Gina Pistol, ipostază incendiară pe internet. Detaliul intim care a atras toate privirile, toți doar acolo s-au uitat

Gina Pistol și Smiley au foarte mulți fani pe rețelele sociale, pe care îi țin la curent cu diferite activități din viața lor privată și nu numai. Când vedeta TV postează câte o poză pe internet, fanii i-au cu asalt secțiunea de comentarii pentru a-și exprima admirația și simpatia. De curând, blondina s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, lăsând la vedere bustul generos.

Gina Pistol, cu decolteul la vedere pe internet

Andrei Maria (Smiley) și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbizul românesc. S-au iubit mult timp fără ca fanii lor să bănuiască ceva. Încă de la începutul relației, cei doi au stat departe de camerele paparazzilor, preferând să se arate publicului doar când au simțit să facă asta. Între timp, au devenit părinți, au făcut nuntă mare, iar acum se bucură unul de celălalt.

Este bine știut faptul că Gina Pistol a prezentat aproape toate edițiile show-ului ”Chefi la cuțite” de la Antena 1. Însă, sezonul acesta, celebra prezentatoare TV a decis să se retragă și să axeze pe viața de familie.

După ce soția lui Smiley a hotărât să ia o pauză și să nu mai prezinte acest sezon al emisiunii culinare, cârma a fost preluată de Irina Fodor. Recent însă, Gina Pistol a atras atenția internauților cu o nouă postare, care i-a pus pe gânduri.

Sâmbătă, 2 septembrie, un nou sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” a început la Antena 1. Din acest motiv, Gina Pistol și-a amintit cu nostalgie de show-ul pe care l-a prezentat atâția ani. Fanii ei au ajuns la această concluzie după ce a postat o poză pe rețelele sociale alături de mesajul: „De curând am făcut niște poze foarte faine. Adevărul este că mă simțeam “nepozată”.

Soția lui Smiley arată foarte bine

Decizia de a renunța la postul de moderatoare TV a fost făcută public în luna februarie. La acea vreme, Gina Pistol și-a exprimat regretul, susținând că își dorește să petreacă mai mult timp cu fetița ei, Josephine.

Dar a trecut repede peste regrete. Ieri, vedeta TV s-a pozat alături de Emily Burghelea în două ipostaze senzuale, Gina Pistol lăsând la vedere decolteul generos. „Salutare, minunaților! Mi se pare mie, sau semănăm?”, a scris fosta asistentă TV pe internet.

Citește și Smiley și Gina Pistol, imagini superbe cu micuța Josephine. Dovada că seamănă perfect cu mama ei, fanii sunt uluiți

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *