Fotbalistul de care Loredana Groza a fost îndrăgostită: “A fost primul meu crush. Decupam pozele din ziare”

Colegele de liceu știau despre pasiunea artistei

Scris de: Daoud Andra

16 May. 2024

Este una dintre cele mai dorite artiste din România, dar are, la rândul ei, anumite pasiuni. Loredana Groza a mărturisit recent că a fost îndrăgostită de un fotbalist al Generației de Aur. Se întâmpla când era în liceu și avea fotografii cu el decupate din ziare peste tot prin casă.

Loredana Groza a avut o pasiune pentru un mare fotbalist

La aproape 54 de ani, Loredana Groza își surprinde fanii cu declarații picante. Ea a recunoscut recent că a avut o pasiune pentru un fotbalist al Generației de Aur și nu s-a ferit să dea nume. În perioada în care era în liceu, Lori a fost îndrăgostită de Miodrag Belodedici, fostul mare fundaș al naționalei.

Vezi și: Ținuta îndrăzneață cu care Loredana Groza și-a pus pe jar fanii: “La 54 de ani, arătați ca la 18”. Imaginile fac furori VIDEO

”Belodedici a fost primul meu ‘crush’. Decupam pozele cu Belo din ziare. Colegele mele de liceu știu. Belodedici arată foarte bine, are niște ochi foarte frumoși. Dacă știam că sunt și albaștri, mă mutam în sudul țării, de unde e el. (…) Toți sunt idolii mei. Lăcătuș, este un prieten vechi, Panduru, Adi Ilie, Hagi, să nu mai vorbesc, Gică Popescu, Jean, Stelea, sunt ca frații mei, îi ador și îi respect. Au reușit să demonstreze că nu doar talentul este suficient pentru a deveni un mare sportiv”, a spus Loredana Groza, potrivit GSP.ro.

Artista va cânta pe Arena Națională, la meciul de retragere al Generației de Aur, care va fi pe 25 mai.

Fotbalistul de care Loredana Groza a fost îndrăgostită
Belodedici a bifat 55 de apariții pentru națională

Loredana Groza, despre divorț

Artista s-a căsătorit în 1998 cu producătorul de televiziune Andrei Boncea, alături de care are o fiică, pe nume Elena. Cei doi au format un cuplu discret, timp de mai bine de 20 de ani, însă în ultimii ani au început să apară tot felul de speculații cu privire la divorț.

”La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!

Vezi și: Loredana Groza, apariție provocatoare la un eveniment monden. Rochia a lăsat prea mult la vedere FOTO

Mulți mi-au zis că sunt nebună, ce o să fac? Ce o să zică lumea? Că o să-mi distrug cariera, chiar și cei apropiați mi-au zis. Îmi asum această răspundere și cred că dacă toată lumea și-ar asuma răspunderea și n-ar da vina pe alții pentru eșecul pe care îl au uneori în viață, ar fi mult mai bine. Asta e problema în ziua de azi, lumea nu mai este responsabilă. Dacă e să dau un sfat oamenilor, este să fie responsabili pentru tot!”, a spus Lori, în urmă cu ceva timp, în cadrul podcastului ”Fain & Simplu”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *