Gabriela Cristea a recunoscut că a făcut întrerupere de sarcină. Detalii dureroase din trecutul vedetei, chiar tatăl ei a făcut dezvăluiri

Vedeta a trecut prin clipe dificile

Scris de: Daoud Andra

20 Jun. 2023

Gabriela Cristea a recunoscut că a făcut întrerupere de sarcină. Detalii dureroase din trecutul vedetei, chiar tatăl ei a făcut dezvăluiri

Gabriela Cristea are, în prezent, o familie fericită alături de Tavi Clonda. Cei doi sunt părinții a două fetițe superbe, care îi fac să zâmbească în fiecare zi. Până să ajungă aici însă, Gabriela Cristrea a trecut prin numeroase încercări, un mariaj nefericit și o întrerupere de sarcină, despre care a vorbit deschis, la un moment dat.

Gabriela Cristea, despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 42 de ani. A simțit că Tavi Clonda este omul cu care vrea să își întemeieze o familie și, la doi ani după ce s-au căsătorit, a venit pe lume prima lor fiică. Doi ani mai târziu, cei doi au devenit părinți din nou, iar în prezent spun că aceasta este formula completă.

Citește și: Locul unde au plecat Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imediat ce fetele au intrat în vacanța de vară. “E absolut fabulos”

Înainte de a avea familia pe care și-a dorit-o, Gabriela Cristea a trecut însă prin multe încercări. A avut un mariaj eșuat cu regretatul Marcel Toader, de care a divorțat în anul 2013. Cei doi nu au avut copii împreună, însă cu mulți ani înainte, prezentatoarea TV a fost nevoită să facă o întrerupere de sarcină, despre care a vorbit deschis.

Gabriela Cristea a povestit, la un moment dat, într-o emisiune TV, că a rămas însărcinată pentru prima dată când avea 19 ani și, din cauza unei complicații medicale, a fost nevoită să renunțe la sarcină.

Citește și: Ce studii are de fapt Gabriela Cristea. Puțini știu că aceasta este meseria ei de bază

”Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, declara în urmă cu ceva timp Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cum o cheamă în acte pe Gabriela Cristea. Tavi Clonda, dezvăluiri despre ce scrie în certificatul de căsătorie ”Nu am pus presiune!” VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Ce spune tatăl său

Vedeta TV nu a făcut un secret din faptul că nu a avut o relație prea apropiată cu părinții săi. Conflictele cu familia au determinat-o să plece de acasă și să își ia viața în propriile mâini de la o vârstă fragedă. Tensiunile dintre ea și tatăl său, Eugen Cristea, s-au menținut pe parcursul anilor. Bărbatul a vorbit, la un moment dat, despre situația din familia lor și a spus că fiica sa ar mai fi făcut o întrerupere de sarcină, atunci când era minoră.

Citește și: Mama vitregă a Gabrielei Cristea rupe tăcerea! Ce a mărturisit după ce s-a spus că vedeta a intrat beată în emisiune. Acum e clar

”O să vă explic eu. Ea, după ce a făcut acea întrerupere de sarcină, a plecat la Constanța. Noi nu am știut. Atunci încă nu avea 18 ani, avea cam 16 ani și 7-8 luni. În momentul în care a venit de la mare după trei zile, nici nu ne-a băgat în seamă, a intrat la ea în cameră și şi-a făcut bagajele. Nici nu ne-a spus că vrea să plece, a venit băiatul și ne-a spus: ‘Vedeți că Gabi pleacă!’ În momentul în care a ieșit pe ușă, e foarte adevărat că i-am zis: ‘Băi, Gabi, îți bați joc de noi?’ am împins-o, dar n-am lovit-o, n-am înjurat-o, n-am jignit-o.

Citește și: De ce refuză Gabriela Cristea să vorbească cu tatăl ei. Ce i-a făcut de fapt bărbatul: “Este foarte grav”

N-a fost singura întrerupere de sarcină. Chiar părinții băiatului cu care era atunci ne-au spus: ‘Domne, eu vreau nepoți! Ea dacă face atâtea întreruperi de sarcină, eu nu o să mai am nepoți!’ Asta e realitatea, asta ne-a spus, asta vă spun și eu. Pentru că eu dacă întârziam două zile și nu mai ajungeam acasă, nu știam nici de sarcina pe care a avut-o. Nici nu am avut timp să ne certăm, nici să vorbim cu ea. Nici cu mama ei nu am avut niciun fel de discuții, ba chiar s-a purtat urât cu ea. Eu bănuiesc, din câte am aflat, că ei îi este rușine cu familia sa.”, a spus Eugen Cristea, la un moment dat, potrivit wowbiz.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *