Florin Piersic a fost externat din spital. Cum se simte actorul în vârstă de 88 de ani, anunțul făcut de reprezentanții unității medicale VIDEO

Maestrul era internat de mai bine de o lună

Scris de: Daoud Andra

03 Jun. 2024

Florin Piersic a fost externat din spital. Cum se simte actorul în vârstă de 88 de ani, anunțul făcut de reprezentanții unității medicale VIDEO

La mai bine de o lună de când a început să se simtă rău și a ajuns la spital, Florin Piersic poate merge acasă. Medicii de la Foișor, care s-au ocupat de el în ultima perioadă, l-au externat și actorul își poate continua recuperarea acasă.

Florin Piersic poate merge acasă

A trecut mai bine de o lună de când Florin Piersic a ajuns la spital, din cauza unei infecții la genunchi. Marele actor a fost la mai multe unități medicale, înainte de a fi operat de medicii de la Foișor. În urma intervenției chirurgicale de la genunchi, actorul s-a recuperat bine, astfel că poate merge acasă. Luni, 3 iunie, maestrul Florin Piersic a fost externat și poate continua recuperarea la domiciliu.

Vezi și: Mesajul lui Florin Piersic după intervenția chirurgicală: “Vă dau o veste”. Ce a ținut să le spună fanilor, ultimele detalii despre starea lui de sănătate

”În dimineaţa zilei de 3.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular Foişor. Evoluţia pacientului este favorabilă, acesta este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”, au transmis reprezentanții unității medicale, prin intermediul unui comunicat.

Cum se simte Florin Piersic, dupa ce a iesit de la ATI
Actorul poate continua recuperarea acasă

Actorul, nerăbdător să revină pe scenă

Florin Piersic are o energie molipsitoare la cei 88 de ani și, chiar dacă în ultima perioadă a fost forțat de împrejurări să stea departe de publicul pe care îl îndrăgește atât de mult, este optimist că va reveni pe scenă după ce se va recupera. Înainte de a ajunge la spital, actorul încă avea spectacole și plănuiește să reia întâlnirile cu spectatorii și după ce se reface complet.

Vezi și: Câți copii are Florin Piersic, de fapt. Marele secret al actorului: “Visul meu a fost de a avea o fetiță” VIDEO

”Sunt aici la o recuperare. Totul e în regulă, învăț cum să merg pentru că și eu aștept să vin la tine, să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare și am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât, cu toate că la 90 de ani nu prea ne dă mâna. Dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnesc cu toți. Și cu tine mai ales care mă iubești așa de mult.

Să îi spui că îl îmbrățișez și pe toți cei care mai au gânduri frumoase cu mine, zi-le că le răspund la fel, cu tot dragul și cu toată prietenia. Sper să îmi revin și atunci o să fie bine”, a declarat Florin Piersic, într-o discuție cu Mihaela Bârzilă, potrivit Antena 3 CNN.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *