Horoscop 10 iulie 2023. Zodia care primește felicitări și bani

Zodiile vor avea parte de o zi amestecată
Horoscop 10 iulie 2023. Zodia care primește felicitări și bani

Astrologii anunță o zi schimbătoare, cu vești bune, dar și cu mai puțin bune. La sfârșitul zilei, însă, totul va fi frumos, se va așterne liniștea și îi vom fi ajutat pe cei dragi.

Nativii zodiacului vor avea o zi „asortată”

Berbec

Berbecilor li se va propune o funcţie iar astrologii le recomandă să o accepte, mai ales că vor încerca din răsputeri să găsească soluții pentru a se descurca cu toate responsabilităţile, care sunt deloc puţine. O să depuneţi eforturi ca să mulţumiţi pe toată lumea, însă tot vor mai fi persoane care să vă reproșeze câte ceva.

Taur

Taurii nu s-au mai ocupat de sănătate, astfel că își vor face o programare la medic pentru a nu se trezi cu surprize neplăcute. Este posibil să fiți invitați la o plimbare, poate chiar de cineva care ar putea să vă devină partener de viață.

Gemeni

Nativii se vor afirma cu ceva pentru care să primească bani și felicitări. Cu banii primiți vă puteți achiziționa o vacanță, ceva care să schimbe mediul în care vă aflați.

Rac

Racii vor să se lanseze într-o afacere și se vor ghida după intuiție, dar astrologii recomandă să nu se avânte prea mult până nu au și părerea unor cunoscători. Puteți avea parte de câştiguri, sume care să vă completeze salariul.

Leu

Pe Lei îi urmărește cineva de un timp, ba chiar e posibil să își facă curaj pentru a lansa o invitație în oraș, în speranța că nativii vor fi convinși să dea o șansă unei posibile relații. Se anunţă succes şi n-o să lăsaţi să vă stea nimic în cale, mai ales că dispuneți și de resursele necesare pentru a reuși.

Fecioară

Fecioarele se vor ocupa de diverse treburi casnice urgente, dar vor primi și ajutor din partea familiei. Veți primi o propunere de muncă de la cineva și bine ar fi să nu o refuzați, mai ales că veți rămâne și cu timp liber, iar banii în plus nu strică.

Balanță

Aceste semne ale zodiacului se vor lupta din răsputeri pentru drepturile lor, iar cu ajutorul unui avocat, o să răzbească în fața nedreptăților, fără să se ajungă la tribunal. Se poate să semnați acte astăzi, de reactualizat documente, de plătit taxe, amenzi uitate.

Scorpion

Scorpionii trebuie să fie mai atenți cu prietenii și să nu aibă așteptări prea mari din partea lor până la sfârșitul lui august. Poate apărea în viața voastră o persoană care să vă facă să vă stabilizați, să vă așezați la casa voastră chiar.

Săgetător

Săgetătorii se vor întâlni cu persoane ce vor să îi atragă într-un proiect, dar trebuie să își consulte agenda, să vadă dacă este sau nu cazul să își mai găsească o sursă de venit. Veți face ceva în casă, veți zugăvri sau poate chiar vă veți muta în altă casă.

Capricorn

Un angajator îi va căuta pe nativi, însă dacă nu vor mai vrea șefi, ori salariul nu le mai convine, vor ști ce răspuns să ofere. Se întrevede și o cheltuială, fiind posibil ca mașina să aibă probleme, mai ales dacă vă pregătiți de o vacanță.

Vărsător

Nativii vor schimba locul de muncă cu ceva ce le place cu adevărat ori vor porni într-o afacere pe cont propriu, doar ca să scape de presiunea șefilor. Se anunţă un succes și o colaborare interesantă.

Pești

Peștii vor avea de făcut câteva plăți neprevăzute și nu este bine să le amâne, pentru a nu da de alte probleme. Veți rezolva problemele de serviciu și de familie și vă va rămâne și timp de relaxare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *