Horoscop 29 septembrie 2023. Zodia care va avea conflicte cu cei dragi

Află ce ți-au pregătit astrele
Horoscop 29 septembrie 2023. Zodia care va avea conflicte cu cei dragi

Ne apropiem cu pași repezi de finalul săptămânii și cu siguranță ești curios să afli ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 29 septembrie 2023. Află, din rândurile de mai jos, care este zodia care va avea conflicte cu cei dragi. Se anunță o perioadă dificilă pentru acești nativi.

Horoscopul zilei de vineri, 29 septembrie 2023

Berbec

Fii foarte atent la ofertele pe care le primești. Nu este o zi în care să iei decizii importante. Cineva încearcă să te păcălească și să te îndrepte spre direcția greșită.

Taur

Este un moment ideal pentru a-ți planifica călătorii, pentru a lua inițiative sau pentru a face o schimbare importantă. Simți că lucrurile din viața ta nu te mai mulțumesc și ai nevoie de ceva nou.

Gemeni

Este o zi pe care alegi să o petreci cu partenerul de viață. Ieșiți la o cină romantică, după o lungă perioadă de timp. Bucură-te de aceste momente și nu te mai lăsa afectat de problemele de la locul de muncă.

Rac

Pe plan profesional, lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Superiorii nu vor respecta promisiunile pe care ți le-au făcut. Încearcă să nu te demoralizezi, fiindcă ar putea apărea o nouă ofertă de job care să te surprindă.

Leu

Vei obține un succes important la locul de muncă. Finalizezi un proiect la care lucrai de mult timp și primești o sumă uriașă de bani, ai grijă însă la cheltuieli. Cumpără doar lucrurile care îți sunt necesare.

Fecioară

Săptămâna de lucru se încheie pentru tine cu o zi foarte pozitivă, dar, în același timp, destul de tensionată. Nu ai reușit să-ți duci planul la bun sfârşit, iar acest lucru te macină.

Balanță

Familia va pune presiune asupra ta pentru a-ți schimba atitudinea în viața profesională. Expune-ți punctul de vedere cu fermitate, dar fără să exagerezi. Nu intra in conflict cu apropiații.

Scorpion

O bună oportunitate de carieră este pe cale să apară. Nu semna niciun document fără să-l citești cu atenție. Consultă-te cu cineva din familie sau cu un prieten apropiat.

Săgetător

Va trebui să îți schimbi planurile pentru o scurtă vacanță. Te vei bucura de momente excelente în viața sentimentală. Partenerul de viață îți pregătește o surpriză.

Citește și Zodiile care se împacă iar cu foștii parteneri. Nimic nu o să-i mai despartă acum!

Capricorn

Tu ești zodia care va avea conflicte cu cei dragi. Neînțelegerile vor porni, în special, de la bani. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu arunci cu vorbe dure. Doar așa, lucrurile se vor regla.

Vărsător

Astăzi inima te va duce într-o direcție, dar mintea te va duce în alta, total opusă. Ai grijă ce alegi! Nu lua o decizie pripită, fiindcă s-ar putea să regreți mai târziu.

Pești

Nu va exista niciun obstacol în viața ta profesională. Vei obține tot ceea ce îți dorești. Vei primi o propunere de avansare sau o mărire salarială. Șefii sunt foarte mulțumiți de rezultatele tale.

Citește și Cele 3 zodii care vor deveni bogate până la sfârșitul acestei toamne. Acești nativi dau marea lovitură!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *