Fiica lui Connect-r este actriță la 9 ani. Maya a debutat pe marile ecrane într-un film de acțiune și a impresionat pe toată lumea: “Am fost curajoasă” VIDEO EXCLUSIV

Reușită pentru Maya

Misha, Connect-r și fiica lor, Maya, au apărut împreună la avanpremiera filmului ”Băieți Deștepți”, lungemtraj în care micuța își face debutul pe marile ecrane. La cei 9 ani, Maya a dat dovadă de mult profesionalism pe parcursul filmărilor, deși condițiile nu au fost mereu ideale. Maya a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că a fost curajoasă în multe dintre scenele de acțiune, însă că a trebuit să îndure și frigul.

Micuța Maya face bani la 9 ani

La cei 9 ani, Maya, fiica lui Connect-r și a Mishei, a demonstrat pe platourile de filmare de la ”Băieți Deștepți” că vârsta nu contează atunci când este vorba de profesionalism. Toată echipa, în frunte cu producătorul filmului, care, de altfel, joacă și rolul de tată al Mayei în lungmetraj, are doar cuvinte de laudă la adresa ei, fiind impresionată de modul în care s-a descurcat la filmări și cum a gestionat orele de filmare, dar mai ales condițiile.

Maya joacă rolul unei puștoaice, fiică de polițist,  care este răpită și ținută prizonieră de un traficant de droguri: ”Nu prea am avut emoții. Nu mi-a fost greu. Am fost curajoasă, doar că a fost foarte frig”, a povestit micuța pentru EGO.ro despre prestația ei din film.

”Deja i-am cheltuit”

Atât Misha, cât și Connect-r au încercat să o crească și să o educe pe Maya într-un mod în care să nu pună accentul pe bani. Totuși, atunci când a venit vorba de o recompensare a muncii depuse, amândoi au fost de acord ca fetița lor să fie plătită. Banii primiți prin diferite mijloace poate să-i cheltuiască așa cum își dorește, fără niciun fel de restricții.

”Am primit bani, dar deja i-am cheltuit. Că i-am primit de mult timp”, ne-a povestit Maya despre remunerația primită pentru prestația ei din film, completată de tatăl ei, care ne-a declarat că a învățat-o să facă economii și să aprecieze valoarea banului.

”Exact. Asta facem mereu. Am învățat-o să aibă pușculița ei”, a declarat Connect-r pentru EGO.ro.

Ce a făcut Connect-r

De altfel, Connect-r este cel care a inițiat aceast ”obicei” de a o plăti pentru munca depusă în diferite situații, cum s-a întâmplat și în vară, când micuța a urcat cu el pe o scenă și au cântat împreună, iar la finalul recitalului, ca orice cântăreț, și-a primit partea ei de bani.

”A luat-o Relu la mare, a avut câteva concerte și a luat-o cu el, și la sfârșit a luat-o pe scenă și a pus-o să cânte la clapă, să-și cânte piesele ei. Le-a cântat super bine. Adică i-a plăcut. A primit și bani că na, a prestat. Acum abia așteaptă să mai meargă cu el la concerte. Urmează să scot și eu piesă nouă, deci să mă urmăriți că e ceva la care nu vă așteptați”, a povestit Misha pentru EGO.ro.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *