Fostele soții ale lui Mihai Constantinescu, care l-au îngrijit până în ultima clipă a vieții, nu-și mai vorbesc. Văduva Simona Constantinescu: ”Cu Mihaela am luat o pauză” EXCLUSIV

Mihaela, Simona și Mihai petreceau adesea vacanțele împreună
Fostele soții ale lui Mihai Constantinescu, care l-au îngrijit până în ultima clipă a vieții, nu-și mai vorbesc. Văduva Simona Constantinescu: ”Cu Mihaela am luat o pauză” EXCLUSIV

Regretatul solist Mihai Constantinescu a fost îngrijit, în ultimele luni de viață, atât de prima soție, Mihaela Constantinescu, cât și de Simona Secrier Constantinescu. Ele s-au unit, atunci, la greu, iar la înmormântarea celebrului cântăreț s-au susținut reciproc. Ambele au recunoscut că l-au iubit cu patos. Însă, acum, cele două femei nu-și mai vorbesc. Chiar și parastasul cântărețului îl fac separat. Simona ne-a vorbit despre Mihaela, cu care recunoaște că nu a mai păstrat legătura: ”Nu mai văd rostul”, ne-a spus ea, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Inima lui Mihai Constantinescu a încetat să mai bată pe 29 octombrie 2019

Mihai Constantinescu păstrase o legătură de suflet cu Mihaela Constantinescu, prima lui soție, chiar după ce s-a îndrăgostit de solista Simona Secrier. Ieșeau împreună, în oraș, la cine festive, ori mergeau cu toții în vacanțe. Nu au ascuns acest atașament, ba chiar s-au pozat toți trei, zâmbitori. După ce Mihai s-a îmbolnăvit grav de inimă, Simona și Mihaela l-au vegheat pe patul de spital, unindu-se mai apoi în suferință și la înmormântare.

Simona Constantinescu: ”Mihaela face parastas la azil, eu fac pe tradițional”

După ce l-au condus pe ultimul drum, cele fostele mari iubiri ale lui Mihai Constantinescu au considerat însă că nu ar mai fi oportun să se întâlnească, așa că relațiile dintre ele s-au răcit brusc. Ce spune Simona Constantinescu despre prima soție a artistului:

”Cu Mihaela am luat o pauză, ca să spun așa. Dar nici când era Mihai nu vorbeam noi foarte des. Când omul e la suferință era firesc să fim unite. Ea face parastas la azil, eu fac pe tradițional, însă nu acesta este motivul pentru că nu mai vorbim, e alegerea fiecăreia. Am zis însă că dacă Mihai nu mai e, de ce să ne vedem? Nu am fost prietene ca să ne sunăm și acum. Suntem în relații civilizate, atâta tot. Oricum, eu merg mult mai des la cimitir, mă duc de trei sau de patru ori pe săptămână, nu ne-am întâlnit niciodată la mormânt. Mă îngrijesc mereu ca florile să fie proaspete. Nu e un sacrificiu, l-am iubit foarte mult pe Mihai. Nimeni nu-i va lua locul în sufletul meu. El este mereu în inima mea, în gândurile mele”, ne-a declarat Simona, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Mihai și Mihaela Constantinescu
Mihai și Mihaela Constantinescu

Ce ne spunea Mihaela despre Simona: ” Nu m-am întâlnit niciodată cu ea la cimitir”

Mihaela a evitat să spună prea multe despre relația cu Simona, dar și ea a dat de înțeles că acum fiecare e pe drumul ei:

„Eu merg des la cimitir, îi pun lui Mihai coroane din flori din mătase, iar la fiecare șase luni împart pachete cu mâncare și cu haine. Merg și cu un preot la mormântul lui, ca să îi facem slujbă, așa cum este tradiția. Eu nu împart pachetele la cimitir, ca Simona, le duc la un cămin de bătrâni, acolo merg mereu să ajut. Nu m-am întâlnit niciodată cu ea la cimitir”, ne declara Mihaela, după parastasul artistului Mihai Constantinescu.

Mihai și-a adorat prima soție, pe Mihaela. Ea suferă enorm după decesul artistului: ”Îl voi iubi mereu și dincolo de moarte”

Solistul Mihai Constantinescu avea numai cuvinte de laudă la adresa Mihaelei. Iată ce spunea în ultimul său interviu, de la Antena 1:

”Faptul că oamenii pot să păstreze relații frumoase este minunat. Ce poate fi mai frumos? Avem o apariție într-o gară și o dispariție în altă gară. Între timp trebuie să fim buni, înțelepți, înțelegători”.

Mihai și Simona
Mihai și Simona

Mihaela îl va purta veșnic în suflet:

”Este îngrozitor, nu pot încă să cred și să mă obișnuiesc cu ideea că Mihai nu mai e în viață. E o durere care n-o să treacă niciodată, nu pot accepta ca o persoană atât de specială, cum a fost el, să nu mai fie, a lăsat un mare gol în sufletul meu. Cu Mihai am trăit cei mai frumoși ani ai vieții, ai tinereții, ne-am bucurat împreună de celebritatea lui. După divorț, nu am mai trăit ca bărbat și ca femeie, a fost însă o altă formă de iubire. Am rămas alături de el, îl voi iubi mereu, chiar și dincolo de moarte!”, ne mai declara Mihaela Constantinescu.

Inima lui Mihai Constantinescu a încetat să mai bată pe 29 octombrie 2019
Inima lui Mihai Constantinescu a încetat să mai bată pe 29 octombrie 2019

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *