Gabriela Cristea nu mai prezintă ”Te iubesc de nu te vezi” la Antena Stars. Cine o înlocuiește pe soția lui Tavi Clonda

Noua gază a show-ului a devenit celebră datorită unei replici!

Gabriela Cristea nu va mai fi gazda emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi” la Antena Stars, iar fanii au aflat această veste direct de pe pagina oficială de Instagram a emisiunii. În locul ei, noua prezentatoare va fi Adela Lupșe, cunoscută pentru stilul său energic și pentru celebra replică ”Vreau să sune telefonul!”, care i-a adus notorietate în lumea televiziunii.

Gabriela Cristea, înlocuită la emisiunea ”Te iubesc de nu te vezi”

În 2023, Gabriela Cristea a moderat cu succes reality show-ul ”Te iubesc de nu te vezi”, readucând formatul pe micile ecrane după o pauză semnificativă. Emisiunea a avut parte de un public fidel și de momente memorabile sub conducerea sa. Cu toate acestea, anul acesta va marca o schimbare majoră, deoarece Adela Lupșe va prelua frâiele show-ului.

Adela Lupșe, adesea numită ”isterica de la TV” datorită momentelor sale intense și pasionale din emisiunile concurs, a fost anunțată oficial ca noua gazdă a show-ului ”Te iubesc de nu te vezi”. Tânăra a fost un personaj distinctiv în peisajul televiziunii românești, atrăgând atenția publicului prin energia și spontaneitatea sa.

”Voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România”

Pe rețelele sociale, Adela Lupșe a confirmat preluarea emisiunii și a împărtășit entuziasmul său pentru noul proiect: „Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România.

O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane. Filmările vor avea loc în curând. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a postat prezentatoarea TV.

Această schimbare aduce un nou suflu emisiunii, iar fanii sunt curioși să vadă cum va evolua formatul sub conducerea Adelei Lupșe. Personalitatea ei dinamică și stilul direct sunt așteptate să aducă un plus de energie și să atragă o nouă audiență.

Citește și Gabriela Cristea, secretele mariajului ei cu Tavi Clonda. ”Uneori mă sperie chestia asta, dar nu mă simt dată la o parte”!

Ce a declarat soția lui Tavi Clonda

În ceea ce o privește pe Gabriela Cristea, vedeta a avut numai cuvinte de laudă pentru proiectul pe care l-a condus anul trecut. Înainte de debutul emisiunii, Cristea declara cu entuziasm: ”E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit.

O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat.”

Gabriela Cristea a reușit să pună amprenta sa personală pe show-ul „Te iubesc de nu te vezi”, transformându-l într-un format îndrăgit de public. Acum, cu Adela Lupșe la cârmă, emisiunea promite să continue să evolueze și să surprindă telespectatorii cu noi provocări și momente speciale.

Citește și Gabriela Cristea a dezvăluit de ce nu își face operație de micșorare a stomacului. Mulți au fost curioși să afle de ce nu face asta ca să slăbească!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *