Gabriela Cristea, secretele mariajului ei cu Tavi Clonda. ”Uneori mă sperie chestia asta, dar nu mă simt dată la o parte”

Prezentatoarea TV a spus totul, fără rețineri!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai longevive și admirate cupluri din showbiz-ul autohton. În primăvara acestui an, cei doi au sărbătorit 9 ani de mariaj, iar relația lor durează de 11 ani, timp în care au construit o familie frumoasă și unită. Într-un interviu recent, prezentatoarea TV a dezvăluit câteva dintre secretele care au contribuit la succesul căsniciei sale cu artistul.

Cum rezistă căsnicia cuplului Gabriela Cristea – Tavi Clonda

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda se căsătoreau civil, iar astăzi au împreună două fetițe minunate, pe Victoria și pe Iris, și o căsnicie perfectă, la care unii nici nu îndrăznesc să viseze.

Recent, frumoasa moderatoare a vorbit deschis despre mariajul cu artistul. Ea a aubliniat importanța comunicării și respectului reciproc în relația lor, recunoscând că, deși nu totul este perfect mereu, efortul continuu de a împărtăși și de a se ajuta reciproc a fost cheia longevității mariajului lor.

”Cred că secretul este că împărtășim lucruri, încercăm să comunicăm pentru că nu ne iese de fiecare dată, vorba aceea oameni suntem. Ne respectăm și ne ajutăm foarte mult, mai mult el.” a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit Unica.

Comunicarea deschisă și sprijinul constant sunt pilonii pe care și-au construit relația, demonstrând că iubirea și parteneriatul adevărat necesită muncă și dedicare din partea ambilor parteneri.

Te-ar mai putea interesa și Gabriela Cristea a dezvăluit de ce nu își face operație de micșorare a stomacului. Mulți au fost curioși să afle de ce nu face asta ca să slăbească!

Cum este Tavi Clonda ca tată a două fetițe

Un alt aspect esențial al mariajului lor este implicarea lui Tavi Clonda în viața de familie. Gabriela Cristea a vorbit despre devotamentul soțului ei ca tată și partener, subliniind rolul său crucial în creșterea celor două fetițe ale lor, Victoria și Iris.

”Tavi le spune și nu fetelor, dar cred că vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată. Trebuie să îi recunoști meritul omului, nu ai ce să faci!

Uneori mă sperie chestia asta, dar nu mă simt dată la o parte. De fiecare dată m-a încurajat să fiu și eu părtașă la tot ce înseamnă familie. ”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Procesul de a deveni părinți nu a fost unul ușor pentru celebrul cuplu. Cu toate dificultățile întâmpinate, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu și-au pierdut niciodată speranța și au continuat să lupte pentru visul lor de a avea o familie.

Perseverența și susținerea reciprocă le-au permis celor doi să treacă peste momentele grele și să se bucure acum de o familie completă și fericită.

Te-ar mai putea interesa și Cum arăta Gabriela Cristea, în urmă cu 20 de ani, când a jucat în singurul ei film. Înaltă, slabă, cu părul lung și ochii albaștri, atrăgea toate privirile. Imagini nemaivăzute!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *