Horoscop săptămâna 10-16 iulie 2023. Dezamăgiri pentru acești nativi. O zodie este în centrul atenției VIDEO

Află de mai jos ce îi așteaptă pe nativi în această săptămână
Horoscop săptămâna 10-16 iulie 2023. Dezamăgiri pentru acești nativi. O zodie este în centrul atenției VIDEO

Săptămâna 10-16 iulie 2023 este despre comunicare și relații. Mulți dintre nativi vor avea parte de provocări neașteptate. Află de mai jos cum vor reuși să le depășească.

Horoscop săptămâna 10-16 iulie 2023. Principalele previziuni astrale

Berbec

Nativii Berbec descoperă un mod armonios în care să comunice cu persoana de lângă ei. O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a reuși ca nativii Berbec și persoana de lângă să se simtă din nou apropiați ca altădată. Găsesc o soluție să se împartă între viața personală și cea profesională.

Taur

Nu vorbesc prea des despre ceea ce simt, însă se așteaptă ca cei apropiați să știe exact ceea ce ei simt. Este nedrept totuși să aibă o asemenea așteptare. Ideile lor par a fi sustenabile pentru schimbările care au loc la birou în această săptămână. Tot ce au de făcut este să preia inițiativa.

Gemeni

Au o bună organizare, dar cu toate acestea nu reușesc mereu să facă lucrurile așa cum își doresc. Amână destul de mult anumiți pași pentru că nu au energia necesară pentru a-i susține. Lucrurile sunt mult mai ușor de îndeplinit atunci când au claritate asupra a ceea ce îi înconjoară.

Rac

Zilele din această săptămână îi vor face pe nativii Rac să resimtă din plin efectul haosului din jurul lor. Capacitatea de a folosi sarcasmul pentru a ascunde tot felul de frustrări sau neajunsuri pare că se întoarce împotriva lor. Sfatul astrelor este să se îndepărteze de persoanele care nu le satisfac așteptările.

Leu

Viața personală a nativilor Leu prinde culoare odată cu transformarea pe care o trăiesc la nivel emoțional. Urmează zile cu foarte multe provocări în toate sectoarele vieții lor. De mult timp așteptau să reintre în joc!

Fecioară

Au multe lucruri peste care trebuie să treacă și pe care trebuie să le integreze în universul propriu. Este o săptămână cu totul și cu totul provocatoare din punct de vedere emoțional.

Horoscop săptămâna 10-16 iulie 2023. Decizii importante

Balanță

Câteva dintre relațiile importante pentru nativii Balanță le creează o stare de disconfort pe care le este dificil să o recunoască. E posibil să nu mai creadă în ceea ce îi unea odată de unele persoane. Astrele spun că indiferent de ceea ce vor trăi în această săptămână ei vor rămâne în centrul acțiunilor lor.

Scorpion

Indiferent de ceea ce li se întâmplă în plan profesional, nativii Scorpion simt că nu mai au încrederea persoanei iubite. Oscilează prea mult între tot felul de decizii sau alegeri, iar acest lucru devine obositor atât pentru ei, cât și pentru cei din preajmă. Sfatul astrelor este să se concentreze mai mult pe ei înșiși!

Săgetător

Sunt pregătiți mereu pentru lucruri imprevizibile. La birou, în această săptămână agitată, reușesc să găsească inspirația de care au nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru ei. Merg până dincolo de limite atunci când visurile lor se află la mijloc. Vor capta atenția tuturor în această săptămână!

Capricorn

Familia trece printr-o perioadă mai dificilă. Sfatul astrelor este să rămână mai mult alături de cei dragi, deși din punct de vedere psihic poate nu mai au nicio urmă de energie. Între timp au nevoie să facă și lucruri pentru ei înșiși pentru a se revitaliza.

Vărsător

Mare atenție la felul în care aleg să își expună punctul de vedere la birou. Firea lor explozivă le poate face un deserviciu, mai ales atunci când este vorba de obiective profesionale dificil de atins. Va fi o săptămână sub influența preponderentă a lui Saturn. Chiar dacă emoțional lucrurile par vraiște în viața lor, la nivel energetic sunt clare.

Pești

Neajunsurile emoționale pe care încă le trăiesc în anumite relații formează o „temelie” importantă pentru procesul de dezvoltare personală în care se află. Evenimentele care au loc în această săptămână nu îi facă decât să creadă din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă „eșecul”. Din fericire, indiferent de furtuna pe care o resimt, vor găsi ancore de care să se agațe pentru a ieși la liman.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *