Horoscop pentru toamna 2022. Ce schimbări majore a anunțat Neti Sandu pentru zodii

Neti Sandu, predicții importante pentru toate zodiile
Horoscop pentru toamna 2022. Ce schimbări majore a anunțat Neti Sandu pentru zodii

Horoscop pentru toamna 2022. Vor exista schimbări majore pentru majoritatea dintre noi, în următoarea perioadă. Mai toate zodiile vor fi afectate de contextul astral în care am intrat deja. Celebrul astrolog de la Pro TV, Neti Sanu, explică ce se va întâmpla în lunile care urmează.

Horoscop pentru toamna 2022. Ce anunță Neti Sandu

Neti Sandu este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară. Are o carieră de ani de zile la Pro TV, acolo unde prezintă, în cadrul matinalului, rubrica horoscop.

Potrivit predicțiilor sale pentru această toamnă, toate zodiile vor fi influențate major de intrarea planetei Marte în zodia Gemeni. Acest context astral, spunea ea, va determina urgentarea unor acțiuni pe care nu ne-am fi dorit să le facem acum.

„Particularitatea acestei părți de an, adică ce se întâmplă de aici încolo, până în martie 2023, este că planeta Marte a intrat în zodia Gemenilor și, în loc să stea o lună sau două, stă până în martie. O dată la ceva ani, Marte, în loc să stea două luni, stă de vreo trei ori mai mult. Și atunci, el are ceva de spus în zona aceea. Pentru fiecare din noi, că toți avem Gemenii într-un segment de astrogramă, care se raportează o dată la zodia noastră și o dată la ascendent, deci sunt două paliere, așa că trebuie să avem grijă ce vrea să ne spună acest Marte.

Noi poate nu suntem pregătiți pentru asta, că unul poate vrea să schimbe casa, dar altul poate nu o să vrea, dar o să fie forțat, că poate curge apă sau fac gălăgie cei de sus și atunci schimbi. Va fi un factor care va urgenta un lucru pe care nu ai fi vrut să-l faci acum”, a declarat Neti Sandu pentru Spectacola.

De ce e bine să facem lucruri bune în 2022

Deși mai sunt puțin peste trei luni până intrăm în 2023, este necesar să știm ce înseamnă anul în care ne aflăm din punct de vedere numerologic. Neti Sandu precizează că, fiind un an ce are în componența sa doar cifre de 2, ar trebui să facem doar lucruri bune pentru ca puterea vibrațională a acestei cifre să le amplifice.

„După aceea, pentru că suntem într-un an cu mulți 2, noi trebuie să facem niște lucruri bune. Adică, să amplificăm niște lucruri bune, de care avem nevoie și care sunt de folos și celorlalți, și să renunțăm la cele rele. Asta e ideea”, a mai spus prezentatoarea PRO TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *