu Mikaela despre diagnosticul primit.

Vezi și: Iulia Albu, prima reacție după ce s-a aflat de ce boală grea suferă fostul ei soț, Mihai Albu: “Și pe mine m-a afectat”. Detalii tulburătoare

”Acum cinci zile, înaintea Paștelui, a fost fetița mea la mine și după Înviere, că a petrecut sfintele sărbători cu mine, i-am spus de chestia asta și i-a spus și mamei sale. M-a sunat și mi-a urat sănătate. Fetița mea suferă foarte tare. Eu am evitat să-i spun, pentru că ea are acum examen de treaptă, e clasa a opta, are admitere acum la liceu și n-am vrut să o încarc cu gânduri, pentru că are atât de mult de învățat. Până la urmă a trebuit să îi spun că nu se poate ascunde așa ceva”, a precizat Mihai Albu, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *