Horoscop săptămâna 12 – 18 septembrie 2022. Neînțelegeri în cuplu, critici. Zodiile care încheie brusc o relație

Previziuni astrale pentru fiecare zodie
Horoscop săptămâna 12 - 18 septembrie 2022. Neînțelegeri în cuplu, critici. Zodiile care încheie brusc o relație

Horoscop săptămâna 12 – 18 septembrie 2022. Săptămâna 12–18 septembrie este destul de tensionată și se remarcă prin trei aspecte conflictuale. Primul aspect este o opoziție între Soare din Fecioară și Neptun retrograd din Pești, care pe de o parte poate aduce inspirație, farmec, visare, trăiri spirituale, însă pe de altă parte poate aduce confuzie, lipsă de simț practic și iluzionare. Al doilea aspect tensionat al săptămânii este un careu între Venus, planeta iubirii, din Fecioară și Marte, planeta acțiunii, din Gemeni. Acest context astrologic vorbește despre o tensiune între feminin și masculin, neînțelegeri în cuplu, critici și nu este exclus ca unele relații să se încheie.

Horoscop săptămâna 12 – 18 septembrie 2022. Principalele previziuni astrale

Din punct de vedere financiar putem face imprudențe și excese. Cuvântul exces va amprenta și weekendul, atunci când se formează al treilea aspect tensionat al săptămânii 12 -18 septembrie. Este vorba de o opoziție între Mercur retrograd din Balanță și Jupiter retrograd din Berbec. S-ar putea ca la final de săptămână sa răbufnim și să facem afirmații pe care ulterior să le regretăm. Tendința generală va fi de a exagera.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 12 – 18 septembrie 2022. Tensiuni în cuplu pentru Berbeci

Berbec/Ascendent Berbec

Este o săptămână în care interesul tău se va canaliza către zona de relații. Este un sector tensionat și poți avea parte de discuții încordate cu partenerul. Totuși, astrele vă susțin să lămuriți neînțelegerile apărute, însă pentru asta este nevoie să aveți un dialog sincer. Din punct de vedere profesional s-ar putea să ai mult de lucru și o putere de concentrare destul de scăzută. Vin sarcini care te obosesc, ai parte de tensiuni cu colegii și vor lua naștere fel și fel de nemulțumiri legate de job.

Taur/Ascendent Taur

Ai nevoie să te bucuri mai mult de viață, să-ți satisfaci micile plăceri, să te relaxezi, să iubești și să te simți iubit. În cazul în care din diferite motive, cel mai probabil financiare, nu reușești, starea ta emoțională va fi una destul de apăsătoare. Nu este o perioadă bună pentru cei singuri să înceapă noi povești de iubire, mai ales că tendința este de a se iluziona în privința unui partener. Chiar și nativii care sunt în relații de lungă durată pot avea parte de dezamăgiri sentimentale.

Horoscop săptămâna 12 – 18 septembrie 2022. Schimbare de domiciliu

Gemeni/Ascendent Gemeni

Săptămâna aceasta cea mai mare parte a energiei tale va fi canalizată către casă și familie. Fie te preocupă situația părinților, fie te preocupă situații ce țin de actele unei locuințe. Sunt și nativi care fac renovări sau se mută. Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să apară tensiuni în cuplu, în special în weekend, și nu este exclus să fii la mijloc într-un conflict între părinți și partener.

Rac/Ascendent Rac

Comunicarea poate fi problematică săptămâna aceasta, mai ales că nu vezi clar niște situații cu care te confrunți. Ești confuz și poți lua decizii greșite. Modul în care porți o discuție îți poate atrage antipatia celor din jur și poți strica foarte ușor relații. În cuplu s-ar putea să răbufnești și să scoți la suprafață tot ceea ce ai strâns în ultima perioadă.În weekend sunt posibile tensiuni cu familia și fel și fel de probleme care țin de locuință.

Horoscop săptămâna 12 – 18 septembrie 2022. Leii sunt sfătuiți să evite cheltuielile inutile

Leu/ Ascendent Leu

Îți vei canaliza mare parte din energie pentru a-ți crește veniturile sau pentru a le stabiliza. Ai mai multă grijă la tendința de a face cheltuieli inutile, mai ales că pot să vină plăți de care ai uitat. Pe de altă parte, se întrevăd tensiuni cu prietenii, mai ales dacă aceștia ți-au promis ajutor și acum nu ți-l mai pot oferi. Fii mai atent la calcule dacă vrei să investești niște bani într-un proiect de grup pentru a nu fi păcălit

Fecioară/Ascendent Fecioară

Tu ai parte atât de Soare, cât și de Venus în zodia ta, prin urmare te bucuri de energie, poftă de viață și o stare de spirit destul de bună. Însă, săptămâna aceasta, date fiind aspectele astrologice tensionate, s-ar putea să ai parte de neînțelegeri în cuplu sau cu partenerii profesionali. Dacă ești singur, încearcă să nu te iluzionezi în privința unei noi relații, iar dacă ești parte a unui cuplu, ai face bine să-ți cobori partenerul de pe piedestalul pe care l-ai urcat. Ai grijă grijă la asociații și colaboratorii mincinoși pentru că poți fi trădat. În weekend s-ar putea să faci niște cheltuieli cam mari.

Balanță/Ascendent Balanță

Se întrevede o perioadă agitată pentru tine, cu stres, griji, frământări și probleme de comunicare care se agravează. Te poți confrunta cu oboseală psihică, surmenaj și consumul nervos va fi foarte mare. Cu greu te vei concentra pe sarcinile de muncă, mai ales că și în zona de cuplu poți avea parte de certuri, poți afla secrete, iar relațiile la distanță se pot rupe. Ai grijă să nu ai pretenții prea mari de la partener.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Săptămâna aceasta s-ar putea să ai parte de niște evenimente în urma cărora să vezi adevărata față a unor prieteni și să fii dezamăgit. Dacă ai ocazia să cunoști persoane noi, nu le acorda toată încrederea și nu aștepta prea multe de la ceilalți. Se întrevăd tensiuni în cuplu și nu este exclus ca unele secrete, infidelități să iasă la suprafață. Unii nativi se pot confrunta cu propriile lor frici, dependențe, dar și cu probleme financiare din cauza altora.

Horoscop săptămâna 12 – 18 septembrie 2022. Tensiuni la locul de muncă pentru Capricorni

Săgetător/Ascendent Săgetător

Cu Soarele și Venus în tranzit prin sectorul carierei, nevoia de afirmare este foarte mare și idealurile pe măsură. Ține cont că săptămâna aceasta nu-ți va fi ușor să faci progrese și bine ar fi să nu te iluzionezi profesional. Nu prelua mai multe responsabilități decât poți duce și ai grijă la imaginea ta pentru că s-ar putea ca cineva să te vorbească pe la spate sau să-ți pună bețe în roate în preluarea unei funcții. Și în cuplu s-ar putea să ai parte de certuri cu partenerul, mai ales dacă nu-i acorzi suficientă atenție.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Săptămâna aceasta te poți confrunta cu situații confuze și cu fel și fel de evenimente care îți dau peste cap niște principii și credințe. Nu crede tot ceea ce auzi și alegesă asculți sfatul persoanelor cu experiență. De preferat ar fi să nu te implici în polemici pe teme politice, religioase, culturale, mai ales la locul de muncă. Din punct de vedere profesional, se întrevăd tensiuni cu superiorii, stres, multă muncă și ai senzația că rezultatele tale nu sunt apreciate.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Încearcă să fii mai atent la modul în care îți administrezi veniturile pentru că ai tendința de a fi mult prea cheltuitor. Pot scoate bani din buzunar pentru lucruri inutile și te poți păcăli ușor de reduceri false și oferte mincinoase. S-ar putea să-ți faci niște calcule care să-ți dea peste cap bugetul și să ai nevoie să apelezi la niște economii. În plus, se întrevăd tensiuni cu partenerul din cauza banilor, mai ales dacă acesta a făcut niște investiții proaste. Preocupă-te să alungi monotonia din cuplu prin activități comune și evită tendința de infidelitate.

Pești/Ascendent Pești

Tu ai parte de tranzitul Soarelui și al lui Venus prin sectorul relațiilor, aspect care denotă un interes crescut pentru zona de cuplu. Dacă ești singur, cel mai probabil vei dori să începi o nouă relație, însă ține cont că nu este momentul deocamdată, mai ales că ai tendința de a idealiza cealaltă persoană și de a visa prea mult. În cuplu poți deveni critic cu partenerul și în urma unei discuții în contradictoriu s-ar putea să iasă la suprafață niște secrete și trădări. Unii nativi pot fi la mijloc într-un conflict desfășurat între familie și partener. Totodată, fii mai atent la datoriile pe care le ai către terțe persoane sau către stat.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *