Fostul soţ al Oanei Cuzino, afaceristul Yoav Shtern, a murit. Era în comă de 10 zile

Yoav Shtern suferise leziuni multiple la cap și plămâni
Fostul soţ al Oanei Cuzino, afaceristul Yoav Shtern, a murit. Era în comă de 10 zile

Fostul soţ al Oanei Cuzino, afaceristul Yoav Shtern, a murit. Bărbatul se afla în comă de zece zile la Spitalul de Urgență Elias din București, după ce ar fi suferit un accident casnic. Inițial, oamenii legii au crezut că a fost vorba de un atac cu o bâtă asupra omului de afaceri. Însă în cele din urmă, se pare că incidentul s-a petrecut în curtea casei sale, Shtern căzând din neatenție într-o groapă adâncă de câțiva metri.

Fostul soţ al Oanei Cuzino, afaceristul Yoav Shtern, a murit. Bărbatul suferise leziuni multiple

Omul de afaceri Yoav Shtern, fostul soț multimilionar al vedetei Oana Cuzino, a ajuns pe 18 aprilie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București în stare foarte gravă. Bărbatul prezenta leziuni multiple la nivelul capului și plămânilor.

Aproape 10 zile afaceristul a stat în comă, iar în tot acest timp medicii s-au luptat să îl țină în viață. Din păcate, însă, miercuri, 27 aprilie, acesta a decedat.

Potrivit Gândul, care citează surse judiciare, un echipaj al secției de Poliție Snagov s-a deplasat la spital, la solicitarea personalului medical, așa cum prevede protocolul în astfel de cazuri.

Inițial, oamenii legii au mers pe pista unui atac cu un corp dur, cu o bâtă de baseball. El avea hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

A murit după ce a căzut într-o groapă

În urma cercetărilor preliminare, anchetatorii au constatatcă Yoav Shtern ar fi căzut de la înălțime, în urma unui accidenet casnic.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au vizionat imaginile surprinse de camerele de liuat vederi din curtea casei omului de afaceri. Conform IPJ Ilfov, în jurul orei 18:28, a fost sesizat faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut și este inconștient.

Din primele verificări, s-a constatat faptul că incidentul s-a produs în timp ce omul de afaceri mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește. La un moment dat, Yoav Shtern ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară.

Oamenii legii vor continua ancheta pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii tragicului incident.

Omul de afaceri Yoav Shtern era extrem de discret cu viața sa personală. El a devenit cunoscut în 2002, atunci când s-a căsătorit cu Oana Cuzino, vedeta Pro TV care prezenta emisiunea „Ce se întâmplă doctore”, la același post de televiziune. 12 ani mai târziu, în 2014, cei doi au divorțat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.1 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *