Gabriela Cristea a reacționat în mediul online, după ce a primit o serie de comentarii răutăcioase pe motiv că mănâncă în exces și că s-a îngrășat. Într-o postare pe TikTok, prezentatoarea TV a vrut să o pună la punct pe o astfel de „fană” care a vorbit-o de rău.
Soția lui Tavi Clonda nu s-a mai putut abține și a dat o replică tare către toți cei care își petrec timpul liber lăsându-i comentarii răutăcioase pe rețelele sociale. Așadar, Gabriela Cristea și-a spus părerea sinceră despre astfel de persoane, iar declarațiile ei au devenit rapid virale.
Moderatoarea TV a ieșit la atac din cauza mesajelor răutăcioase pe care le primește în mediul online. Într-o postare video pe TikTok, vedeta nu s-a dat în lături de la a-și face cunoscute adevăratele gânduri despre astfel de persoane care îi numără dumicații.
„Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că am o singură masă la care trișez. Și atunci înregistrez și postez în social media. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”, a relatat Gabriela Cristea pe TikTok.
Spre deliciul fanilor virtuali, vedeta TV nu s-a oprit aici, ci a continuat prin a sugera celor care sunt atât de dornici să îi judece pe alții să se uite, mai întâi, în propria ogradă: „Iar tu ai poze cu icoane, deci e clar că ești o balenă eșuată dacă ți-e atât de rușine, încât nici măcar o poză cu tine, personal, n-ai avut curajul să-ți pui în social media. Voi astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și ne comentați pe noi, ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău”.
Și dacă tot am adus vorba de mâncare, iată cum prepară Gabriela Cristea sosul tzatziki. Prezentatoarea de la Antena Stars gătește diverse rețete și împărtășește cu fanii de pe internet trucurile sale.
„Avem nevoie de iaurt grecesc și vreau să vă dau un pont. Dacă aveți timp, seara puneți-l într-un tifon, să se scurgă bine. Oricum, vă recomand să folosiți iaurt gras. Pe lângă asta, avem nevoie și de un castravete curățat bine, bine, pe care îl dăm pe răzătoarea mare, nu mai mult de un castravete, nu trebuie foarte mult. Înainte să puneți castravetele în sos, stoarceți-l bine, să iasă apa din el, acesta este secretul. Mai avem nevoie și de un cățel de usturoi, pe care îl radem deasupra. Nu puneți foarte mult usturoi, pentru că nu are rost să fie foarte usturoiat. Punem sare multă, pentru că trebuie să-i dăm gust, cimbru, de obicei eu îmi iau din Grecia, și ulei de măsline cât cuprinde. Cam asta este, amestecăm totul și punem la rece, pentru că tzatziki trebuie să fie mereu rece, și am terminat rețeta”.