Horoscop săptămâna 12-18 august 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care poate avea bani, relații, oportunități VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 12-18 august 2024.

Scris de: Irina Maria

09 Aug. 2024

Horoscop săptămâna 12-18 august 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care poate avea bani, relații, oportunități VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 12-18 august 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna august vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 12-18 august 2024

Avem o săptămână furtunoasă! Mercur este retrograd și, pe 15 august, ajunge în Leu, într-o altă vibrație energetică. Avem energie de foc, pasiune, dorință, mult mai arzătoare și pătimașă. Pe 13-16 august vom avea o conjuncție, aspect astrologic care poate să fie bun sau rău, în funcție de cum vom folosi îmbinarea dintre cele 2 energii: Marte conjunct cu Jupiter pe semnul Gemenilor.

Pe 18 august, Soarele face o conjuncție cu Mercur, retrograd în Leu. Va fi o zi foarte agitată, se va accelera foarte mult comunicarea, gândurile și ceea ce este în mintea noastră, partea de logică, gândiri, idei. Putem simți că suntem puși la pământ de gândirea noastră. Trebuie să gândim pozitiv pentru ca totul să fie minunat! Marte este tot în Gemeni, Soarele în Leu, Jupiter este în Gemeni și Venus este în Fecioară.

Berbec / Ascendent Berbec

Marte este în casa a treia, a comunicării și relaționării, unde este relația cu clienții, unde ofertați. E multă acțiune, multe acțiuni, inițiativă, dorință de a vă evidenția și de a vă pune în lumină tot ceea ce vreți să vindeți, să arătați că vreți să faceți. Atenție la intervalul 13-16 august, când Marte face conjuncție cu Jupiter în Gemeni, tot pe casa a treia.

Sunt zile în care sunteți luați pe sus de un tsunami. Drojdia zodiacului umflă toată adrenalina și acțiunea lui Marte. Suntem învăluiți de o energie prea puternică, de prea mult, care ne determină să ne credem zei sau semi-zei. Veți întâlni persoane care nu vor fi smerite, dornice să vă îmbrățișeze ideile sau acțiunile. Vă simțiți dezamăgiți, pot fi zile tensionate, agresive. E bine să aveți răbdare și să vă detașați.

Mercur, pe 15 august, ajunge în Leu pe casa a cincea, ministerul fericirii, a bucuriei de a trăi. Vine ca un bumerang! Toate acțiunile dvs, ce ați inițiat sau ați lăsat neterminat în săptămânile în care Mercur se afla în mers direct în Leu, sunt readuse în prim plan. Poate v-ați certat cu anumite persoane și acum se întorc ca un bumerang în viața dvs. Multă răbdare!

Horoscop săptămâna 12-18 august 2024. Taur / Ascendent Taur

Pe casa a doua, casa banilor, a stimei de sine, a modului în care vă cunoașteți valoarea personală sau felul în care luptați pentru a vă arăta lumii cum sunteți, ce abilități și talente aveți, vine conjuncția Marte și Jupiter din Gemeni. Vă aduce în atenție acțiuni care vă determină să faceți plasări de bani sau acțiuni îndreptate spre această nevoie de recunoaștere a valorii dvs personale. Acțiunile vor fi mult mai active între 13-16 august.

Simțiți că aveți nevoie să faceți mai multe lucruri, parcă nu vă mai ajunge timpul. Simțiți că, dacă nu faceți ceva acum pentru valoarea dvs, parcă se termină totul și nu veți mai putea face asta. Conjuncția vă aduce nerăbdare pe care trebuie să o controlați. E important cum puneți totul în practică, pentru a putea culege roade bune, care să vă aducă bani, relații, oportunități. Pe 15 august, Mercur retrograd intră în Leu pe casa a patra, a familiei și a căminului, a relației cu membri familiei.

Tot ceea ce ați comis greșit acum câteva săptămâni, vorbele și disputele, se reîntorc ca un bumerang și vi se plătesc polițe. Dacă vorbele au fost bune, vă veți împăca cu familia. Veți recuunoaște că ați greșit și vă veți cere iertare. Pe 18 august, Soarele face conjuncție cu Mercur, o să fie o zi tensionată. Atenție la comunicare și la cuvintele folosite.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Pe casa a treia, a comunicării, pe 15 august, intră Mercur retrograd în Leu. Tot ce ați inițiat în perioada 2-26 iulie se va întoarce ca un bumerang în sectorul relațiilor interumane, al proiectelor, al relației cu clienții. Va fi o săptămână cum v-ați făcut-o! Dacă a fost blândă atunci, la fel va fi acum. Dacă nu, vor fi zile încărcate, tensionate. Persoanele cărora le-ați greșit vor reveni în viața dvs și vă vor plăti polițele.

În perioada 13-16 august are loc o conjuncție între Marte și Jupiter pe casa întâi, pe teritoriul zodiei dvs. Sunteți vedetele ei! O să vă simțiți activi, vulnerabili, puși pe harță, acțiuni, activități. Folosiți-vă de intrarea lui Venus în Fecioară pe casa a patra. Sunt zile bune pentru a aranja căminul, pentru ce vreți să renovați, aranjați, construiți. Dacă aveți grijă, totul o să fie bine! Veți mai avea întâlniri interesante cu persoane din trecutul dvs.

Horoscop săptămâna 12-18 august 2024. Rac / Ascendent Rac

Pe teritoriul casei a doua, a banilor, a modului în care câștigați bani prin munca dvs, vine Mercur retrograd în Leu pe 15 august. Tot ce ați făcut sau demarat, comunicat, negociat în sfera banilor și investițiilor, se întoarce. Tot ce ați inițiat în perioada 2-26 iulie se va întoarce ca un bumerang. Atenție la intervalul 13-16 august, când se formează conjuncția între Marte și Jupiter din Gemeni.

Este o perioadă intensă, ușor agresivă cu sufletul dvs., vizavi de dialogul cu propria persoană. Vă așterne modul în care veți resimți energetic ziua de 18 august, când Mercur face conjuncție cu Soarele din Leu. Poate să fie o zi foarte tensionată. Poate fi încă o cărămidă la acest fundal emoțional tensionat și greu de asimilat. Sunteți element de Apă și sunteți obișnuit cu sentimentele puternice.

Căutați entitățile de lumină, rugați-vă la ele pentru liniștea sufletului și a minții, să treceți mai ușor peste aceste zile. Pot veni și oameni potriviți pentru a vă răspunde la la întrebările care vă frământă legate de casa a 12a.

Leu / Ascendent Leu

Pe 15 august, Mercur în mers retrograd în Leu este pe casa întâi, a corpului fizic, rutina de a avea grijă de corpul dvs. Pot fi readuse tot felul de discuții, întâlniri, persoane, relații care în perioada 2-26 iulie au existat întâlniri sau discuții. Cum v-ați comportat atunci, toată acea energie se reîntoarce la voi, în armonie sau nu.

În perioada 13-16 august, atenție la grupul social și relația avută cu el. Conjuncția dintre Marte și Jupiter în Gemeni este pe casa a 11a și va fi multă adrenalină. Jupiter va umfla, va scoate din Marte energie maximă. Vă dă idei îndrăznețe, pline de adrenalină! Atenție la tot ceea ce este prea mult sau vă pune în pericol.

Marte va fi în Gemeni toată săptămâna. Fiți atenți la teritoriul corpului fizic, al modului în care acționați și vă puneți în pericol viața și corpul.

Horoscop săptămâna 12-18 august 2024. Fecioară / Ascendent Fecioară

Pe casa a zecea, a carierei, unde vreți să aveți prestanță, să străluciți, vine între 13-16 august conjuncția dintre Marte și Jupiter în Gemeni. Va accelera toate acțiunile dvs care sunt înspre acest teritoriu al carierei, al modului în care vreți să străluciți, să aveți succes. Simțiți nevoia să epatați, să fiți în centrul atenției. Sunt zile în care puteți acționa agresiv pentru a fi în lumina reflectoarelor.

Pe 15 august, Mercur în mers retrograd în Leu va fi pe casa a 12a. Va readuce discuții legate de trecutul karmic, de persoane care au fost date uitării sau care nu mai sunt în viață. Amintirea lor și modul în care ați interacționat cu ele va fi adus în mintea dvs. Poate să fie o săptămână în care regretați lucruri sau întâmplări, acțiuni care nu v-au onorat cândva și acum vă pare rău.

Atenție la ziua de 18 august, când Soarele face conjuncție cu Mercur retrograd în Leu. Ea va avea loc pe casa a 12a și va intensifica această comunicare agresivă pe care o aveți cu sufletul dvs, acest dialog interior. Sunteți propriul călău al ființei dvs. ,ar fi mai bine să vă detașați. Până la urmă, ce puteți face? Iertați-vă și treceți mai departe!

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Planeta Venus este tot în Fecioară, pe casa a 12a. Interesantă va fi perioada 13-16 august, când Marte face conjuncție cu Jupiter în Gemeni, pe casa a noua. Vă va umfla, vă va aduce în atenție toate principiile dvs de viață. Veți crede puternic în setul dvs de valori, veți dori să realizați proiectele de viață pe care le aveți ți în care credeți.

Atenție pe 18 august, când Mercur retrograd în Leu face conjuncție cu Soarele din Leu. Ea va fi pe casa a 11a, a grupului social. Aveți grijă la ceea ce comunicați, la modul în care agresați prietenii și relația cu ei. Tot pe casa a 11a, începând cu 15 august, Mercur intră în Leu. Va readuce din trecut conflicte și relații cu gașca, cu prieteni. Veți sorta sau veți primi relații abandonate din perioada 2-26 iulie.

Horoscop săptămâna 12-18 august 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Pe casa a 8a, a vieții și a morții, a investițiilor financiare, vine conjuncția dintre Marte și Jupiter. Va fi activă începând cu 13 august și scade din intensitate pe 16 august. Va accelera toate acțiunile întreprinse de dvs pe finanțe, pe modul în care vă investiți banii, sau căutați modalități de a îi plasa pentru a face bani pe viitor. Atenție la conjuncție!

Marte vă implică energetic mult în această conjuncție. Norocul este că Mercur retrograd în Leu, din 15 august, va ajunge în casa a zecea. Energia de pe casa a opta se va duce către casa a zecea, unde veți întreprinde acțiuni legate de carieră, de prestanță, de succes. Se va detensiona acțiunea de pe casa a opta, ca să treceți cu detașare, răbdare și multe realizări de săptămâna aceasta.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Pe teritoriul casei a șaptea, unde este relația cu partenerul de viață, cu colaboratorii, vine conjuncția dintre Marte și Jupiter, puternică și activă între 13-16 august. Vi se vor accelera acțiunile în tot ceea ce reprezintă aceste relații ale dvs. Rugămintea este să fiți atenți la modul în care colaborați cu cei din anturaj. Grijă mare la partenerul de viață!

Îl puteți răni fără să vă dați seama. Dorința și pasiunea sunt la cote înalte și îl trageți în vârtejul dvs, fără să realizați că poate nu au aceeași prioritate sau dorință ca a dvs. Pe 18 august, o zi cu potențial dezechilibrat energetic, Soarele face conjuncție cu Mercur retrograd în Leu. Va fi activă pe casa a noua, unde sunt proiectele de viață, relația cu străinătatea, cursurile la distanță, tot ceea ce faceți și relațiile cu persoane importante, deschizătoare de drum.

Începând cu 15 august, Mercur în mers retrograd reintră în Leu pe casa a noua. Va readuce în viața dvs oameni și persoane, relații și conflicte pe care le-ați inițiat în perioada 2-16 iulie. Vin ca un bumerang acum, în modul în care ați comunicat și relaționat atunci cu acele persoane.

Horoscop săptămâna 12-18 august 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pe casa a șasea, locul muncii, relația cu colegii și șeful, vine conjuncția dintre Marte și Jupiter în Gemeni. Ea este activă, cu intensitate între 13-16 august. E bine să fiți atenți la acțiunile dvs la job. Nu vă certați cu nimeni, nu e o perioadă bună să fiți agresivi. Jupiter umflă energia lui Marte, care reprezintă inițiativă și agresivitate. Nu fiți conflictuali.

Începând cu 15 august, Mercur retrograd intră în Leu pe casa a opta. Vă determină să vă plasați banii într-un mod mai îndrăzneț. Vă poate sufla în pânze să aveți investiții îndrăznețe, dar cu potențial. Oricum, ar fi bine să faceți investițiile financiare detașat, nu într-o mainieră de pasiune și dorință.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Conjuncția dintre Marte și Jupiter din Gemeni este pe ministerul bucuriei de a trăi, ministerul fericirii. Energia este intensă între 13-16 august. Se vor accelera dorințele și pasiunile dvs. Vreți să faceți tot ceea ce nu ați făcut toată luna asta. Considerați că e momentul în care, dacă nu se întâmplă acum ce doriți, parcă nu se va întâmpla niciodată.

De pe 15 august, Mercur retrogradează în Leu pe casa a șaptea, unde e relația cu partenerul de viață, colaborările, oamenii importanți. Este perioada în care veți culege tot ceea ce ați semănat în 2-16 iulie. Relațiile și colaborările vor avea acel iz ca atunci când Mercur era în mers direct în Leu. Aveți grijă pe 18 august, când Soarele face conjuncție cu Mercur retrograd în Leu. Este o zi tensionată. Mare grijă la ce comunicați, la atitudinea pe care o aveți în comunicarea cu partenerii dvs.

Horoscop săptămâna 12-18 august 2024. Pești / Ascendent Pești

Vine o perioadă intensă, dată de conjuncția lui Marte cu Jupiter în Gemeni pe teritoriul casei a patra. Atenție la acțiunile dvs și modul în care reacționați în relația cu familia. Nu vă apucați să spargeți pereți sau să faceți acum marea casă! Este multă dorință și pasiune, acum aveți senzația că puteți face un castel. Dar, de fapt, nu puteți face mai nimic. Puteți doar visa frumos.

Vă considerați un zeu, o persoană care acum își poate împlini visul de a avea casa vieții sale, la care visează. Începând cu 15 august, Mercur retrograd în Leu intră pe casa a șasea, locul muncii și al relației cu colegii sau șeful. Veți primi tot ceea ce ați semnănat în perioada 2-16 iulie. Dacă v-ați certat cu ei, conflictul se întoarce. Dacă l-ați evitat atunci, acum o să fie bine. Puteți avea o relație frumoasă cu ei.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Podcast realizat în studiourile Pagina de Media.
CONTACT: contact@paginademedia.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *