Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care va avea aventuri, întâlniri furtunoase VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 15-21 iulie 2024.

Scris de: Irina Maria

12 Jul. 2024

Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care va avea aventuri, întâlniri furtunoase VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna iulie vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024

Suntem, în continuare, în energia blândă a Racului, unde se află Soarele. Avem și Mercur, dar și Venus în zodia Leului. Pe 20 iulie avem o frumoasă conjuncție între Marte și Uranus din Taur. Este activă câteva zile și o să ne bucurăm de o energie aparte a planetei Uranus, care va îmbrățișa Marte.

Avem Saturn retrograd în Pești, dar și pe Neptun care este retrograd tot aici. Este o energie de interiorizare, care ne va ajuta să visăm, să descoperim dorințele noastre și să știm ce vrem să materializăm. Pe 21 iulie se formează Lună plină în Capricorn, moment în care Soarele este în Rac și face opoziție cu Luna din Capricorn.

Au un dialog interior care se face la Lună plină, moment în care facem bilanț, culegem roade, identificăm lucruri care nu ne sunt de folos. Ne putem elibera, acum, de tot ceea ce este toxic în viața noastră.

Berbec / Ascendent Berbec

Conjuncția dintre Marte și Uranus va fi pe sectorul Taurului, care este casa a doua pentru dvs, a banilor, în care aveți valorile personale, stima de sine și abilitățile pe care le aveți. Vă aduce o energie bună de a avea curaj, idei îndrăznețe, nonconformiste, inovatoare, pentru a face bani, a vă spori finanțele. Sau abilitățile și valoarea personală. Veți găsi oportunități și noi modalități inovatoare de a câștiga bani.

Mercur și Venus sunt tot în Leu, pe casa a cincea, unde este ministerul fericirii, bucuria de a trăi, jocul cu copiii și cu copilul interior. Veți fi foarte energizați și activi. Vă doriți mult să ieșiți afară, să vă bucurați de viață, să călătoriți, să vă jucați cu copiii. O să fie o săptămână învăluită în iubire, dar nu poate să țină o veșnicie. E flirt, dorința de a fi cu cineva, de a vă bucura de viață.

Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024.Taur / Ascendent Taur

Conjuncția Marte-Uranus e în Taur, constelația dvs, pe casa întâi, a eului și corpului fizic, casa relaționării. Vreți să fiți în centrul atenției în relațiile dvs. Conjuncția vă dă o energie îndrăzneață, curaj, idei inovatoare, pline de libertate și curaj. Uranus este guvernatorul Vărsătorului și el este un semn independent, dornic să exploreze și să descopere lumea. Puteți descoperi relații noi, oameni cu care aveți afinități.

Puteți iniția relații care să vă ducă spre călătorii, evenimente în care vă descoperiți corpul, ce aveți nevoie pentru el. Puteți începe diete, tratamente pentru boli sau dureri. Conjuncția ține între 14 și 17 iulie. Mercur și Venus sunt în Leu pe casa a patra, a căminului, unde e relația cu familia. Venus vă dă multă pasiune, o dorință de a fi în confort în căminul dvs. Venus este pasională și activă, și vă influențează să vă înfloriți căminul, să aduceți bucurie și iubire în relația cu familia.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Conjuncția Marte-Uranus din Taur este pe casa a 12a, a dialogului interior, a izolării, în care sunteți aproape de sufletul dvs. Veți avea o energie eliberatoare, inovatoare. Vă puteți dori și realiza să vi se împlinească acele dorințe de a vă elibera de tot ceea ce este toxic. Vă puteți rezolva problemele din trecutul karmic. Veți găsi ajutor în oameni care au aparatură modernă.

Vă puteți trata anxietatea sau depresia care vă macină. Conjuncția vă poate aduce ușa potrivită, unde se află persoana care vă eliberează de frici și boli. Mercur și Venus sunt în Leu pe casa a treia, a comunicării și a relaționării. Energia Leului vă ajută să fiți creativi, să vorbiți mult și bine. Aveți o săptămână bună dată de Mercur și Venus. Veți avea idei și vă veți exprima frumos și armonios.

Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024. Rac / Ascendent Rac

Conjuncția Uranus-Marte din Taur este pe casa 11a, a grupului social, unde aveți gașca și prietenii. Veți fi liderul lor zilele astea, veți avea idei îndrăznețe, tot felul de dorințe eliberatoare. Vă trageți prietenii după dvs în vacanțe și excursii din care învățați sau descoperiți ceva.

Mercur și Venus sunt în Leu pe casa a doua, a banilor. Este o săptămână în care sunteți creativi, inovatori în a câștiga bani. Știți cum să aduceți valoare în viața dvs, nu doar bani. Puteți începe un curs de formare personală, în care vă descoperiți noi abilități, pe care le puneți în practică pe viitor. Puteți câștiga și bani cu aceste abilități nou descoperite.

Leu / Ascendent Leu

Conjuncția Marte-Uranus din Taur este pe casa a zecea, a carierei, și va ține de pe 14 până pe 17 iulie. Vă aduce idei îndrăznețe, curaj mult de a vă continua proiectele în domeniul carierei, de a iniția întâlniri cu oameni care să vă ajute să continuați proiectele deja începute. Veți face echipă cu ei. Vreți să reușiți să aveți mult succes și noroc datorită lor.

Mercur și Venus sunt în Leu sunt pe casa întâi, casa corpului fizic și relația cu el. Venus se simte dornică, e arzătoare în Leu și vă influențează să vă doriți o săptămână cu iubire, cu relații în care sunteți în centrul atenției. Atenție, este vorba doar de o aventură, de întâlniri furtunoase, pasionale. Atenție la această iubire din această săptămână, nu va ține o veșnicie. Nu suferiți când va dispărea.

Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024. Fecioară / Ascendent Fecioară

Conjuncția Marte-Uranus din Taur este pe casa a noua, a proiectelor de viață, a relației cu străinătatea. Aveți idei îndrăznețe, curajoase, inovatoare de a găsi noi oportunități, noi cursuri la distanță. Poate vi se deschide un job în străinătate, o cale de a vă duce acolo și de a vă simți mai bine, de a începe viața așa cum vă doriți. Îndrăzneață și inovatoare.

Mercur și Venus sunt în Leu pe casa a 12a, a izolării, a dialogului cu sufletul dvs. Puteți avea anumite tentative înspre gânduri triste, distructive. Când sunteți cuprinși de tristețe și de aceste gânduri, ieșiți din ele. Duceți-vă către speranță, strategie, pentru că această teama, frică, vă poate bloca tot ceea ce puteți întreprinde.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Conjuncția Marte-Uranus este în Taur pe casa a opta, a vieții și a morții, a finanțelor, a relației cu banii. Timp de 3 zile aveți curaj, idei inovatoare, o altă abordare a modului în care câștigați bani, a metodelor în care vă investiți banii, oamenii pe care îi aduceți în viața dvs pentru a avea aceste idei și proiecte de a vă crește finanțele.

Mercur și Venus sunt în Leu pe casa a 11a, unde este grupul de prieteni și unde sunteți lider. Sunteți foarte creativi, dornici de a vă lua gașca și de a zburda în viața dvs. în vacanțe sau excursii. Vreți adrenalină și suspans. O să vă simțiți bine, dar avem o singură remarcă.

Lilith (frică și umbră) a intrat în semnul dvs pe 29 iunie și va sta aici 9 luni. A intrat în sufletul dvs și o să vă zgândăre, o să scoată la suprafață emoții, trăiri, dureri, frici. Dar ea ne ajută să identificăm ce este obstacol în noi și în viață. Acum veți găsi fricile, pentru a le elimina sau a vă feri de ele.

Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Conjuncția Marte-Uranus din Taur este pe casa a șaptea, a parteneriatelor, a contractelor, a conflictelor, a relației cu partenerul de viață. Vă aduce idei inovatoare, curajoase, energie și dorință de a avea relații interesante, care să vă ducă către oportunități, drumuri și uși deschise și interesante. Nu mai vreți să vă plictisiți, vreți să ieșiți din rutină și să vă trăiți viața.

Mercur și Venus în Leu sunt pe casa a zecea, a carierei. Sunteți creativi, energici în a vă continua planurile pe care le aveți pe carieră pentru a străluci, a avea succes. Atenție, Mercur face o cuadratură cu conjuncția Marte-Uranus pe casa a șaptea. Aveți grijă la cum comunicați cu partenerii dvs. Nu fiți agresivi, conflictuali. Tot ce se va întâmpla acum, până când Mercur intră în retrogradare (15 august), va așeza modul în care vă veți primi înapoi tot ceea ce oferiți acum.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Conjuncția Marte-Uranus din Taur este pe casa a șasea, a muncii, a relației cu colegii, cu șeful. Veți avea idei îndrăznețe, inovatoare timp de 3 zile. Ideile vă vor propulsa, șefii vă vor aprecia și vor pune în practică ceea ce dvs le aduceți ca idei și proiecte noi. Pe casa a noua, unde sunt proiectele de viață, principiile de viață și relația cu străinătatea, aveți planetele Mercur și Venus în Leu.

Aveți multă creativitate, pasiune, dorință în a vă apăra principiile de viață, în a explora. Vreți să vă duceți dincolo de granițe, să vedeți lumea și locurile la care ați visat. Acum e momentul pentru vacanța mult dorită. Atenție la cuadratura lui Mercur cu conjuncția Marte-Uranus. Nu fiți agresivi cu colegii, cu șeful. Tot ce veți comunica se va întoarce la dvs după ce Mercur va retrograda. Atunci veți avea relații fructoase dacă știți să comunicați acum.

Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Conjuncția Marte-Uranus din Taur este pe casa a cincea, ministerul fericirii, relația cu copiii, cu iubirile dvs., relația cu viața. Aveți idei îndrăznețe, inovatoare, de acțiune, de a vă crea oportunități și a vă aventura în viața dvs în stilul planetei Uranus. Veți fi curajoși, liberi, dornici de a explora.

Mercur și Venus sunt în Leu pe casa a opta, a finanțelor. Micul benefic este creativ și dornic să vă aducă bani. Singurul lucru pe care trebuie să îl aveți în calcul e că Saturn, guvernatoarea dvs, este retrogradă. Vă cere să fiți organizați, eficienți, să nu vă aruncați cu capul înainte, cum e Capricornul. Veți avea metode și idei noi de a vă plasa banii într-un mod foarte prosper, cumpătat, de a primi bani în viitor, prin cum investiți acum.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Conjuncția Marte-Uranus din Taur este pe casa a patra, unde e căminul dvs, relația cu familia. Veți avea idei îndrăznețe, inovatoare de a vă înfrumuseța căminul. Poate acum este momentul în care veți găsi oportunitatea, calea prin care să vă luați casa mult visată. Sau vă apucați să renovați ceva la casa pe care o aveți sau construiți una, din temelie.

Mercur și Venus sunt în Leu pe casa a șaptea, unde este relația cu partenerul de viață, unde sunt conflictele, partenerii de afaceri. Aveți multă creativitate, pasiune. Sunt zile bune pentru cupluri, pentru vacanțe dorite. Puteți da drumul la pasiune în relația dvs, să aduceți din nou iubirea și pasiunea în cuplu. Cei singuri pot invita acum persoana pe care și-o doresc în viața lor. Îndrăzniți să o invitați undeva. Aveți grijă cum vorbiți până pe 15 august, când Mercur va retrograda. Ce spuneți acum se va întoarce, și ar fi păcat să nu fie ceva frumos.

Horoscop săptămâna 15-21 iulie 2024. Pești / Ascendent Pești

Conjuncția Marte-Uranus din Taur este pe casa a treia, a comunicării, a scrisului, a convorbitului, a relației cu clienții. Veți avea idei inovatoare, energie creatoare, mult curaj, multă îndrăzneală de a vă prezenta în relațiile dvs. De a vorbi cu curaj despre ceea ce sunteți, ce faceți. Neptun este retrograd, dar vă aduce claritate și împlinire pozitivă.

Nu o să vedeți foarte bine ce vreți să țintiți. Aveți o săptămână productivă și creativă. Mercur și Venus sunt în Leu pe casa a șasea, a muncii. Vă oferă creativitate, adrenalină, focus pe ceea ce vreți să faceți. Este important cum comunicați, să nu vă certați. După 15 august, Mercur va retrograda și vă va aduce tot ceea ce ați semănat acum în relațiile dvs.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *