Gestul impresionant făcut de Horațiu Nicolau în public pentru Lidia Buble. Afaceristul este extrem de atent la nevoile iubitei sale VIDEO

Vezi cum au fost filmați Horațiu Nicolau și Lidia Buble!

Horațiu Nicolau și Lidia Buble trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi par că se înțeleg foarte bine și se completează reciproc, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de peste trei decenii. Dovadă în acest sens stau și imaginile filmate, de curând, de paparazzi. Iată ce gest impresionant a făcut omul de afaceri în public pentru iubita lui. Toate femeile și-ar dori să fie tratate așa!

Cum au fost surprinși împreună Horațiu Nicolau și Lidia Buble

Horațiu Nicolau și Lidia Buble formează, fără doar și poate, cel mai controversat cuplu de la noi din țară, iar asta pentru că între ei există o diferență de vârstă uriașă, de nu mai puțin de 33 de ani. Însă, în ciuda acestui lucru, cei doi par că se înțeleg foarte bine, iar relația lor merge ca pe roate.

Cu toate astea, omul de afaceri și cântăreața evită să se afișeze împreună la evenimentele din lumea mondenă. Însă, de curând, blițurile paparazzilor de la SpyNews.ro au fost extrem de vigilente și i-au surprins pe cei doi amorezi împreună în public.

Afaceristul a fost extrem de galant cu partenera lui

Horațiu Nicolau și Lidia Buble au fost filmați în timp ce au ieșit să ia masa în oraș. Odată ajunji la destinație, afaceristul a coborât primul din autoturism și s-a grăbit să-i deschidă portiera parteneri sale de viață mult mai tinere decât el.

Ulterior, îndrăgostiții s-au îndreptat către un restaurant de fițe din Capitală, iar acolo au servit cele mai bune preparate. Nu singuri, ci împreună cu un alt cuplu.

După ce s-au delectat cu câteva delicii, cei patru și-au luat rămas bun, iar Horațiu Nicolau și Lidia Buble au mers împreună spre mașina lor și au plecat, cel mai probabil, spre casă. Vezi imaginile cu cei doi AICI!

Citește și Verdict final în cazul procesului de mită în care a fost implicată Lidia Buble. Polițista a fost condamnată definitiv!

Motivul pentru care afaceristul și cântăreața nu se afișează împreună

În urmă cu ceva timp, artista a spus motivul pentru care nu apare niciodată la brațul iubitului, Horațiu Nicolau. Artista a spus că își dorește să ducă o viață discretă și ascunsă de privirile lumii.

”Asta este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată și mai departe de ochii publicului. De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită.

Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea, adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț (râde)”, a declarat Lidia Buble, la Premiile Unica 2024.

Citește și Din ce face bani Lidia Buble în afară de muzică. Aceasta este de fapt principala sursă de venit a artistei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *