Fiica Ralucăi Moianu e și frumoasă și deșteaptă. ”A încheiat anul cu medie peste 9”. Ce meserie bănoasă a ales adolescenta cu chip de fotomodel. Exclusiv

Mara Ancuța voia inițial să se facă medic, precum regretatul ei tată, Mario Ancuța
Fiica Ralucăi Moianu e și frumoasă și deșteaptă. ”A încheiat anul cu medie peste 9”. Ce meserie bănoasă a ales adolescenta cu chip de fotomodel. Exclusiv

Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă” (TVR), dar și vocea romantică a postului de Radio Gold FM, e tare mândră de fiica ei. Adolescenta, frumoasă de pică, calități fizice care i-au adus în palmares și o medalie la Miss Boboc, și-a ales drumul în viață. Raluca Moianu ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre fata ei, despre o nouă șansă la dragoste, după decesul soțului, dar și despre dorul teribil de televiziune.

”Mara s-a decis să dea la Drept, ca să devină avocat sau notar. A participat și la un concurs de Miss”

Raluca Moianu era ferm convinsă, până de curând, că fiica ei, Mara Ancuța (17 ani), vrea să se facă medic, precum regretatul ei tată, Mario Ancuța. Iată însă că, între timp, adolescenta cu chip de fotomodel s-a reorientat spre o meserie cu mult mai bănoasă:

”Mara trece în clasa a-XII-a. Nu a luat premiu, dar a încheiat anul școlar cu medie foarte bună, peste 9. Între timp, s-a răzgândit, nu mai dă la Medicină, așa cum plănuise, ca să îi calce tatălui său pe urme. S-a decis să dea la Drept, ca să devină avocat sau notar. Sper să intre și să-și aleagă ea ce dorește. Eu o sprijin indiferent de ce va alege să facă!”, ne-a declarat Raluca Moianu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Mara este frumoasă de pică
Mara este frumoasă de pică

Mara este însă nu numai deșteaptă, ci și foarte frumoasă. De altfel, a și participat la un concurs de Miss, în anii de liceu: ” 22 de tineri frumoși la concursul de Miss&Mister 2019, Colegiul național I.L.Caragiale. Frumoasa mea a avut curajul să se înscrie, a muncit mult ca să iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3, în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă!”, o felicita celebra ei mamă, pe contul de Facebook.

”Recunosc, mi-e tare dor de televiziune!”

Raluca, fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă”  (TVR), duce dorul televiziunii și n-ar spune ”nu” unui proiect tv ofertant, care să i se potrivească. Sunt zece ani de când nu a mai avut propria emisiune și recunoaște că îi lipsesc emoțiile de pe platoul de filmare:

”Eu prezint acum, în fiecare vineri, o emisiune la Radio Gold FM, am invitați și psihologi, care răspund la întrebările ascultătorilor, dar, recunosc, mi-e tare dor și de televiziune. La TVR am prezentat ”Iartă-mă!”, ultima ediție a fost în 2009, apoi, în 2011, am fost gazda show-ului ”Perechea Potrivită”, tot la TVR, iar în perioada 2011-2012, am prezentat ”Găsește-mi familia”, la Kanal D. Am 10 ani de când nu mai fac televiziune. Dar, țin și cursuri de public speaking. Mai exact, predau cursuri de comunicare și de imagine adresate profesioniștilor din diverse domenii”, ne-a mai spus Raluca, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Raluca și regretatul ei soț, Mario Ancuța
Raluca și regretatul ei soț, Mario Ancuța

După decesul soțului, Raluca și-a adunat puterile în Columbia: ”Este locul copilăriei mele”

După decesul lui Mario Ancuța, în urmă cu patru ani, Raluca Moianu a plecat din România, tocmai în Columbia, țară în care a locuit, în copilărie, alături de tatăl ei, fost ambasador și diplomat de carieră.

”O să mai mergem acolo, sigur nu anul acesta, dar ne-ar plăcea să ne întoarcem peste câțiva ani. Este locul copilăriei mele, am acolo și câțiva prieteni de suflet, este locul unde mi-am adunat forțele, în momentele delicate ale vieții”, ni s-a mai confesat Raluca Moianu, pentru Ego.ro. Întrebată dacă s-ar mai recăsători, dacă va mai putea iubi vreodată cu aceeași intensitate, Raluca Moianu ne-a oferit un răspuns cât se poate de înțelept: ”Aș fi tentată să spun nu, dar am învățat că viaţa îți poate aduce multe surprize”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *