George Mihăiță intră pentru a doua oară în pielea lui Bebe Măcelaru’. Au început filmările pentru Tătuțu’, noul serial de la Pro TV

Vești bune pentru românii care au urmărit cu sufletul la gură serialul ”Clanul”!

George Mihăiță, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, revine pe micile ecrane în rolul lui Bebe Măcelaru’, un personaj emblematic care i-a cucerit pe telespectatori în serialul ”Clanul”. Pro TV a dat startul filmărilor pentru noua producție ”Tătuțu’”, o poveste care ne transportă în timp cu 20 de ani înainte de acțiunea din ”Clanul”. Serialul promite să dezvăluie originile și începuturile unor personaje deja iubite de public.

S-a dat startul filmărilor pentru Tătuțu’

Pro TV a anunțat cu entuziasm demararea acestei noi producții, subliniind că reacția pozitivă a telespectatorilor la ”Clanul” a fost o motivație esențială pentru a continua povestea, dar dintr-o perspectivă inedită.

Delia Mihai, Head of Fiction Production PRO TV, a declarat: ”Reacţia telespectatorilor a fost pe măsura a ceea ce ”Clanul” a dorit să transmită, iar felul în care ei au devenit fani ai serialului şi au îndrăgit personajele ne-a făcut să vrem să continuăm, dar nu oricum, ci cu începutul!”

”Am dat astăzi primul ‘rec’ şi abia aşteptăm să vedeţi rezultatul”

”Tătuțu’” va aduce în prim-plan viața personajelor cu două decenii înainte, în anii 2000, oferind o incursiune fascinantă în trecut. Fanii vor avea ocazia să descopere cum a ajuns Costoiu să își creeze propria brigadă, cine l-a susținut pe Bebe Măcelaru’ să ajungă în fruntea Clanului și cum a primit apelativul de ”Tătuțu’”. Totodată, producția va recrea atmosfera acelor ani prin imagini autentice, locații specifice, costume și recuzită care reflectă perioada respectivă.

”Alături de Anghel, Lia şi echipa din spate, care ne-a devenit familie, demarăm o nouă producţie care implică foarte multe lucruri – imagine, look, locaţii, haine, recuzită – toate de acum 20 de ani, plus alte lucruri pe care le veţi descoperi pe parcurs. Noi am dat astăzi primul ‘rec’ şi abia aşteptăm să vedeţi rezultatul”, a adăugat Delia Mihai.

Citește și Scena din Clanul care l-a impresionat pe George Mihăiță. „Sezonul 4 este foarte palpitant”. Ce spune despre colaborarea cu Lia Bugnar VIDEO EXCLUSIV!

Pro TV a anunţat când va debuta serialul

Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, a subliniat importanța conexiunii create între public și personajele serialului.

”Ne bucurăm de fiecare dată atunci când publicul primeşte programele noastre cu atât de multă pasiune, pentru că, pe lângă audienţele care au clasat serialul în topul preferinţelor celor de acasă, oamenii au creat o conexiune cu personajele şi au trăit fiecare minut de difuzare, lucru care nu poate decât să ne arate, încă o dată, că ceea ce facem ajunge la inimile telespectatorilor.”, a precizat oficialul.

Noul serial ”Tătuțu’” promite să fie o producție captivantă, care va aduce în fața telespectatorilor povești pline de dramatism, intrigă și emoție, toate filtrate prin prisma unui trecut tumultuos. George Mihăiță va avea ocazia să exploreze și să aprofundeze caracterul complex al lui Bebe Măcelaru’, oferind publicului o perspectivă nouă asupra acestui personaj fascinant.

Așteptările sunt mari, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cum evoluează povestea. ”Tătuțu’” va debuta la Pro TV în această toamnă, promițând să aducă pe ecrane o producție de excepție care va captiva și emoționa publicul, continuând tradiția succesului început de ”Clanul”.

Citește și George Mihăiță nu a deprins și atitudinea lui Bebe Măcelaru din Clanul, personaj pe care îl joacă de patru sezoane. „Eu am excelat în roluri de comedie” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a...
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
Prima imagine cu Levi Nicolas, bebeluşul Ancăi Dumitra, alias Gianinuţa din Las Fierbinţi FOTO
Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35...
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am...
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Horoscop 29 Septembrie 2024. Astăzi, Scorpionii vor învăţa o lecţie valoroasă, Gemenii profită la maximum...
Horoscop Zilnic Duminică 29 Septembrie 2024. Vărsătorii vor reuși să obțină aprobările pe care le...
5 zodii își dau seama de propriile greșeli. Zodiile vor primi semne importante din partea...
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații...
Radu Vâlcan, dezvăluiri inedite despre viața la țară și casa pe care o construiește la...
Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *