Horoscop săptămâna 1 – 7 august 2022. Conjuncție istorică între Uranus, planeta schimbărilor bruște, Marte și Nodul Nord

Principalele aspecte astrale ale săptămânii
Horoscop săptămâna 1 - 7 august 2022. Conjuncție istorică între Uranus, planeta schimbărilor bruște, Marte și Nodul Nord

În săptămâna 1 – 7 august se formează un aspect unic în câteva sute de ani, care nu va influența doar aceasta perioadă, ci și întreg anul, iar unora le poate schimba radical viața. Este vorba de o triplă conjuncție istorică în zodia Taur între Uranus, planeta schimbărilor bruște, Marte, planeta acțiunii, și Nodul Nord, sensul de destin. Marile schimbări vor fi resimțite în special de cei născuți sau care au ascendent în zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), cu precădere între gradele 15-20. Această triplă conjuncție aduce acțiuni imprevizibile, de natură karmică, reacții bruște, atitudini rebele și evenimente care ne scot din zona de confort, dar au rolul de a ne pune pe sensul vieții.

Horoscop săptămâna 1 – 7 august 2022. Principalele previziuni astrale

Un alt eveniment important al săptămânii 1 – 7 august este intrarea lui Mercur în zodia Fecioară, zodie pe care o și guvernează. Evenimentul se petrece pe data de 4 august și ne stimulează să devenim mai calculați, mai atenți la detalii, să analizăm lucrurile și situațiile cu mai multă responsabilitate și conștiinciozitate. Totodată, putem fi mai critici și ne putem pierde în lucruri mărunte.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent. Vezi mai jos horoscopul pentru săptămâna 1-7 august!

Horoscop săptămâna 1 – 7 august 2022. Schimbări importante în plan profesional pentru Lei

Berbec/Ascendent Berbec

Tripla conjuncție se petrece în sectorul tău financiar și va veni la pachet cu un eveniment important legat de bani. Poate fi vorba de un câștig sau de o pierdere, în funcție de astrograma natală.Dacă până acum ai stat pe banii altora, fie că este vorba de banii părinților sau banii partenerului de viață, sau ai cheltuit niște economii fără a investi, s-ar putea ca această conjuncție să nu-ți aducă câștiguri, ci mai degrabă să te învețe să le obții tu. Pe de altă parte, dacă în ultima perioadă te-ai stresat pentru a-ți crește veniturile, s-ar putea să ai ocazia să obții independența financiară la care atât de mult visezi.Mercur intră în sectorul muncii și sănătății și-ți cere să faci în așa fel încât să devii mai eficient în desfășurarea activităților și să faci anumite ajustări de program, astfel încât să ai timp să te preocupi și de sănătatea ta.

Horoscop săptămâna 1 – 7 august 2022. Evenimente de destin

Taur/Ascendent Taur

Tu ești gazda acestei conjuncții istorice, prin urmare te poți aștepta la evenimente de destin, evenimente de natură karmică care să-ți dea viața peste cap.Fără îndoială în viața nativilor care sunt născuți în a doua jumătate a zodiei pot să apară schimbări radicale. Poate fi vorba atât de o căsătorie, cât și de un divorț, poate fi vorba de o funcție importantă sau chiar de o profesie nouă.Nu este exclus, dacă ești singur, chiar să te îndrăgostești săptămâna aceasta de o persoană nonconformistă, care nu face parte din tiparele tale.Acest aspect este susținut și de Mercur care îți tranzitează viața sectorul iubirii din 4 august. Acesta te va ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea cu persoana iubită dar și cu copiii și să pui pe roate un proiect creativ la care visezi de ceva vreme.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Tripla conjuncție se petrece într-un sector ascuns, al subconștientului și s-ar putea să vină cu niște evenimente subtile, dar care să-ți schimbe niște principii și convingeri de viață. Grație acestui aspect s-ar putea să înțelegi experiențele trecutului într-o altă notă și astfel să te rupi de ceea ce a fost. Totodată, ține cont că este o perioadă destul de agitată, stresantă, cu frământări și activarea unor frici mai vechi și stări de angoasă, chiar insomnii. Evită să cazi prada viciilor și ai mai multă grijă la odihnă, la sănătate, pentru că există risc de accident sau operație. Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul tău, tranzitează sectorul locuinței și al familiei și te ajută să iei niște decizii legate de o mutare sau să rezolvi niște situații mai complicate ce țin de actele unei case. În plus, comunicarea cu cei dragi se îmbunătățește.

Rac/Ascendent Rac

Dacă nu devii agitat și irascibil, conjuncția Uranus-Marte-Nodul Nord din Taur te poate ajuta să vezi cine îți este cu adevărat prieten și cine este alături de tine pentru că are anumite beneficii de pe urma ta. Astfel, te poți elibera de relații toxice, fie că sunt de prietenie, fie că sunt de iubire și poți renunța la colaboratori sau la proiecte care doar ți-au consumat resursele și nu ți-au adus nimic bun în schimb. Pe de altă parte, poți cunoaște persoane noi care să te ajute să te dezvolți personal sau profesional, aspect susținut din plin și de Mercur care va intra în sectorul comunicării și al prietenilor. Profită de perioada următoare să spui ce ai pe suflet, să lămurești neînțelegeri, să iei decizii importante.Acest tranzit mercurian îți poate aduce idei foarte bune, negocieri avantajoase și chiar te poate trimite într-o excursie sau minivacanță.

Horoscop săptămâna 1 – 7 august 2022. Scorpionii au mari probleme în cuplu

Leu/ Ascendent Leu

După ce săptămâna trecută toate tranzitele te-au vizat și cu siguranță ai fost mai agitat decât de obicei, pregătește-te de un ultim hop. Această conjuncție istorică se petrece în sectorul carierei și imaginii tale și poate aduce discuții despre oficializarea unei relații sau poate pune problema unui divorț. Pe de altă parte, ar putea fi vorba de probleme de natura profesională cu care se confruntă partenerul și care te vor afecta și pe tine. S-ar putea ca încă de la începutul anului să fi simțit nevoia de a schimba direcția profesională, iar acum să ai curajul să faci acest pas, mai ales că planetele cumva te ajută și să-ți descoperi vocația. Sunt și nativi care își schimbă doar funcția. Mercur va intra în sectorul tău financiar și te va stimula să faci bani. Asta înseamnă că îți poate aduce idei prin care să-ți crești veniturile sau să-ți valorifici propriile talente. Vei observa că devii mult mai responsabil în cheltuieli.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Pe data de 4 august,Mercur, guvernatorul tău, intră în zodia ta, iar acest aspect te bucura din toate punctele de vedere pentru că te face mult mai comunicativ, mai atent la detalii, îți aduce mai mult fler în negocieri și o siguranță aparte în luarea deciziilor. Mintea ți se limpezește, însă ai grijă să nu devii prea critic și să nu exagerezi cu pretențiile prea mari pe care le ai de la alții. Pe de altă parte, conjuncția lui Uranus cu Marte și Nodul Nord se petrecem într-un sector al studiilor înalte, al cunoașterii și al călătoriilor.Astfel, evenimente neprevăzute și situații neașteptate se pot petrece în aceste direcții, iar rolul lor va fi să-ți schimbe radical niște credințe și principii de viață. Totodată, îți aduce mult curaj să faci ceva ce altădată nu ai fi îndrăznit, de exemplu, să explorezi un nou domeniu care să-ți aducă progres personal sau profesional sau să te aventurezi într-o călătorie de care te temeai. Unii nativi se pot muta în străinătate.

Horoscop săptămâna 1 – 7 august 2022. Schimbări majore

Balanță/Ascendent Balanță

Uranus, guvernatorul iubirii tale, și Marte, guvernatorul relațiilor tale, se întâlnesc cu Destinul într-o casă cu valențe financiare și sexuale. Acest context astrologic s-ar putea să-ți aducă evenimente majore neașteptate, neprevăzute care îți schimbă perspectiva asupra unei relații sau persoane. Asta poate însemna atât încheierea unei relații toxice, cât și oficializarea unei relații care până acum a fost secretă. Totodată, contextul te ajută să scapi de niște frici, vicii, dependențe.În schimb, ai mare grijă la investițiile pe care le faci și dacă nu este neapărat obligatoriu nu apela la economii în această perioadă.De asemenea, grijă la tendința de infidelitate. Evită să te implici în relații cu persoane care nu și-au vindecat traumele emoționale. Mercur va tranzita un sector care vorbește despre trecut, deci nu este exclus să ai parte de întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Pe de altă parte, tot Mercur îți poate aduce griji frământări și regrete pe care va trebui să le administrezi fără a te lăsa pradă fricilor. În cazul nativilor care sunt părinți, un eveniment neașteptat se poate petrece în viața copiilor.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Tripla conjuncție istorică din zodia Taur se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, iar acest context nu este deloc unul roz. Poate aduce schimbări radicale în cuplu, de la căsătorie la divort, în funcție de contextul fiecărei persoane și de harta sa natală.Dacă ești singur, ai toate șansele să cunoști o persoană care să te atragă, dar care să te scoată din zona de confort din cauza felului său de a fi pe care tu îl percepi ciudat, rebel, nonconformist.Dacă ai o relație de lungă durată, folosește-te de energia acestei conjuncții pentru a alunga monotonia șia aduce un aer proaspăt în cuplu.Din punct de vedere profesional, s-ar putea ca unele contracte să se încheie într-un mod neașteptat, dar și să primești propuneri de colaborare care te vor lua prin surprindere. Mercur va intra într-un sector favorabil și te va stimula să comunici mai mult, să ieși cu prietenii, să cunoști oameni noi și să intri în noi anturaje. Unii nativi pun pe picioare un proiect de grup.

Horoscop săptămâna 1 – 7 august 2022. Perioadă delicată din punct de vedere al sănătății pentru Săgetători

Săgetător/Ascendent Săgetător

Marea conjuncție din zodia Taur îți poate aduce schimbări profesionale radicale și neașteptate. S-ar putea ca în ultimul timp să fi fost de mai multe ori scos din zona de confort deschimbările care au apărut la locul de muncă, iar de această dată să vină ceva care să te dea peste cap și să te bulverseze. Unii nativi își pot schimba locul de muncă, în timp ce alții pot începe o afacere proprie, un proiect independent. Ai grijă să nu devii mult prea conflictual și neatent în desfășurarea activităților și din cauza asta să te rănești. Este o perioadă destul de delicată din punct de vedere al sănătății și nu este exclus ca o problemă să apară brusc și să te facă să-ți schimbi stilul de viață, rutina, alimentația și programul zilnic.În plus, Mercur, guvernatorul relațiilor tale, intră și el în sectorul carierei tale, aspect care poate aduce discuții cu superiorii și decizii importante legate de direcția ta profesională. Tot acest aspect poate aduce discuții în cuplu despre statutul unei relații.Va fi vorba de oficializarea sau încheierea acesteia.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Uranus, Marte și Sensul Vieții se întâlnesc în sectorul iubirii și al creativității și pot aduce schimbări neașteptate în viața sentimentală. Asta poate însemna o dragoste bruscă, la prima vedere, cu o persoana total diferită de tiparul tău. Dacă vorbim de relații de lungă durată în care lucrurile merg bine, atunci poateaduce evenimente care aduc un suflu nou, de exemplu unii nativi pot primit vestea unei sarcini (neplanificate). De asemenea, dacă ai copii, în viața acestora se poate petrece un eveniment neașteptat. Evită să faci speculații financiare pentru că poți pierde bani.Pe data de 4 august, Mercur va intra în zodia Fecioară și te va stimula la nivel intelectual fie să înveți lucruri noi, să te înscrii la un curs, să faci niște descoperiri sau chiar să planifici o călătorie peste hotare.

Horoscop săptămâna 1 – 7 august 2022. Evenimente neprevăzute

Vărsător/Ascendent Vărsător

Uranus, guvernatorul tău, se întâlnește cu Marte și Nodul Nord chiar în sectorul casei și familiei. Nu este vorba de o conjuncție care să vină cu situații prea plăcute și s-ar putea ca evenimentele neprevăzute pe care aceasta le aduce să aibă legătură cu cei dragi. Ceva se poate petrece în viața de familie care să te dezechilibreze, însă poate fi vorba și de o mutare, o schimbare de domiciliu sau un credit de locuință. Nu este exclus să-ți iei o casă nouă sau să renovezi locuința în care te afli. În cazul unor nativi pot să apară tensiuni din cauza unui bun patrimonial. Pe de altă parte, sunt și nativi care mânați de energia acestei configurații astrologice pot reveni în țară.Pe data de 4 august, Mercur va intra în zodia Fecioară și va susține discuțiile care au legătură cu banii altora, cu moștenirile, cu obținerea creditelor. Totodată, poate aduce lămuriri și clarificări legate de viața intimă și sexuală.

Pești/Ascendent Pești

Tripla conjuncție istorică din zodia Taur îți poate aduce evenimente neașteptate care îți schimbă radical gândirea, îți dau ideile peste cap și te stimulează să-ți construiești noi tipare de raționament. Te vei simți ca într-un malaxor de idei, însă la final vei vedea că un nou sistem de gândire se va naște, unul mai sănătos și practic. Ai mare grijă la conflictele cu cei din jur care pot rupe relații și poți strica conexiuni. Este nevoie să-ți schimbi modul în care comunici pentru că, fie că vorbești prea mult, fie că vorbești prea puțin, tu vei fi cel care va avea de pierdut dacă continui în ritmul de până acum. Niște decizii pe care le iei în aceste zile îți poți schimba radical viața. Totodată, ai mare grijă la deplasări pentru că există risc de accident. Mercur intră în sectorul relațiilor tale și din această ipostază te poate ajuta să lămurești și să clarifici neînțelegeri apărute în cuplu în ultima perioadă, însă poate scoate la suprafață și unele secrete care să strice armonia în cuplu.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.3 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *