Fly Project a lansat noua piesă ”Puerto Rico”. Videoclipul a fost realizat în Republica Dominicană

Iată cum sună noua piesă a trupei Fly Project!

Fly Project a lansat vineri, pe data de 28 iunie 2024, o nouă piesă, intitulată ”Puerto Rico”. Aceasta promite să devină în scurt timp un hit al verii. Tudor Ionescu a captat din nou atenția publicului cu un sound captivant și un videoclip spectaculos, filmat în locații exotice din Republica Dominicană. Iată cum sună noua melodie a artistului!

Lansare cu fast și entuziasm

Lansarea piesei ”Puerto Rico” a fost așteptată cu mare entuziasm de fanii Fly Project, trupa având o tradiție de a crea hituri care ajung rapid în topurile internaționale.

Melodia nouă nu face excepție, combinând ritmurile dance cu influențe latine, creând astfel un vibe perfect pentru sezonul estival. ”Puerto Rico” se evidențiază printr-un refren catchy și versuri care te transportă instantaneu într-o vacanță exotică, plină de distracție și aventură.

Videoclip filmat în locații exotice

Pentru a sublinia atmosfera piesei, Fly Project a ales să filmeze videoclipul în Republica Dominicană, o destinație renumită pentru peisajele sale uimitoare. Plajele cu nisip alb, apele cristaline și vegetația luxuriantă oferă un decor perfect pentru povestea vizuală a piesei.

“Am trăit cele mai fierbinți și mai umede zile, peste 45 de grade și umiditate de 98%, ceea ce făcea să fim uzi instantaneu, imediat cum ieșeam afară.

Nu am filmat în Puerto Rico, chiar dacă piesa poartă acest nume, pentru că piesa Puerto Rico reprezintă o stare, nu un loc anume, pentru că e momentul acela în care timpul se oprește în loc și te bucuri de persoana iubită, trăiești alături de ea lucruri simple dar atât de frumoase, care se transformă în emoții și amintiri.

Sunt locuri în lumea asta pe care noi le considerăm exotice, scumpe, greu de accesat (și sunt, din cauza distanței și a costurilor transportului), însă viața oamenilor de acolo este foarte simplă, izbitor de simplă aș spune, se bucură de orice au și de orice fac, oricât de mărunt ar fi acel lucru.” a spus Tudor Ionescu.

Citește și Adevăratul motiv pentru care Anamaria și Tudor Ionescu au acceptat să participe la Power Couple: „Anei i-a luat niște luni să mă convingă” VIDEO EXCLUSIV!

Impactul piesei asupra publicului

De la lansarea piesei pe YouTube, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. ”Puerto Rico” a adunat rapid mii de vizualizări pe celebra platformă și videoclipul a devenit viral pe rețelele sociale.

Fanii au lăudat combinația de ritmuri antrenante și peisaje spectaculoase, mulți declarând că melodia le aduce o doză de bucurie și evadare din rutina zilnică.

”Îmi place.

Încă un hit marca Fly Project. Succes!

Hello! Sună bine vara asta”, sunt doar cateva comentarii ale internauților.

Citește și Anamaria Ionescu nu și-a onorat toate promisiunile făcute lui Tudor la Power Couple: ”Lui îi place să strângă banii. E soțul perfect” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *