Gafa făcută de Nicoleta Luciu când a îmbrăcat rochia prea decoltată. Ce s-a văzut imediat: “Ieşeau din sutien”

Gafa făcută de Nicoleta Luciu când a îmbrăcat rochia prea decoltată. Ce s-a văzut imediat: “Ieşeau din sutien”

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo se iubesc necondiționat și au împreună patru copii frumoși. După șapte ani de la primul lor sărut, în anul 2012, au decis să facă pasul cel mare și să-și unească destinele prin căsătorie. Cu toate acestea, rochia de mireasă a vedetei a cauzat câteva probleme pe parcursul celui mai important eveniment din viața ei.

Frumoasa brunetă a fost cerută de soție în Veneția

Nicoleta și Zsolt s-au întâlnit pentru prima dată în 2005 și de atunci au format un cuplu minunat. În 2008, au avut primul lor copil, Zsolt junior, iar la sfârșitul anului 2011, Nicoleta a devenit mama a trei copii gemeni, datorită unui tratament.

Astfel, omul de afaceri a luat decizia de a face pasul cel mare într-un cadru uimitor și extrem de romantic. Zsolt i-a oferit un inel de logodnă Nicoletei în timpul unei vacanțe la Veneția, iar momentul a fost atât de emoționant încât actuală doamnă Csergo a vărsat lacrimi de bucurie.

Citește și: Nicoleta Luciu nu se mai oprește din slăbit. A ajuns de nerecunoscut la 43 de ani, fanii sunt îngrijorați

Nicoleta Luciu, nuntă și botez ca în povești

Ceremonia a avut loc în orașul Miercurea Ciuc, locul unde de altfel au decis să își stabilească și reședința, și a fost plină de emoții, conform declarațiilor Nicoletei Luciu. Direct după cununie, cei doi proaspeți soți și-au botezat și cei trei tripleti.

După momentul crucial al pronunțării „Da”-ului cel mai important din viața lor, familia nou-formată Csergo a ieșit din primărie cu zâmbetul pe buze.

Nicoleta Luciu rupe tacerea Dezvluirea uimitoare facuta despre casnicia cu Zsolt Csergo
 

Vezi și: Nicoleta Luciu, gest neașteptat după ce a fost criticată că s-a operat prea mult. Ce a urmat: “Păcat”

Cununia civilă a fost cu adevărat specială, deoarece primarul orașului Miercurea Ciuc a condus ceremonia în ambele limbi, atât în română, cât și în maghiară, iar ținutele însurățeilor s-au ridicat cu siguranță la așteptările publicului.

Bustul generos al brunetei a cauzat probleme cu rochia de mireasă

Pentru ceremonie , Nicoleta a optat pentru o rochie care-i punea în evidență trupul, o rochie mulată, confecționată din dantelă neagră, cu spatele gol, completată de un buchet de trandafiri roșii.

Însă, la ieșirea din biserica, vedeta a avut un mic accident cu rochia, iar la o privire mai atentă, s-a putut observa o parte din bustul ei, datorită dimensiunii sale impresionante.

Te poate interesa și: De ce s-au despărțit Dinu Maxer și Nicoleta Luciu: „Îmi dădea o stare de nesiguranță”. Povestea lor de dragoste a durat 8 ani

Ei bine, la vremea respectivă, cu puțin timp în urmă de nuntă, Nicoleta suferise o intervenție chirurgicală pentru a-și ajusta sânii, după nașterea tripleților.

„Sunt foarte fericită pentru că eu toată viața am fost obișnuită să am sânii sus. De fiecare dată când mă aplecăm, sânii îmi ieșeau din sutien. Nu mai puteam de nervi, abia așteptam să fac operația”, declara frumoasa brunetă atunci.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *