Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023 cu Mihai Voropchievici. Zodia căreia i se schimbă destinul, e ferită de toate forțele malefice

Iată ce ți-au rezervat runele pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023!
Horoscop rune 20-26 noiembrie 2023 cu Mihai Voropchievici. Zodia căreia i se schimbă destinul, e ferită de toate forțele malefice

În curând va începe o nouă săptămână, penultima a lunii noiembrie. Vrei să știi ce te așteaptă în următoarele zile? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuie. Numerologul Mihai Voropchievici îți spune la ce ar trebui să te aștepți. Se pare că o zodie va fi ferită de probleme. Vezi ce previziuni sunt pentru 20-26 noiembrie 2023!

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023

Berbec

O persoană foarte apropiată îți va face o surpriză de proporții. Vei primi un cadou perfect, care te va încânta. Săptămâna va fi minunată pentru tine, așa că profită de fiecare clipă.

Taur

”Cel mai bun cadou pe care runele îl puteau oferi pentru Taur este Wunjo. Au câștigat pe toate planurile, așa că trebuie să fie siguri de reușitele lor. Au parte de cele mai frumoase clipe”, a precizat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Gemeni

Potrivit lui Mihai Voropchievici, Gemenii trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în cercul de prieteni, în familie, dar și la locul de muncă.

Rac

În unele momente îți vei pierde speranța, dar nu claca. Încearcă să fii mereu vesel, oriunde mergi. De asemenea, încearcă să fii mereu însoțit de acei prieteni care te fac adesea să râzi. Recapătă-ți zâmbetul de altădată.

Leu

”Leii, în perioada 20-26 noiembrie, sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudenți cum acționează. Să nu folosească cuvinte mari, dar nici cuvinte dure”, a spus numerologul.

Fecioară

Săptămâna aceasta, între 20 și 26 noiembrie, nu vei avea parte de echilibrul care îți place atât de mult. Depinde de tine să schimbi ceea ce ți-au rezervat runele.

Balanță

Conform numerologului Mihai Voropchievici, nu vei ține cont de sfaturile pe care ți le-au oferit preoții pentru perioada Postului Crăciunului. Vei păcătui într-un fel sau altul.

Scorpion

Săptămâna aceasta, între 20 și 26 noiembrie, va trebui să faci o mulțime de lucruri pentru a scoate tot ce e mai bun din tine și pentru a-ți dovedi că ești mai puternic decât ai crezut vreodată că ești.

Citește și Horoscop săptămâna 20-26 noiembrie 2023. Oportunități uriașe pentru 3 zodii. Ce previziuni sunt pentru restul nativilor VIDEO!

Săgetător

”Săgetătorii primesc un mesaj dublu: sunt sfătuiți să se relaxeze, să nu mai fie atât de agitați, să nu își mai facă probleme referitoare la starea de sănătate a cuiva drag. Cu alte cuvinte, acea persoană apropiată se bucură de o sănătate excelentă”, a transmis specialistul.

Capricorn

Potrivit lui Mihai Voropchievici, vei avea parte de protecție divină în penultima săptămână a lunii noiembrie. Vei fi ferit de absolut toate forțele malefice și de probleme.

Vărsător

Oricât de greu ți-ar fi, săptămâna aceasta, între 20 și 26 noiembrie, va trebui să te abții de la comentarii, altfel se pot naşte conflicte. Da, știm că îți place să mărturisești totul, dar acum nu este un moment bun să faci asta.

Pești

Între 20 și 26 noiembrie, va fi o perioadă foarte bună pentru tine. Runele sunt de partea ta, astfel încât să poți trăi în prezent și să scoți la iveală cea mai bună versiune a ta.

Citește și Zodiile care se îmbogățesc în 2024. Au noroc triplu la bani, în iubire și carieră, e anul lor!!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *