Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024 cu Roxana Ivanciu. Luna nouă în Rac aduce oportunități de bani pentru această zodie VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 1-7 iulie 2024.

Scris de: Irina Maria

28 Jun. 2024

Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024 cu Roxana Ivanciu. Luna nouă în Rac aduce oportunități de bani pentru această zodie VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna mai vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024

Suntem în sezonul Racului și se aglomerează planetele aici: Soare, Venus. Pe 6 iulie avem și Lună nouă în Rac, eveniment semnificativ. Este un moment de start, de începuturi. Ne activăm dorințele, visele în care începem să creem și să dăm energie a ceea ce dorim să ni se întâmple, timp de 6 luni de azi înainte.

Pe 2 iulie, Mercur intră în Leu. Este planeta creierului și modului în care percepem ideile și le scoatem pe gură. Comunicarea va fi mai agitată, mai activă. Vom fi mai agresivi, mai furioși în vorbire, comunicare. Trebuie să fim atenți la modul în care ne exprimăm. Când Mercur intră în Leu face opoziție cu Pluto și va da multă intensitate, focusare. Putem să ne certăm mult, să fim agresivi în exprimare.

Pe 6 iulie se face un sextil între Marte și Saturn, planeta profesor care ne premiază sau ne lasă corijenți. Dar Marte, acțiune și inițiativă, este premiată. Este modul în care noi ne ridicăm de jos și pornim la acțiune.

Berbec / Ascendent Berbec

Marte este în Taur pe casa a doua, a banilor. Sunteți susținuți să îi faceți. Pe 6 iulie, Marte face sextil cu Saturn. Sunteți susținuți în a face bani, a vă duce la cursuri să vă puneți în valoare. Știți să aveți recunoaștere și abilități prin propria prezență. Pe 2 iulie, pe casa a cincea, a bucuriei de a fi, casa jocului și a relației cu copiii, a iubirilor și a aventurii, Mercur intră în Leu și face o opoziție cu Pluto.

Pe iubire, vă aduce multă intensitate. Cei care sunt în relații și sunt nemulțumiți trebuie să aibă grijă la cum se exprimă. Sunteți furioși pe parteneri, agresivi în exprimare. Luna nouă în Rac de pe 6 iulie se formează pe casa a patra. Vă aduce un nou restart în cămin, în relația cu familia. Aici avem Soarele și Venus. Energia Racului este foarte puternică. Luna nouă vă ajută să inițiați și să puneți intenții în tot ceea ce înseamnă căminul și relația cu familia.

Taur / Ascendent Taur

Marte este în Taur pe sectorul casei întâi, a identității. Vă ajută să inițiați, să aveți acțiuni bune în tot ceea ce reprezintă corpul dvs fizic, grija față de dvs. Aveți acțiuni și inițiative bune în relațiile dvs și relația cu corpul dvs. Pe 6 iulie, Marte e susținută de Saturn. Are răbdare, perseverență, responsabilitate, îi oferă lui Marte aceste atuuri pentru că, pe casa întâi, trebuie să știți foarte bine ce faceți pentru sănătatea dvs. Trebuie să fiți prezenți prin corp și propria identitate.

Pe sectorul casei a treia, a comunicării și a relaționării, se formează Lună nouă în Rac. Tot aici avem Soarele și Venus, micul benefic care vă susține și vă ajută să aveți o relaționare bună cu cei din jur. Vă duceți către oportunități și deschideri de drum care vă aduc bani.

Pe 2 iulie, Mercur intră în Leu, pe casa a patra, a familiei și relației cu aceștia. Aveți grijă cum vă exprimați, cum comunicați cu ei. Aveți multă pasiune și intensitate în dialog, în exprimare. Opoziția cu Pluto vă dă o stare în care nu mai puteți răbda, îngropa tot ceea ce vreți să reproșați familiei. Dar contează cum o faceți, puteți distruge relații pe care le puteți regreta în viitor.

Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Pe 2 iulie, Mercur intră în Leu și face un aspect de opoziție cu Pluto pe casa a treia, a comunicării. Aduce multă intensitate în modul în care comunicați, vă exprimați. Atenție cum vorbiți, o să vă exprimați și relaționați cel mai bine. Veți iniția și întreține relații. Aveți grijă la vorbire. Marte e în Taur pe casa a 12a și va face un sextil cu Saturn pe casa a 12a, a prizonieriatului, a abandonului, a dialogului interior cu propria persoană.

Veți știi să aveți un dialog cu sufletul dvs, care să scoată la suprafață traume, suferințe. Dialogul vă ajută să rezolvați traumele. Pe 6 iulie, se formează pe casa a doua, a banilor, Lună nouă în Rac, unde se află Soarele și Venus. Vă puteți pune dorințe și intenții pentru prosperitate, a avea bani, a fi protejați și a avea valoare personală. Intrarea Soarelui în Leu vă dă multă energie și pasiune.

Rac / Ascendent Rac

Luna nouă în Rac este în zodia dvs, pe casa întâi. Sunteți vedetele acestei lunații! Vă veți bucura de Soare și de Venus în casa corpului fizic, a stimei de sine, a identității și a relației cu cei din jur. Este domeniul în care vă puteți pune dorințe și iniția acțiuni în ceea ce înseamnă demersul în noi relații sau în cele în care sunteți deja, să fiți bine văzuți.

Puteți iniția dorințe și vise noi, ca timp de 6 luni să se îndeplinească. Pe 2 iulie, Mercur intră în Leu pe casa a doua, a banilor. Face un aspect tensionat cu Pluto și vă dă multă tensiune și intensitate în dorința de a avea și a face bani. Dacă nu se întâmplă asta, modul în care vă exprimați cu persoanele care considerați că vă blochează în aceste acțiuni ale dvs de a face bani poate fi agresiv, acid. Aveți grijă, fiți atenți la cuvinte și la vorbe, puteți jigni foarte tare. O să vă pară rău în viitor, puteți strica relații care acum par a nu fi benefice, dar și dvs aveți multă tensiune și nerăbdare în relațiile cu aceste persoane.

Pe 6 iulie, Marte e în Taur pe casa a 11a, a grupului social și relația cu prietenii, și face un sextil cu Saturn. Vă susține, vă dă răbdare, toleranță, perseverență în relațiile pe care le aveți cu grupul din care faceți parte.

Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024. Leu / Ascendent Leu

Pe 2 iulie, Mercur intră în Leu pe casa întâi, a identității, a eului. Face opoziție cu Pluto, aspect tensionat. Vă face să aveți o comunicare agresivă, intensitate în vorbe, în așteptări, în modul în care vă exprimați. Vă recomandăm mare grijă în relațiile dvs cu partenerul, colaboratorii, cu cei din jur. Riscați să stricați relații bune pe care v-ați chinuit să le dezvoltați. Într-un exces de furie, puteți strica tot ce ați clădit.

Pe casa carierei sunteți susținuți de Marte din zodia Taur. Pe 6 iulie este foarte bine susținută de Saturn. Aveți multă răbdare, perseverență, focusare, determinare în a vă continua proiectele începute și dorința de a avea succes și recunoaștere. Se pot împlini, dacă veți știi să tolerați și să acceptați oamenii așa cum sunt. Pe 6 iulie, pe casa a 12a, se formează Luna nouă în Rac, alături de Soare și Venus.

Puteți să vă puneți dorințe și accesa un dialog cu sufletul dvs. Puteți începe acum un proiect care înseamnă fericirea și bucuria mea. Timp de 6 luni, de azi înainte, se poate îndeplini tot ceea ce vă doriți pentru liniștea sufletului dvs.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Pe 2 iulie, pe casa a 12a, Mercur intră în Leu și formează opoziție cu Pluto, aspect tensionat. Veți avea dialog fin și subtil cu sufletul dvs, veți fi agresiv cu propria persoană. O să vă faceți vinovați de lecțiile pe care vi le dă viața, de situațiile în care vă aflați. Puteți avea o săptămână grea, apăsătoare. Puteți fi propriul călău. E bine să aveți grijă la acest mod de a comunica cu sufletul dvs. Trebuie să fiți blânzi, toleranți. Luna nouă în Rac vă dă multă energie, protecție, blândețe.

Luna noua are loc pe casa a 11a, unde este grupul de prieteni și relația cu ei. Pe 6 iulie, pe casa a zecea, a carierei, se formează un sextil pozitiv între Marte și Saturn. Veți fi susținuți, veți avea răbdare, perseverență, multă responsabilitate în a vă continua proiectele și drumul către succes.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Pe casa a 11a, a grupului social și a relației cu prietenii, intră Mercur în Leu. Face opoziție cu Pluto, care aduce multă intensitate în relațiile dvs. Atenție la cum comunicați, cum vă exprimați cu cei din grup, din gașcă. Poate descoperiți lucruri care nu vă fac bine, descoperiți prieteni care vă sunt dușmani sau nu vă onorează. Sunteți furioși, agresivi. Faceți un dialog și o exprimare care o să vă facă rău dvs. Relațiile se pot încheia într-un mod mai echilibrat, fără a lăsa traume în sufletul dvs.

Pe 6 iulie, pe casa a zecea, a carierei, aveți Lună nouă în Rac. Vă puteți pune intenții de recunoaștere, de succes, de a fi văzuți și carismatici în domeniul în care activați. Este un moment bun să puneți în acțiune tot ceea ce dvs vreți să faceți, de acum înainte, și timp de 6 luni puteți să munciți la aceste idei. Roadele vin după aceste 6 luni. Tot aici este și un sextil pozitiv între Saturn și Marte, tot pe casa a zecea. Veți fi susținuți, veți avea răbdare și multă responsabilitate în proiectele dvs și tot ceea ce construiți în carieră, în domeniul în care vă doriți prestanță și succes.

Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Mercur intră în Leu pe 2 iulie, pe sectorul casei a zecea, a carierei. Formează o opoziție tensionată cu Pluto și vă aduce multă tensiune în modul în care comunicați, vă exprimați. Poate cu cei care vă pun bețe în roate, pe care îi simțiți un blocaj pe carieră. Este un moment în care nu mai suportați, simțiți că trebuie să îi puneți la zid, să le vorbiți așa cum merită. Aveți grijă la cuvinte, puteți răni tare persoane pe care nu ar trebui, de care veți mai avea nevoie în viitor. Pe casa a noua, a relației cu străinătatea, a principiilor, a obiectivelor, se formează Luna nouă în Rac pe 6 iulie.

Aici se află și Venus, care vă ajută și vă susține în tot ceea ce aveți ca relație la distanță, cursuri, examene, școală. E un moment bun pentru teste și examene. Este un teritoriu în care Luna nouă din Rac vă poate ajuta să vă puneți dorințe, intenți legate de o călătorie în străinătate. Vreți să fiți într-o relație la distanță. Este momentul cel mai bun de a da start, de a vorbi cu persoana pe care vreți să o întâlniți în străinătate și cu care vreți să inițiați acea relație. Pe casa a șaptea, a relațiilor și colaborărilor, încă vă susține Marte din Taur.

Pe 6 iulie formează un sextil cu Saturn, marele profesor. Vă susține, vă aduce oameni responsabili, cu care să întrețineți relații de durată, de prietenie, stabile, care să vă dea în viață un start sau un restart bun pentru a avea de câștigat. Asta se simte mai mult în viitor, la 6 luni de la Luna nouă în Rac, când veți culege roadele a ceea ce veți face în această săptămână.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Pe 2 iulie, Mercur intră în Leu pe teritoriul casei a noua, unde e relația cu străinătatea, cursurile la distanță și principiile de viață. Se formează și un aspect tensionat cu Pluto, ce vă dă multă tensiune, intensitate în modul în care comunicați. Aveți grijă dacă sunteți la școală sau dați examene, dacă aveți relații la distanță cu anumite persoane. S-ar putea să fiți dezamăgiți, să trageți concluzii că nu merge, că ce doriți nu se întâmplă. Vreți să vă exprimați, sunteți furioși. Calmați-vă! Nu este recomandat să fie atât de multă agresivitate și furie, puteți strica anumite relații care, în viitor, vă vor deschide drumuri.

Pe casa a opta, a finanțelor și investițiilor, pe 6 iulie se formează Luna nouă în Rac. Aveți și Venus, micul benefic, și vă ajută să investiți foarte bine banii. Cei care au bani și vor să investească, vor avea un început foarte bun, vor cunoaște persoane sau li se deschid căi prin care vor investi și plasa bani în locul care vă va aduce bani peste 6 luni. Pe casa a șasea, a muncii și a relației cu șefii, colegii, colaboratorii, se află Marte în Taur și, pe 6 iulie, face sextil cu Saturn. Este rost de o promovare, sunteți bine susținuți. Veți fi văzut la locul muncii, considerat un om pe care te poți baza și care merită promovarea.

Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pe 2 iulie, Mercur intră în Leu pe casa a opta, a finanțelor, a detașării, a relațiilor intime. Va face un aspect tensionat cu Pluto. Atenție la cum vă exprimați, cum comunicați, cum vă investiți banii și atenție la relațiile prin care faceți acest lucru. Aveți grijă, această opoziție aduce tensiune și intensitate. Parcă vă pierdeți mințile, vă puteți fixa pe anumite idei greșite, puteți fi agresivi, furioși. Puteți fi foarte implicați în acțiuni de a câștiga, investi în mod intens. Poate nu este bine, fiți atenți, detașați, cu măsură și lucrurile vor fi bune.

Pe 6 iulie, pe casa a șaptea, a relațiilor, colaborărilor, unde se află partenerul de viață și cei cu care sunteți în relații, se formează Luna nouă în Rac. Este un moment foarte bun de a iniția relații, de a continua într-o stare de blândețe, de iubire, de protecție relația cu parteneru. Cei care sunt singuri își pot chema partenerul ideal, pe care și-l doresc de mult timp. Venus vă dă farmec, carismă, noroc în a atrage acest partener de viață.

Marte din Taur vă susține pe casa a cincea și, pe data de 6 iulie, face sextil cu Saturn. Veți fi susținut în tot ceea ce înseamnă afirmare personală, noroc, iubire, relația cu copiii și cu viața dvs., cu bucuria de a trăi și de a vă exprima prin prezență în viața dvs.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Pe 2 iulie, Mercur intră în Leu pe sectorul casei a șaptea, a relațiilor cu cei din jur, cu partenerul de viață. Se formează opoziție cu Pluto, care aduce tensiune, intensitate în modul în care vă exprimați, comunicați cu partenerii, colaboratorii sau partenerul de viață. Vă recomandăm grijă la agresivitatea cuvântului, a vorbei, a modului în care vă exprimați. Puteți strica relații, puteți dezamăgi partenerul de viață.

Pe 6 iulie, pe sectorul casei a șasea, la muncă și relația cu șeful, colegii sau colaboratorii, se formează Luna nouă în Rac. Aici se află și Venus și vă aduce o mare oportunitate de a fi promovat, văzut foarte bine. Pe sectorul casei a patra, a familiei, a căminului, Marte din Taur vă susține în tot ceea ce vreți să demarați, să întreprindeți. Pe 6 iulie se formează un sextil cu Saturn, care vă susține pe casa a patra în tot ceea ce vreți să rezolvați sau să întreprindeți în căminul dvs.

Horoscop săptămâna 1-7 iulie 2024. Pești / Ascendent Pești

Pe 2 iulie, Mercur intră în Leu pe casa a șasea, a muncii și a relației cu colegii, cu șeful, cu colaboratorii. Se formează opoziție cu Pluto și sunteți tentați să fiți agresivi, acizi în modul în care comunicați, vă exprimați. Este un lucru de care trebuie să aveți grijă, fiți mai detașați și atenți la cum vă exprimați. Vă puteți strica relațiile la job sau trage o ceartă mare cu șeful, ceea ce nu vă aduce un lucru bun. Ci posibilitatea de a nu vă mai duce la job a doua zi.

Pe teritoriul casei a cincea se formează Lună nouă în Rac pe 6 iulie. Aici se mai află și Venus, care vă susține mult în iubire, în bucurie, în relațiile cu copiii. Cei care vor un copil pot să primească acea veste minunată sau pot demara crearea unui copil. Luna nouă vă susține și poate da start la dorințe, vise în tot ceea ce reprezintă bucurie și fericire de a trăi.

Pe casa a treia, a comunicării și relaționării, sunteți susținut de Marte din Taur care face sextil cu Saturn pe 6 iulie. Vă aduce multe oportunități, relații, clienți stabili. Cu ei veți pune la cale contracte noi, de durată, care vă vor aduce bani în viitor.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *