Gigi Becali nu-l iartă pe Dorian Popa. Ce pedeapsă vrea pentru artist: “Pe toată viața!”

Declarațiile omului de afaceri.
Gigi Becali nu-l iartă pe Dorian Popa. Ce pedeapsă vrea pentru artist: “Pe toată viața!”

Gigi Becali a avut o reacție categorică în privința lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins în timp ce copnducea sub influența substanțelor interzise. Patronul celor de la FCSB spune că vloggerul ar trebui să fie pedepsit exemplar pentru fapta sa. Iată ce pedeapsă ar trebui să primească influencerul în opinia omului de afaceri.

Ce pedeaspă și-ar dori Gigi Becali pentru Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat la volan

Vineri seara, în jurul orei 21:15, Dorian Popa a fost oprit în trafic de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Serviciul Rutier pe un drum din Domnești. Artistul a fost testat de oamenii legii cu aparatul drug test, iar rezultatul a fost năucitor pentru mulți: pozitiv la canabis.

Un alt aspect care nu a putut fi trecut cu vederea a fost faptul că, în momentul în care a fost oprit, Dorian Popa purta doar lenjerie intimă. Multă lume, inclusiv persoane publice de la noi, s-au arătat dezamăgite de faptele artistului și l-au criticat în termeni duri pe acesta.

Citește și: Dorian Popa, decizie uluitoare după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise. Nimeni nu se aștepta să facă asta

Printre cei care au intervenit în scandal se numără și Gigi Becali. Latifundiarul spune că Dorian Popa ar trebui să plătească pentru faptele sale și cere o pedeapsă mare pentru cântăreț.

”Eu spun așa: dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, cinci ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a spus Gigi Becali, potrivit Realitatea.

Faptul că Dorian Popa a fost depistat în timp ce conducea drogat i-a șocat pe fanii artistului. În trecut, acesta era un aprig contestatar al consumului de substanțe interzise. Mai mult, Dorian Popa a fost implicat și într-o campanie de combatere a drogurilor și chiar le explica tinerilor, în cadrul concertelor sale, despre pericolele la care se expun dacă apelează la stupefiante.

Dorian Popa, elogii la adresa oamenilor din staff-ul FCSB

În primăvară, Dorian Popa a suferit o operație la genunchi, în urma unei căzături pe gheață. După intervenție, artistul a fost nevoit o perioadă să se deplaseze în cârje. Pentru recuperare a ales să meargă la baza celor de la FCSB. El a găsit acolo toate condițiile de care avea nevoie și, mai ales, a beneficiat de sprijinul specialiștilor care se ocupă de jucătorii roș-albaștrilor.

Citește și: Ce a spus mama lui Dorian Popa, după ce acesta a fost prins sub influența substanțelor interzise. Reacția neașteptată

Dorian Popa a lăudat baza de antrenament a vicecampioanei, dar și specialiștii care au avut grijă de el.

„Fraților, este prima dată când mergem fără o cârjă. Oamenii ăștia sunt pentru mine trimișii lui Dumnezeu. Nu îmi vine să cred! Pe 15 trebuia să începem recuperarea, eu pe 13 deja merg. Îmi dau lacrimile de emoție. Ovidiu, două secunde. Vreau să îți arăt ceva. Tu mi-ai scos o cârjă și vreau să te scot și eu puțin la plimbare, afară.

Pentru că ești unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea și mă ajuți să merg normal, mergem până în spate la mașină. Dumnezeu, dacă îți trimite ceva, îți trimite din suflet. Și nu poți refuza, e Joia Mare. Acesta este noul tău pat electric, pe care ți-l dăruiesc din suflet.”, a spus Dorian Popa, într-un filmuleț postat pe YouTube, la acel moment.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *