Fosta soție a lui Cătălin Bordea rupe tăcerea. La un an de la divorț, Livia își spune partea ei de poveste. ”Depresie constantă”

Livia Eftimie: ”A fost începutul sfârșitului cumva”

Scris de: Daoud Andra

29 Jul. 2024

Fosta soție a lui Cătălin Bordea rupe tăcerea. La un an de la divorț, Livia își spune partea ei de poveste. ”Depresie constantă”

La un an de când au semnat actele de divorț, Livia Eftimie vorbește public pentru prima dată despre căsnicia pe care a avut-o cu Cătălin Bordea. Comediantul și-a spus povestea într-un podcast, iar acum a venit momentul ca și fosta lui soție să povestească cum au stat lucrurile, din punctul ei de vedere.

Livia Eftimie, despre începutul căsniciei cu Bordea

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a fost acuzată că l-a înșelat pe acesta cu cel mai bun prieten al lui, Spike, cu care formează un cuplu și în prezent. Bruneta nu a răspuns acuzațiilor până acum, chiar dacă fostul ei soț a povestit pe larg cum au decurs lucrurile între ei, înainte de despărțire.

Acum, Livia a decis că este momentul ca lumea să știe partea ei de poveste, după ce s-a săturat să fie judecată greșit. Bruneta a făcut un filmuleț pe Instagram, în care a povestit cum au stat lucrurile de la începutul căsniciei cu Bordea până la final. Livia povestește că la început trăiau modest, iar ea s-a oferit să lucreze pentru comediant, pentru că a văzut în el potențialul.

Vezi și: Cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Cătălin Bordea. Au fost surprinși în ipostaze tandre, la un an de la divorțul de Livia

”Vreau să fac o scurtă poveste și apoi nu o să mai zic nimic despre asta. Asta e varianta mea, cum am trăit eu, cum am văzut eu, cum m-am simțit eu. De ce zic acum? Cred că speram să se termine până acum sau mă rog, nu mă gândeam că o să capete proporțiile care le-a căpătat și atunci am ales să tac, dar nu am ales bine (…)

Povestea noastră începe în 2012 când l-am cunoscut pe Cătălin. Atunci, la început, nu aveam amândoi din noi de niciunele. Eu stătea în chirie în Militari, el în Drumul Taberei. El avea potențial, eu speranțe și dorință de muncă cred, munceam undeva, mi-am dat demisia că nu era ok, el a avut nevoie de cineva care să se ocupe de show-uri, eu am vrut să fac asta pentru că am vrut să mai învăț lucruri.

Aveam 20 și ceva de ani, am făcut asta vreo 2-3 ani, m-am ocupat de booking pentru el, apoi au plecat de unde făceau stand-up și s-au mutat undeva doar pe partea de show-uri și aveau nevoie de cineva de încredere să fie acolo. Am zis să fiu eu dacă tot mă ocupasem de spectacole până atunci (…) M-am ocupat de tot ce ține de viața lui cumva pe tot parcursul relației noastre, l-am obligat cumva să aleagă varianta care ar fi fost bună pentru el și am făcut o treabă bună, zic eu”, a spus Livia Eftimie, pe Instagram.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea rupe tăcerea. La un an de la divorț, Livia își spune partea ei de poveste. ”Depresia constantă”
Livia și-a spus povestea pe Instagram

”Am început să am probleme de sănătate”

Bruneta și-a continuat povestea spunând că, din cauza oboselii, a început să aibă probleme de sănătate. A încercat să găsească sprijin în soțul ei de la acea vreme, însă spune că nu a avut parte de ajutor.

”Nu cred că a avut vreo grijă până în 2023. Nu e ușor să te ocupi de două vieți, motiv pentru care am lăsat-o pe a mea și m-am ocupat de a lui, tot (…) Am ținut, efectiv, două vieți și am lăsat-o pe a mea deoparte pentru că consideram că e mai importantă a lui pentru că ce face el are însemnate și pentru că cine sunt eu sau ce fac eu nu (…)

Doar că, la un moment dat, așa cum nu mă gândeam, am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. În momentul în care am avut un șoc care m-a transformat și m-a îndepărtat foarte tare cred că a fost începutul sfârșitului cumva, în 2021 sau 2020 (…) Problemele lui, din nou, erau mai importante decât ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancer, de alte alea”, a mai spus fosta soție a lui Bordea.

Vezi și: Livia Eftimie, făcută praf de internauți după ce l-a părăsit pe Cătălin Bordea și s-a cuplat cu Spike. Bruneta a publicat mesajele acide pe care le primește de la hateri

A avut gânduri negre

Livia a mai povestit că, în perioada în care se confrunta cu depresia, a avut parte de un accident. Mașina ei a fost lovită de tramvai și atunci a început să aibă gânduri negre.

”Depresie constantă și alte lucruri pe care le-am dus tot singură în ăștia 11 ani. Și repet, am cerut ajutorul constant, poate nu în fiecare zi, dar l-am cerut, spunând că am nevoie de un om pe care să mă pot baza (…) În vară în 2022 cred, am vorbit pentru prima dată despre despărțire. În toamnă, am plecat de acasă vreo trei luni, el începuse deja terapia, dar din ce vorbeam, părea că tot nu înțelege cine știe ce și nu e vina terapeutului, trebuie să fii și dispus să vezi în tine cumva”, a mai declarat Livia.

Vezi și: Ce spune Carmen Harra despre relația dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Bordea: ”El îi punea frână”. Vor avea ani mulți împreună?

”Am stat plecată câteva luni atunci, timp în care am avut un accident de mașină destul de rău, a intrat tramvaiul în mașina mea, moment în care mi-am dat seama că aș prefera să mor. Am crezut că am murit în timp ce mă împingea tramvaiul pe șine cu tot cu mașină, dar nu simțeam decât ușurare și că nu va mai trebui să fiu aici (…) M-am mai întors acasă pentru o lună sau timp, timp în care am avut foarte multe discuții, care s-au terminat în mai 2023 cu faptul că ne despărțim”, a mai povestit Livia.

Bruneta a mai spus pe Instagram că inițial stabiliseră ca mașina să îi rămână ei, însă după ce au apărut în presă pozele cu ea și cu Spike, i s-a spus să ducă mașina înapoi, altfel va fi acuzată de furt.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *