Gina Chirilă, despre hărțuire, presiune și înfometare în lumea modei: “Se întâmplă, din păcate” EXCLUSIV

Gina Chirilă: ”Este mitul acela că, dacă ești model, nu trebuie să fii inteligent”
Gina Chirilă, despre hărțuire, presiune și înfometare în lumea modei: “Se întâmplă, din păcate” EXCLUSIV

Gina Chirilă se bucură de o relație superbă și de o carieră spectaculoasă. Fiind una dintre cele mai frumoase femei din România, vedeta a reușit să se facă cunoscută la nivel internațional ca model, iar apoi și-a construit propriul brand. Totuși, ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că există și părți negative în această industrie.

Gina Chirilă: “Este foarte important să te cunoști pe tine și să te dezvolți emoțional înainte să pășești în lumea aceasta”

Gina Chirilă a participat la un eveniment organizat în cadrul unui restaurant exclusivist din București. Aceasta a discutat cu reporterii Ego.ro, oferind detalii inedite despre relația ei, dar și despre cariera de model internațional. Vedeta a mărturisit că Bogdan Vlădău, partenerul său, a sprijinit-o a și ajutat-o de fiecare dată.

Când vine vorba despre industria modelling-ului, Gina Chirilă ne-a mărturisit că s-a lovit și de jocurile psihologice. Superba blondină a punctat că este foarte bine să te cunoști și să te bazezi pe inteligență pentru a scăpa din anumite situații dăunătoare.

Ești o femeie foarte frumoasă, cu o carieră de model excepțională, ca să nu mai zic de brand-ul pe care îl ai. Bogdan nu este gelos?

Gina Chirilă: Acesta este un aspect important al relației noastre, nu m-a limitat niciodată atunci când a venit vorba de a face ceea ce îmi doresc. Nu mi-a interzis să plec în anumite locuri, am fost la petreceri în Milano, la Fashion Show-uri, am întâlnit tot felul de oameni.

Nu este iubire atunci când intervine interdicția sau gelozia excesivă. Eu am fost foarte geloasă, am vindecat asta, oarecum, încă mai lucrez. Dar, din punctul lui de vedere, niciodată nu mi-a pus piedici, ba, din contră, m-a ajutat și m-a sfătuit să fac întotdeauna ce simt și cum simt.

Ce spune despre gelozie

Cum stă treaba cu gelozia? Ai menționat că ai fost foarte geloasă…

Gina Chirilă: Da, sunt leoaică, moldoveancă…(râde) Am fost foarte geloasă, dar am vindecat mult. Totuși, gelozia, de fapt, este o problemă tot cu tine, nu cu celălalt.

Să înțeleg că tu aveai o nesiguranță acolo. Cum ai reușit să o vindeci? Ai fost la psiholog?

Gina Chirilă: Da. Cunoscându-mă pe mine și vindecându-mi traumele mele. Nu, (n.r. a fost la psiholog), dar am făcut meditație și multă muncă cu mine, spirituală și nu numai.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău

“Acest job are și greutățile lui”

 Cum e viața de model internațional?

Gina Chirilă: Este foarte frumoasă. Atunci când faci ceva ce îți place foarte mult, indiferent în ce domeniu activezi, ești fericit și îți place, dar acest job are și greutățile lui.

S-au deschis, de curând, subiecte foarte importante pentru societate. Pe lângă abuz și hărțuire, multe modele nu mănâncă, sunt presate. Te-ai luptat vreodată cu așa ceva?

Gina Chirilă: Da, doar că eu nu m-am înfometat niciodată. Este foarte important să te cunoști pe tine și să te dezvolți emoțional înainte să pășești în lumea aceasta. Eu am fost foarte sigură pe mine și nu m-am înfometat, m-am iubit așa cum am fost. Nu m-am lovit de chestia aceasta, dar da, se întâmplă, din păcate.

“Da, se întâmplă și abuzuri de genul acesta”

A întrecut cineva limita vreodată? Uneori, modelele fiind atât de frumoase, oamenii tind să recurgă la hărțuire…

 Gina Chirilă: Nu am să te mint, bineînțeles că mi s-a întâmplat și mie. Ce am învățat și motivul pentru care nu am vorbit niciodată despre asta este că nimeni nu te obligă să faci nimic. Este cumva un joc psihologic, dar nu te obligă nimeni. Ești pusă în fața faptului, dar tu alegi. Da, se întâmplă și abuzuri de genul acesta. Nu mi s-a întâmplat să mă abuzeze cineva cu forță fizică, ci psihologic. Am sfătuit fetele întotdeauna să își dezvolte personalitatea, să se cunoască, iar inteligența este foarte importantă. Este mitul acela că „dacă ești model, nu trebuie să fii inteligent”. Ba da, trebuie, tocmai ca să știi cum să ieși din situațiile pe care le-ai menționat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *