Flori pe care să nu le faci cadou niciodată. Sigur nu ai fi bănuit ce semnificații ascund

Unele dintre ele sunt extrem de populare în România
Flori pe care să nu le faci cadou niciodată. Sigur nu ai fi bănuit ce semnificații ascund

Nu există nimic mai frumos decât să oferi un buchet de flori pentru a-ți exprima dragostea și afecțiunea. Cu toate acestea, nu toate plantele pot fi oferite în dar. Tocmai din acest motiv, este important să știi ce flori nu trebuie oferite niciodată drept cadou.

Ce flori nu trebuie oferite niciodată în dar

De regulă, un buchet elgant de flori reprezintă o alegere foarte reușită pentru un cadou. Frumos colorat și parfumat, el le poate cuceri pe doamnele sau domnișoarele din viața ta. Însă, plantele nu trebuie alese la întâmplare, ci cu cea mai mare atenție, pentru că unele flori nu trebuie oferite niciodată unei persoane dragi.

Oricât de frumoase ar fi și oricât de mult le-am îndrăgi, în momentul în care alegem ce vrem să cumpărăm, trebuie să ținem cont de câteva sfaturi importante de la specialiști, care nu trebuie trecute sub nicio formă cu vederea. În rândurile de mai jos îți vom spune care sunt plantele pe care nu este bine să le dăruiești niciodată.

Citește și Ingredientul pe care să-l presari în ghiveci, dacă s-au ofilit florile. Trucul banal face minuni!

Ce flori nu este bine sa daruiesti
Ce flori nu este bine sa daruiesti
  • Lalele galbene

Surprinzător sau nu, aceste plante, extrem de îndrăgite de către reprezentantele sexului frumos, nu ar trebui să fie oferite niciunei femei. Asta pentru că galbenul nu reprezintă nimic altceva decât gelozia și, mai mult decât atât, această nuanță era asociată în trecut cu criminalii și trădătorii.

  • Trandafiri albi

Și aceste flori sunt extrem de populare și apreciate la noi în țară și nu numai, dar ele nu trebuie oferite niciodată în dar. Cu toate că simbolizează puritatea, dragostea și sinceritatea, trandafirii albi au ajuns să fie utilizați tot mai mult la înmormântări. Prin urmare, nu este deloc o idee bună să oferi aceste plante unei persoane dragi.

  • Crizanteme

Crizantemele sunt, de asemenea, niște flori superbe și parfumate, dar, totuși, acestea nu ar trebui oferite niciodată în dar. Asta pentru că, potrivit unei credințe asiatice, aceste plante reprezintă înțelepciunea, respectul. În același timp, însă, crizantemele simbolizează și bătrânețea și moartea, așa că cel mai bine ar fi să nu le oferi niciodată cadou cuiva.

Citește și Flori de plantat la sfârșitul verii pentru o explozie de culoare. Sunt ușor de întreținut, vecinii te vor invidia!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
4.3 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *