Gina Pistol și-a etalat noua siluetă în costum de baie. Cum arată soția lui Smiley după ce a slăbit, mulți au fost surprinși de transformare

Vezi cum arată Gina Pistol în costum de baie!

Gina Pistol și Smiley și-au luat fiica, pe Josephine, și au plecat într-o bine meritată vacanță, undeva la căldură, mai exact în Maldive. Acolo, cei trei se bucură de razele soarelui, iar fosta prezentatoare de la Antena 1 chiar și-a etalat noua siluetă în costum de baie. Iată cum arată partenera de viață a artistului după ce a dat jos mai multe kilograme!

Cum arată, acum, în costum de baie Gina Pistol

Gina Pistol s-a îmbrăcat în costum de baie și s-a afișat pe internet în timp ce se afla în vacanță cu Smiley, dar și cu micuța Josephine. Nu mai este niciun secret că fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite și Asia Express a reușit să topească mai multe kilograme după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, iar de atunci a continuat să aibă un stil de viață sănătos.

Pentru a reuși să se mențină în formă, Gina Pistol ține o dietă specială, cu două mese principale și două gustări pe zi. De asemenea, vedeta merge la sală, acolo unde face foarte multă mișcare. ”Încerc să duc un lifestyle activ și echilibrat. Nu ajung de fiecare dată la sală, dar fac tot posibilul să fac sport acasă”, scria soția lui Smiley pe Instagram, undeva la finalul anului trecut.

Citește și Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță. Primele imagini cu paradisul în care s-au cazat, e ceva de vis!

Gina Pistol și Smiley, imagini adorabile din vacanța cu micuța lor

Smiley și-a obișnuit fanii cu diverse postări din vacanță. La un moment dat, însă, artistul a surprins-o și pe partenera lui de viață. Nu oricum, ci în costum de baie.

Astfel, fanii au putut vedea cât de bine arată fosta prezentatoare, chiar dacă are 43 de ani și o naștere la activ. Vedeta apare într-un costum de baie negru dintr-o singură piesă. Vezi imaginile cu Gina Pistol în galeria foto a acestui articol!

Lângă ea se află și micuța Josephine. Cele două, mamă și fiică, privesc împreună apa cristalină a Oceanului Indian. Totuși, se pare că vremea le-a dat ceva bătăi de cap vedetelor aflate în vacanță.

”Am ieșit să verific starea vremii. Spre surprinderea mea, soarele nu strălucea. Nori de ploaie se-aduna și vântul se cam înfoia. (…) Când să-i dăm spre plajă, s-a pus o ploaie zdravănă care ne-a ținut pe terasă.

A plouat cam până spre asfințit. Și ce frumusețe de asfințit… Ne-am plimbat pe plajă până s-a făcut întuneric”, a spus Smiley în jurnalul de călătorie.

Citește și Gina Pistol, schimbări în relația cu Smiley. Anunțul i-a luat pe toți prin surprindere: “Jur pe roșu”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Insula Iubirii 2024: Cu câți bani a plătit-o Antena 1 pe Diandra
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *