Gabriela Cristea împlinește 48 de ani. Cum arăta vedeta de la Antenă, până să ajungă în televiziune. Nu o recunoști

Cum s-a schimbat Gabriela Cristea de-a lungul timpului

Gabriela Cristea, una dintre cele mai longevive și apreciate prezentatoare TV de la noi, împlinește vârsta de 48 de ani. Cum arăta însă vedeta înainte de a-și face debutul în televiziune? Imaginile o arată complet schimbată.

Gabriela Cristea împlinește 48 de ani. Cum arăta vedeta de la Antenă, până să ajungă în televiziune

Gabriela Cristea s-a născut pe data de 26 octombrie 1974, în Călărași. Vedeta a povestit că a crescut într-o familie modestă și a avut o copilărie liniștită. A absolvit Liceu de Coregrafie din București, apoi a urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice. Nu a urmat o meserie în acest domeniu, ci s-a îndreptat spre televiziune.

Gabriela Cristea a povestit în trecut faptul că părinții nu au fost foarte fericiți de traseul ales de ea deoarece ei și-ar fi dorit să aibă o carieră diferită. Ani de zile nu au vorbit și de multe ori vedeta a mărturisit că nu a avut parte de sprijinul părinților nici în viața personală, nici în cea profesională.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Prima căsnicie a Gabrielei Cristea, încheiată cu scandal

În anul 2008 Gabriela Cristea s-a căsătorit cu Marcel Toader, însă căsnicia lor s-a încheiat cinci ani mai târziu. După divorț cei doi și-au adus acuzații unul altuia, iar prezentatoarea TV l-a dat în judecată și a și câștigat procesul.

Din fericire pentru Gabriela Cristea, l-a cunoscut pe Tavi Clonda, s-au căsătorit în 2015, iar acum au o familie frumoasă. Cei doi au două fetițe: pe Bella Victoria Margot și pe Thea Iris Selena.

„Iubita mea, Gabriela, acum ceva timp eram doar doi necunoscuți, acum suntem 4,family! La mulți ani, iubita mea soție! Te iubesc la infinit!”, a transmis Tavi Clonda de ziua de naștere a Gabrielei Cristea. Tavi Clonda a împlinit 43 de ani pe data de 15 septembrie.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își scriu des mesaje cu declarații de dragoste pe rețelele de socializare. Tot acolo cei doi primesc complimente și felicitări pentru relația pe care o au.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, prezentatoarea mai multor emisiuni de-a lungul timpului

Gabriela Cristea a fost prezentatoarea mai multor emisiuni TV de-a lungul timpului. A debutat în anul 1994 în televiziune, la TVR 1, acolo unde a prezentat Eurovision. Ulterior a fost prezentator la Tele 7abc, apoi la Pro Tv până în anul 2000, scrie stiridinlume.ro. Au urmat cinci ani la B1 TV, iar în anul 2007 a intrat în echipa Kanal D. În prezent este prezentatoare la Antena Stars în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii, difuzată de luni până vineri de la ora 19:30.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *