Horoscop săptămâna 10-16 aprilie 2023. Zodia care dă lovitura. Previziuni astrale pentru toți nativii VIDEO

Află ce îți rezervă astrele înainte de Paște

Scris de: Daoud Andra

09 Apr. 2023

Horoscop săptămâna 10-16 aprilie 2023. Zodia care dă lovitura. Previziuni astrale pentru toți nativii VIDEO

Săptămâna 10-16 aprilie vine cu un context astrologic cel puțin interesant. Venus, aflată în zodia Gemeni, formează un trigon cu Pluto din Vărsător în data de 11 aprilie. În aceeași zi, Soarele se alătură lui Jupiter, în zodia Berbec. Iată cum vor fi influențate cele 12 zodii de aceste schimbări astrale!

Horoscop săptămâna 10-16 aprilie 2023. Oportunitate importantă pentru Berbeci

Berbec

Pe plan profesional, apare o oportunitate pe care o așteptai de multă vreme. Ești ambițios și motivat, iar acest lucru te ajută să treci peste orice obstacol. În viața personală s-ar putea să ai parte de o dezamăgire, după ce o persoană apropiată își dă arama pe față. Este momentul să decizi dacă mai merită încrederea ta sau nu.

Taur

Faci o schimbare în sectorul financiar și începi să fii mult mai atent cu cheltuielile. Achizițiile făcute în ultima perioadă ți-au destabilizat bugetul, motiv pentru care decizi să faci economii. Dai dovadă de creativitate și imaginație, iar aceste calități te pot ajuta să îți suplimentezi veniturile înainte de Paște.

Citește și: Horoscopul dragostei pentru aprilie 2023. Nativii care trăiesc o iubire ca în povești, își întâlnesc jumătatea VIDEO

Gemeni

Începi să vezi lucrurile din altă perspectivă, iar acest lucru te inspiră să faci schimbări importante în viața ta. Cauți un anturaj cu preocupări asemănătoare, pentru a te deconecta de la problemele cotidiene. La locul de muncă traversezi o perioadă destul de aglomerată, însă reușești să te relaxezi de Paște, alături de cei dragi.

Rac

Ai avut parte de numeroase piedici în ultima perioadă, însă lucrurile sunt pe cale să se rezolve. Poate apărea o oportunitate la locul de muncă, sub formă de avansare. Dacă ai propria afacere, este o perioadă în care te bucuri de profit din plin. Familia este de partea ta orice ai face, iar sprijinul celor dragi te ajută să evoluezi.

Horoscop săptămâna 10-16 aprilie 2023. Fecioarele se fac remarcate

Leu

Te bucuri de ajutorul unui prieten, într-o situație critică. Deși nu îți place să fii văzut în momente de slăbiciune, acest lucru vă ajută să vă sudați relația. Ai planuri mari, însă nu vrei să faci lucrurile de unul singur, ca până acum. A avea un partener la fel de puternic ca tine te poate ajuta să ai succes de două ori mai mare.

Fecioară

Este o perioadă în care te afirmi pe toate planurile, deși nu îți dorești neapărat acest lucru. După ce ai stat în umbră o bună bucată de timp, a venit momentul să strălucești. Oportunitățile apar de unde nici nu te aștepți și, după multă muncă, primești oferta de avansare pe care o așteptai de multă vreme.

Citește și: Zodia care va avea noroc cu carul în aprilie 2023. Acești nativi au mare succes în carieră și în dragoste

Balanță

Te gândești din ce în ce mai mult la o schimbare radicală în viața ta. Poate fi vorba despre locul de muncă sau despre locuință. Deși ești puternic legat de locul în care stai, nu este exclus să iei o decizie care îi poate uimi chiar și pe cei apropiați. Curajul de care dai dovadă îți va aduce doar lucruri bune.

Scorpion

Investești în activități care îți pot aduce bani chiar și atunci când nu te mai implici activ. Spiritul antreprenorial de care dai dovadă îți schimbă viziunea despre sectorul financiar, dar și despre muncă în general. Cu toate că nu duci lipsă de bani, ești din ce în ce mai atent la cheltuieli și eviți să dai banii pe lucruri inutile.

Horoscop săptămâna 10-16 aprilie 2023. Vărsătorii au parte de o întâlnire interesantă

Săgetător

Sunt șanse mari să întâlnești o persoană care îți poate da lumea peste cap. Poate fi vorba despre o relație amoroasă sau despre cineva care îți deschide noi orizonturi pe plan profesional. Această întâlnire îți aduce mult entuziasm și energie. Te simți de neoprit, iar inspirația poate apărea pentru tine la fiecare pas.

Capricorn

Unele obiceiuri greșite îți pot provoca probleme în viața personală. Nu ar strica să fii mai organizat și să pui sănătatea pe primul loc. Chiar și cele mai mici schimbări pot face diferența, atunci când vine vorba despre stilul de viață. Conectarea cu familia și cu trecutul te pot ajuta să fii mai ancorat în realitate.

Citește și: Zodia peste care dă norocul chiar înainte de Paște. Viața i se schimbă radical. Primește cea mai bună veste

Vărsător

Pe plan personal, poți avea parte de o întâlnire care îți va schimba viața. Dacă ești într-o relație, este posibil ca aceasta să treacă la nivelul următor când te aștepți mai puțin. Pe plan profesional, dai dovadă de inspirație și creativitate, iar ambiția care te caracterizează te ajută să te faci remarcat.

Pești

Simți nevoia să te detașezi de tot ce te înconjoară și să faci lucrurile altfel. Ajungi la concluzia că ai făcut prea multe lucruri pentru a-i mulțumi pe cei din jur. Este momentul să te pui pe tine pe primul plan și să faci lucrurile așa cum îți dorești. Ambiția este motorul care te ajută să faci tot ce îți propui.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *