Fotografii rare cu Andreea Mantea în costum de baie. Vedeta de la Kanal D face spectacol pe rețelele sociale, cu pozele din vacanță

Rar o vezi așa pe prezentatoarea TV!

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D, a reușit să capteze atenția publicului cu câteva fotografii rare și spectaculoase în costum de baie. Cunoscută pentru frumusețea ei naturală și carisma inconfundabilă, bruneta a împărtășit pe rețelele sociale imagini din vacanța sa recentă, care au făcut deliciul fanilor și au strâns mii de aprecieri și comentarii.

Andreea Mantea, imagini rare în costum de baie

Andreea Mantea este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute, complexe și apreciate prezentatoare de televiziune de la noi din țară, cu o carieră în spate la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze.

În vârstă de 37 de ani, moderatoarea de la ”Casa iubirii” arată impecabil, dar, cu toate astea, rar obișnuiește să pozeze și să se afișeze în ținute care să îi scoată în evidență formele apetisante.

Vedeta de la Kanal D se mândrește cu forme de invidiat

Recent, însă, vedeta de la Kanal D și-a luat prin surprindere fanii din mediul online cu cele mai sexy fotografii cu ea în costum de baie. Vezi imaginile în galeria FOTO a acestui articol!

După cum se poate observa, bruneta radiază de fericire și relaxare, purtând un costum de baie colorat și sexy, care îi pune în valoare silueta perfectă. Andreea Mantea arată impecabil, demonstrând că munca la sala de sport și stilul de viață sănătos dau rezultate.

Te-ar mai putea interesa și Cristi Mitrea, pus la zid de Zanni: “Tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? Și Andreea Mantea e caz social, victima violenței domestice”. Acuzații dure!

”Ești foarte sexy”

Fanii de pe Instagram au fost încântați să o vadă pe Andreea Mantea într-o ipostază atât de relaxată și naturală. Comentariile laudative nu au întârziat să apară, mulți dintre urmăritorii săi exprimându-și admirația pentru frumusețea și eleganța vedetei.

”🔥🔥🔥Ești foarte sexi Andreea🔥🔥🔥

Ce frumooos! 😍😍😍 Îți multumim, pentru că ai împărtășit cu noi câteva dintre trăirile tale de zilele trecute de la mare! 😍 Sunt convins că ai colectat multe amintiri de neuitat și te-ai întors cu forțe fresh! ⛱️🌞🌊 Să ai în continuare cât mai multe astfel de momente unice în această vară! 🙏🌞🩵 Te îmbrățișez cu drag! 🤗🤗🤗

Ești minunată! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ești super sexy ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😘😘😘😘😘😘”, sunt doar câteva dintre mesajele de apreciere care au inundat postarea prezentatoarei TV.

Te-ar mai putea interesa și Cum arăta Andreea Mantea, înainte să devină celebră. Puțini își mai amintesc că s-a lansat ca “fata de la pagina 5”. Imagini de colecție!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arată soacra lui Daniel Pavel?
4 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *