Gestul superb făcut de Mario Fresh pentru Alexia Eram, după 8 ani de iubire. Cum arătau cei doi îndrăgostiți la începutul relației

Orice fată își dorește o astfel de surpriză

Scris de: Daoud Andra

30 Jul. 2024

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de 8 ani, iar recent au sărbătorit aniversarea relației. Chiar dacă au trecut prin multe momente și provocări de-a lungul timpului, cei doi continuă să se iubească la fel ca la început și să se surprindă unul pe altul cu mici gesturi romantice.

Mario Fresh, surpriză romantică pentru iubita lui

Alexia și Mario formează unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de 8 ani, în ciuda zvonurilor legate de despărțire care au mai apărut, de-a lungul timpului. Artistul și creatoatea de conținut au aniversat recent 8 ani de iubire, iar momentul nu putea trece fără să fie marcat.

Mario Fresh și-a surprins iubita cu un gest romantic, iar ea a publicat imaginea pe Instagram. Cântărețul i-a cumpărat un buchet de flori, în jurul căruia a așezat lumânărele în formă de inimioară. A cumpărat și o șampanie, pentru a sărbători momentul cum se cuvine, iar Alexia a publicat o fotografie pe Instagram.

Vezi și: Cum a fost surprins Mario Fresh, alături de Alexia Eram, în Dubai. Imaginile din sejurul de lux au ajuns în atenția fanilor

În urmă cu ceva timp, fiica Andreei Esca a postat o imagine cu ea și Mario Fresh de la începutul relației. Întrebată de fani care este fotografia ei preferată cu ei doi, Alexia nu a stat pe gânduri și a postat chiar prima lor fotografie împreună, făcută în urmă cu 8 ani.

Gestul superb făcut de Mario Fresh pentru Alexia Eram, după 8 ani de relație
Artistul și-a surprins iubita cu un gest romantic

Ce spune despre căsătorie

Chiar dacă formează un cuplu de 8 ani cu Mario Fresh, Alexia Eram spune că nu se grăbește să facă pasul cel mare. Atât artistul, cât și fiica Andreei Esca sunt foarte tineri, astfel că mai așteaptă până să spună ”Da”. Întrebată la un moment dat, într-un interviu, cum se vede peste câțiva ani, Alexia a spus că și-ar dori să fie realizată pe plan profesional, dar să aibă și o familie.

”Mă văd și eu căsătorită, cu un copil măcar și cu o carieră frumoasă și stabilă. Eu trebuie să mă gândesc sau el (n.r. la cererea în căsătorie)? Suntem foarte tineri, am 23 de ani, nu pun presiune, când o se întâmple o să se întâmple, chiar nu mă gândesc la asta”, a declarat Alexia Eram, la Antena Stars, cu privire la căsătorie.

Vezi și: De ce nu renunță Alexia Eram la prima mașină, deși are un bolid de lux: “Nu cred că o să o vând!” VIDEO EXCLUSIV

Cât despre provocările care apar în relații, tânăra recunoaște că este geloasă uneori.

”Sunt geloasă cum orice om e gelos. Nu cred că există să nu fii gelos. Cred că în orice relație există o mică parte de gelozie, nu cred că există relații în care să nu fie deloc, așa că este bine asta. Dacă nu ar fi gelozie înseamnă că ceva nu e ok. Nu poate să fie omul cu ochelari. Are voie să zică dacă o fată e frumoasă, are dreptate. Este firesc. Dacă vezi pe cineva frumos, afirmi asta. Asta nu înseamnă că trebuie să se întâmple ceva”, a spus ea, într-un alt interviu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *