Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care trebuie să aibă mare grijă de sănătate VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 14-20 octombrie 2024.

Scris de: Irina Maria

11 Oct. 2024

Horoscop săptămâna 14-20 octombrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care trebuie să aibă mare grijă de sănătate VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 14 -20 octombrie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Săptămâna aceasta vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 14 -20 octombrie 2024

Avem două momente importante. Pe 17 octombrie avem Lună plină în Berbec, o lunație interesantă. Ne va determina să ne avem în atenție, să vedem ce trebuie să inițiem, ce ne dorim, ce trebuie să realizăm. Pe 18 octombrie, Venus intră în Săgetător. Se dă start la optimism, la chef de viață, la bucurie. Săgetătorul e semn de foc, iar planeta iubirii se scaldă din nou în pasiune, într-o stare de a își dori să fie în centrul atenției.

Soarele este în Balanță, Mercur este în Scorpion, Marte continuă în Rac, iar Pluto este în mers direct în Capricorn. Putem finaliza proiectele pe care încă nu le-am terminat.

Berbec / Ascendent Berbec

Energia va fi la cote maxime! Luna plină în Berbec va fi pe casa întâi, a corpului fizic, unde sunt relațiile interumane, unde avem discuțiile cu ceilalți, unde ne focusăm pe noi, pe propria persoană, dar și în relația pe care o avem. Este posibil să vă confruntați cu provocări la locul de muncă. Veți avea ocazia să vă demonstrați avilitățile, veți face progrese semnificative în proiectele dvs. Ce trebuie să faceți? Fiți răbdători și nu vă lăsați descurajați de obstacolele care se ridică la orizont. Concentrați-vă pe obiectivele dvs și evitați conflictele. Nu uitați că Marte se află în Rac, așa că starea emoțională nu s-a risipit. Focusați-vă pe obiectivele dvs!

Horoscop săptămâna 14 -20 octombrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Relațiile personale sunt în prim plan! Luna plină din Berbec se formează pe casa a șaptea. Zile conflictuale, pot apărea neînțelegeri cu cei apropiați. Apar oportunități de a vă consolida legăturile existente. Luna plină vă determină să faceți inventar, bilanț. Să vedeți cine trebuie să rămână sau să plece din viața dvs, cine vă aduce prosperitate sau neajunsuri. Vă recomandăm să triați, să aveți acest curaj pentru noi începuturi. Comunicarea este deschisă, sunteți foarte dispuși să îi ascultați pe cei din jurul dvs. Dacă evitați încăpățânarea și dacă faceți față compromisurilor, veți avea numai beneficii.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Luna plină din Berbec se formează pe casa a cincea. Vă simțiți creativi și plini de idei noi. Este o săptămână foarte bună pentru a începe proiecte noi. Dorința de a învăța ceva nou, să vă anime, e mare. Vă recomandăm să profitați de energia creativă, dar să prioritizați ce vreți să faceți. Luna plină vă dă zvâc, vreți să le faceți pe toate, așa că este foarte bine să le prioritizați, să vă faceți o listă. Incercați să faceți puține lucruri, dar bine.

Horoscop săptămâna 14 -20 octombrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Casa și familia sunt în atenția dvs! Luna plină în Berbec e activă aici. Este o perioadă emoțională deoarece Marte încă este în semnul dvs, dar emoția este una bună. Se termină cu tot ceea ce este vechi și nu mai corespunde vibrației noastre. Deci, în această săptămână, veți avea ocazia să rezolvați situații mai vechi, conflictuale cu familia, situații în care nu ați rezolvat multe în cămin. Zilele acestea, dacă sunteți calmi și răbdători, veți petrece un timp frumos și de calitate cu cei dragi. Puteți întări legăturile cu familia!

Leu / Ascendent Leu

Cariera este în evidență, lucrurile se mișcă foarte rapid aici. Luna plină din Berbec vă ajută să vă focalizați pe carieră, vă dă amploare, multă carismă și nevoie de a fi în centrul atenției. Veți avea ocazia să vă puneți în valoare, să vă arătați talentele și abilitățile. Vă recomandăm să colaborați cu colegii, să rămâneți deschiși la sugestiile lor și ale sefilor dvs. Dacă sunteți încrezători în forțele dvs, va fi o săptămână cu foarte multe rezultate bune. Intrarea lui Venus în Săgetător vă face carismatici și foarte încrezători în talentele și abilitățile dvs, de aceea vă atragem atenția la aroganță și la nevoia de a epata. Parcă vă doriți mai mult decât vi se oferă.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Zile bune pentru planificare și organizare. Vă puneți ordine în viața personală, faceți progrese semnificative în proiectele pe care le aveți în derulare. Folosiți din plin perioada pentru a vă stabili obiective foarte clare și a vă concentra pe detalii. Evitați stresul, încercați să nu aveți conflicte sau agresivitate în relații. Renunțați la dorința mare de a avea numai dvs dreptate.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Aveți în atenție relațiile cu prietenii și cu partenerii de viață. S-ar putea să apară oportunități de a vă implica în proiecte comune, de a socializa mai mult. Vă recomandăm să fiți deschiși la noi conexiuni, la colaborări. Cel mai important lucru este să nu vă suprasolicitați, să mențineți echilibrul, să aveți o rutină de viață sănătoasă. Toată această socializare și toate întâlnirile vă pot aduce un stres pe care e bine să îl controlați. Venus intră în Săgetător, deci energia focului se simte în tot ceea ce aveți de făcut în această săptămână.

Scorpion / Ascendent Scorpion

În carieră, vă simțiți mai ambiționați și focusați pe proiectele dvs. Ambițiile pe care le aveți vor căpăta contur. Luna plină din Berbec vă ajută să vă dați seama dacă locul în care sunteți în cariera dvs este cel dorit, este cel în care sunteți apreciat. Venus să va da o dorință puternică de a face schimbări, de a vă îmbunătăți statutul social. Vă recomandăm să fiți hotărâți, să acționați cu încredere, dar să nu uitați că trebuie să luați în considerare toate opțiunile înainte de a lua decizii importante.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Zile excelente pentru a vă concentra pe dezvoltare personală și spirituală. Puteți avea ocazia să explorați noi filosofii de viață, să învățați lucruri noi. Dacă aveți mintea și inima deschisă către aceste noi perspective, poate veți găsi un job în străinătate sau noi relații, cu persoane importante, se vor fructifica. Vă sunt favorizate călătoriile și studiile. Luna plină din Berbec vă va ajuta să trageți linie, să faceți bilanț în tot ceea ce ați făcut până acum, să vedeți dacă sunteți pe drumul cel bun sau aveți alte perspective la orizont. Venus din semnul dvs vă face vedetele săptămânii! Vă aduce mult noroc și multă prosperitate.

Horoscop săptămâna 14 -20 octombrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Resursele financiare vor fi în centrul atenției. Îl aveți pe Pluto în mers direct în semnul dvs, deci puteți face mai bine planuri pe termen lungă care să vă aducă stabilitate. Pluto vă ajută să sedimentați, să transformați, să vă ancorați puternic în elementul de Pământ. Vă recomandăm să fiți prutenți, să evitați riscurile financiare majore. Încercați să economisiți și să gestionați resursele eficient. Venus din Săgetător aduce energie de foc în relații. O puteți folosi în a vă creea nou oportunități, noi relații pentru a vă investi și dezvolta această parte financiară.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Relațiile personale și parteneriatele sunt accentuate. Venus a intrat în Săgetător și este o planetă foarte importantă în sfera relațiilor. Vă va da mult zvâc, multă dorință. Vă poate determina să aveți dorințe mari pentru a fi în relații cu anumite persoane. Inițiativa o să fie la cote mai mici. Marte este în Rac și apare o împletitură între dorințe și emoții. În partea relațiilor, o să vă împiedicați în emoții. În cuplu lucrurile pot merge bine, puteți începe o nouă perspectivă. Cei singuri pot avea parte de o iubire. Fiți deschiși la dialog și la noi oportunități. Vă recomandăm să fiți respectuoși și deschiși la opiniile celorlalți.

Horoscop săptămâna 14 -20 octombrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Sănătatea și rutina zilnică sunt în centrul atenției. Simțiți că vă puteți îmbunătăți stilul de viață și începeți niște obiceiuri mai sănătoase. Concentrațivă pe starea dvs fizică și mentală, introduceți exerciții, o alimentație mai sănătoasă. Marte este în Rac și vă ajută să aveți foarte multă energie, să vă focusați pe proiectele dvs. Așa că, tot ce v-am spus legat de rutină și de lucrurile din sfera sănătății, vor avea rezultate foarte bune.

Podcast realizat în studiourile Pagina de Media.
CONTACT: contact@paginademedia.ro

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *