Florin Dumitrescu, ipostază inedită după ce a părăsit Chefi la Cuțite: „Am ținut secret acest moment”. Cum a fost surprins celebrul chef, fanii l-au felicitat imediat

Ce face cheful după demisia de la Chefi la Cuțite
Florin Dumitrescu, ipostază inedită după ce a părăsit Chefi la Cuțite: Am ținut secret acest moment. Cum a fost surprins celebrul chef, fanii l-au felicitat imediat

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au ales să renunțe la emisiunea culinară de la Antena 1, precizând că „oboseala” acumulată de-a lungul anilor și-a spus cuvântul. După plecarea lor din trust, fiecare a luat-o pe drumul lui. De exemplu, Florin Dumitrescu a ales să petreacă mai mult timp alături de familia lui, dar și să-și dedice timp uneia dintre pasiuni.

Florin Dumitrescu s-a apucat de cântat, după plecarea de la Antena 1

Florin Dumitrescu a ‘renunțat’ la cratiță și s-a apucat de cântat. Da, ați auzit bine! După demisia de la Chefi la cuțite, acesta a continuat să-i țină pe internauți la curent cu noutățile din viața lui.

Recent, cheful i-a surprins pe toți când a apărut pe scenă, la un concert al trupei Bere Gratis. Spre surprinderea fanilor, Florin Dumitrescu nu a stat în public, ci a urcat pe scenă, unde a început să cânte.

Citește și: Mesajul tulburător postat de Florin Dumitrescu, de ziua soției sale. “Ghinioanele au cam stat pe geaca noastră”

„Am ținut secret acest moment două luni și am avut emoții uriașe. Miță, nașule, îț mulțumesc din suflet pentru ocazia de a cânta alături de tine și trupa ta fabuloasă. La mulți ani, Bere Gratis!”, a scris cheful pe rețelele de socializare.

florin dumitrescu
foto: facebook

„Deci acolo ai fugit de la Chefi la Cuțite. Doamne ajută!”, „Felicitări Dumitrescule ești plin de surprize”, „Ce facem, lăsăm bucătăria și o dam pe muzica, sau bucătarim pe ritmurile muzicii”, au fost și o parte dintre comentariile fanilor. 

Jurații au renunțat la emisiunea Chefi la cuțite

Cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat că nu vor mai face parte din proiectul de la Antena 1, deși sunt unii dintre cei mai iubiți bucătari din România. Telespectatorii au fost triști să afle că noul sezon nu-i va mai avea protagoniști pe cei trei chefi.

„Am fost surprinşi de anunţul de ultim moment al celor trei juraţi, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor şi pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei.

Motivul principal invocat de aceştia a fost starea de oboseală, deşi a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situaţie nu au dus la soluţia ideală.”, a precizat grupul Antena 1 într-un comunicat.

Citește și: Florin Dumitrescu, apel disperat pe Facebook. Prin ce trece acesta, după plecarea de la Chefi la Cuțite. Fanii au încercat imediat să-l ajute

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *