Horoscop zilnic 3 august 2023. Zodia care află un adevăr crunt. Prietenii o trădează

Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de joi, 3 august 2023
Horoscop zilnic 3 august 2023. Zodia care află un adevăr crunt. Prietenii o trădează

Ziua de joi, 3 august 2023, va veni cu multe surprize pentru cei 12 nativi ai horoscopului european. Unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Se pare că o zodie va suferi o dezamăgire dureroasă, în timp ce alta își va găsi marea dragoste. Vezi, mai jos, ce te așteaptă și pe tine!

Horoscopul zilei de joi, 3 august 2023

Berbec

Te vei înconjura de oameni cu care te vei simți oarecum inconfortabil. În loc să te facă să zâmbești și să socializeze cu tine, aceștia te vor ignora și se vor comporta ca și cum nu ai exista.

Taur

În această zi îți va merge foarte bine pe toate planurile. Vei primi o veste bună de la locul de muncă, probabil că vei primi un bonus salarial sau ți se va face o propunere avantajoasă.

Gemeni

Vei cunoaște pe cineva interesant, sincer, iubitor și sufletist, care se va îndrăgosti de tine iremediabil. În trecut, ai suferit mult din dragoste, dar acum vei da uitării totul și te vei bucura de iubire din plin.

Rac

Te așteaptă noi provocări la locul de muncă și nu ești deloc pregătit pentru ele. Gândul tău este la vacanță și nu te poți concentra la proiectele pe care le ai de finalizat.

Leu

Este un moment foarte bun pentru tine să iei inițiative în tot felul de domenii, dar mai ales în cele legate de viața amoroasă. Vei trăi clipe magice alături de partenerul tău, așa că bucură-te de ele.

Fecioară

Reușești să treci cu bine peste orice obstacol îți iese în cale, în special dimineața, Spre seară, lucrurile se vor calma. Vei petrece momente frumoase alături de oamenii dragi.

Balanță

Nu-i mai critica pe cei din jurul tău și cu atât mai puțin pe cei care încearcă să te ajute. Ar fi o greșeală profundă să îi pui la colț pe alții. Încearcă să te calmezi și lucrurile vor decurge bine.

Scorpion

Ziua de joi, 3 august, vine cu multe probleme pentru tine. Vei trăi o mare dezamăgire. Îți vei da seama că oamenii în care ai cea mai mare încredere nu sunt deloc sinceri cu tine.

Săgetător

Ziua de joi va începe cu o mulțime de poveri și probleme dimineața, dar apoi vei ajunge să ai o bucurie importantă. Totodată, se poate să ai parte și de o ieșire în oraș cu prietenii.

Citește și Horoscop august 2023. Zodiile care trec prin schimbări majore, planurile le sunt date peste cap!

Capricorn

Nu te lăsa purtat de gânduri, blocaje interne și melancolie, pentru că vei avea tendința să faci asta. Încearcă să te bucuri de ceea ce ai acum și lasă trecutul în urmă.

Vărsător

Ai putea da lovitura pe plan financiar. Vei avea parte de un câștig nesperat sau de un bonus de la locul de muncă. Ai grijă, însă, pe ce arunci acești bani.

Pești

O îngrijorare se cuibărește în inima ta, legată de iubire sau de o altă chestiune de natură personală. Încearcă să discuți cu un prieten sau cu o persoană din familie.

Citește și Zodiile care vor fi afectate cel mai puternic de Mercur retrograd în august. Întorsături de situație și finaluri neașteptate pentru acești nativi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *