Gina Pistol, ipostază care i-a înduioșat pe fani. Cum a apărut soția lui Smiley: “Asta-s eu azi”

Ce a pățit vedeta

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2023

Gina Pistol, ipostază care i-a înduioșat pe fani. Cum a apărut soția lui Smiley: “Asta-s eu azi”

Gina Pistol este foarte sinceră cu cei care o urmăresc în mediul online. Soția lui Smiley le povestește adesea urmăritorilor ei cu ce provocări se confruntă în viața de zi cu zi. Recent, vedeta a apărut într-o ipostază cum fanii rar o văd. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV, la începutul sezonului rece.

Ce a pățit Gina Pistol

Schimbarea bruscă de temperatură nu i-a ”iertat” pe români. Mulți oameni se confruntă în această perioadă cu viroze sezoniere și alte probleme provocate de răcirea vremii. Este și cazul Ginei Pistol, care le-a mărturisit celor care o urmăresc în mediul online prin ce trece zilele acestea.

Soția lui Smiley a postat o fotografie în care apare cu șapcă pe cap și a scris în dreptul ei: ”Asta-s eu azi. Durere de cap. Nevralgie intercostală. Minunat!” Vedeta nu a dat alte detalii cu privire la starea sa de sănătate.

Citește și: De ce a decis de fapt Gina Pistol să se retragă de la Chefi la Cuțite. Adevăratul motiv a ieșit abia acum la iveală

Gina Pistol, ipostază care i-a înduioșat pe fani
Postarea Ginei Pistol de pe Instagram

Gina Pistol a ajuns la burnout

De aproximativ un an, Gina Pistol a renunțat la proiectul de televiziune care o solicita cel mai tare. Vedeta s-a retras de la cârma emisiunii ”Chefi la cuțite”, după ce a avut mai multe probleme de sănătate într-un singur an. Și-a dat seama că este momentul să se concentreze mai mult asupra stării ei de bine, pentru a putea avea grijă de fiica ei, Josephine.

”Am avut Covid de două ori într-un an. Am avut un burnout, toate în același an, toate au dat cu mine de pământ și atunci am realizat că sănătatea mea fizică și psihică este mai importantă decât orice proiect”, a spus Gina Pistol, când a decis să ia o pauză de la televiziune.

Citește și: Cum arăta Gina Pistol înainte de operațiile estetice. Imagini de pe vremea când era vânzătoare la un chioșc

Vedeta este mult mai atentă la starea ei de sănătate, atât fizică, cât și psihică. În urmă cu ceva timp, a povestit că a reînceput să facă sport constant și că merge la terapie săptămânal, pentru a rămâne sănătoasă la minte și la trup și a reuși să aibă grijă de Josephine.

”Consider că cele mai importante investiții pe care le poți face sunt pentru tine, în tine. Într-un terapeut, un psiholog bun și într-un abonament la sală, cu un antrenor bun sau pur și simplu să faci mișcare. Pentru că eu stau să mă gândesc: ‘Băi, am 42 de ani! Fiica mea are doi ani și jumătate aproape.

Eu, vreau-nu vreau, trebuie ca cel puțin 15 ani de acum încolo să fiu sănătoasă la trup, la minte și la suflet. Să fiu sănătoasă pentru ea. Iar asta înseamnă că tre’ să investesc în mine și tre’ să trag de mine, să fac tot posibilul să fiu, așa cum am zis, sănătoasă la trup, la minte și la suflet, pentru copilul meu.’”, a spus Gina pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *