Fotografia cu Gina Pistol în costum de baie care a scăpat pe internet. Fanii au reacționat imediat: ”Ești superbă”

Ce model de costum de baie a ales vedeta

Scris de: Daoud Andra

03 Jul. 2024

Gina Pistol este într-o formă de zile mari și nu ezită să le arate și fanilor ei acest lucru. Soția lui Smiley e pregătită să revină în televiziune și va prezenta show-ul MasterChef de la Pro TV, dar înainte de începerea filmărilor s-a bucurat de câteva zile de vacanță și relaxare.

Cum arată Gina Pistol la plajă

La mai bine de un an și jumătate de când a decis să ia o pauză de la televiziune, Gina Pistol este pregătită să revină pe micile ecrane. În urmă cu câteva zile, postul de televiziune Pro TV a anunțat că Gina va fi gazda emisiunii MasterChef, iar filmările pentru sezonul 9 stau să înceapă.

În perioada în care a stat departe de platourile de filmare, soția lui Smiley s-a concentrat asupra vieții de familie și a altor proiecte. A organizat nunta, a avut grijă de fiica ei și a artistului, a avut diverse proiecte online și a deschis o pensiune la mare, în Vama Veche, alături de Adela Popescu, Radu Vâlcan, Răzvan și Irina Fodor și alți prieteni.

Vezi și: Vedete din România, înainte și după operațiile estetice. Gina Pistol s-a operat de 4 ori la nas, Mihaela Rădulescu și Raluca Bădulescu au vorbit deschis despre intervențiile lor FOTO

Prezentatoarea TV a avut timp și pentru relaxare și pentru a face lucrurile care o bucură, iar recent a apărut pe internet în câteva ținute de plajă. Gina și-a etalat silueta într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, peste care a purtat un caftan de aceeași culoare. Cei care o urmăresc pe Instagram au reacționat imediat și au copleșit-o cu like-uri și comentarii. ”Gina, ești superbă”, ”Minunată”, ”O frumoasă”, ”Ești super” – au fost câteva dintre comentariile de la postare.

Prezentatoarea a întâmpinat vara cum se cuvine

Ce spune despre revenirea în televiziune

Puțini își mai aduc aminte că Gina Pistol a participat la MasterChef, în sezonul cu vedete, în urmă cu mai bine de 10 ani. Acum, soția lui Smiley va apărea în show-ul de la Pro TV în calitate de prezentatoare și declară că este nerăbdătoare să înceapă filmările.

Vezi și: Mărturisirea emoționantă făcută de Smiley, la un an de căsnicie cu Gina Pistol: “O iubesc cu tot ce este!”. Ce mai spune artistul despre soția lui

”Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simţit ce înseamnă să găteşti sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenţii, să descopăr oameni frumoşi şi interesanţi, dar şi să trăiesc emoţiile ce vor umple platoul de filmare”, a declarat Gina Pistol.

”Revederea cu cei 3 chefi a fost exact aşa cum m-am aşteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoţionantă, plină de bucurie şi cu planuri şi speranţe pentru ce va urma. Şi credeţi-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, poveşti de viaţă şi personaje absolut fascinante”, a mai spus Gina.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *