Horoscop săptămâna 17 – 23 octombrie 2022. Soarele și Venus formează careu cu Pluto. Schimbări majore VIDEO EXCLUSIV

Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 17 - 23 octombrie 2022!
Horoscop săptămâna 17 - 23 octombrie 2022. Soarele și Venus formează careu cu Pluto. Schimbări majore  VIDEO EXCLUSIV

Săptămâna 17 – 23 octombrie se remarcă prin nu mai puțin de nouă aspecte astrologice și le vom reaminti pe cele mai importante și impactante. Soarele și Venus din Balanță vor fi în relații apropiate, mai exact în conjuncție, și împreună vor forma un careu cu Pluto din Capricorn. Acest context astrologic ne cere să facem lucrurile corect, moral și să apelăm la simțul justițiar de fiecare dată când este cazul. S-ar putea să simțim niște presiuni din exterior și ar trebui să ne păstrăm calmul și diplomația.

Horoscop săptămâna 17 – 23 octombrie 2022. Mercur va forma trigon cu Saturn

Tot Venus va forma un trigon cu Marte din Gemeni, aspect care ne place și ne va surprinde plăcut în relațiile sentimentale. Cum Venus este planeta iubirii și Marte este planeta sexualității, săptămâna aceasta poate aduce intensitate și pasiune în viața de cuplu. Declarațiile de dragoste vor fi la ordinea zilei și șansele de a începe noi relații sunt mult mai mari grație curajului cu care ne exprimăm sentimentele.

Din punct de vedere al comunicării, Mercur din Balanță va forma un trigon cu Saturn din Vărsător, aspect care aduce înțelepciune vorbelor, răbdare în dialog și maturitate în gândire. Se pot clarifica multe situații încâlcite, atât în relațiile de cuplu, cât și în relațiile profesionale și putem lua decizii pe termen lung.

Chiar în ultima zi a săptămânii, Saturn iese din retrogradare în zodia Vărsător și vom observa că o serie de situații care ne-au blocat în ultimele luni, asupra cărora n-am avut nici cel mai mic control, vor începe să se pună în mișcare. Ne vom organiza mai bine și vom face schimbări majore în urma experiențelor saturniene trăite.

Tot duminică, Soarele și Venus se vor muta în zodia Scorpion, aspect care aduce intensitate emoțională, trăiri copleșitoare, pasionale și dramatice. În relații vrem totul sau nimic și există riscul să devenim geloși, posesivi, manipulatori și autoritari. Va trebui să ne controlăm instinctele interioare pentru că, pe cât de ușor putem clădi, pe atât de ușor putem distruge totul, aspect valabil atât în plan sentimental, cât și financiar.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

 

Horoscop săptămâna 17 – 23 octombrie 2022. Se anunță o perioadă pasională pentru berbeci

Berbec/Ascendent Berbec

Marte, guvernatorul tău, formează doar aspecte bune săptămâna aceasta, semn că ești într-o dispoziție bună, comunicativ și legi ușor noi relații, atât sentimentale, cât și profesionale. În cuplu faci pace cu partenerul și vă reapropiați grație comunicării sincere și deschise.

Când Venus va intra în Scorpion, mulți Berbeci vor avea de traversat o perioadă pasională, însă este important să nu se lase orbiți de pasiune sau gelozie. Saturn revine în mers direct prin Vărsător și vei putea răsufla ușurat. O serie de proiecte profesionale ți se vor debloca și îți vei putea organiza după bunul plac o serie de planuri de viitor.

Taur/Ascendent Taur

Săptămâna aceasta s-ar putea să te bucuri de recunoașterea unor merite profesionale, munca ta să fie răsplătită, aspect care în cazul multor nativi poate aduce o creștere salarială. De altfel, chiar tu poți cere o mărire salarială sau poți căuta noi surse de venit. Aspectul armonios dintre Venus, guvernatoarea ta, și Marte, guvernatorul relațiilor tale, aduce înțelegere la locul de muncă, randament crescut și pasiune în viața de cuplu.

Pasiunea va crește pe măsură ce Soarele și Venus se vor muta în sectorul relațiilor tale, adică în Scorpion. Totuși, ai grijă la aceste tranzite pentru că poți avea tendința de a deveni manipulator, posesiv și gelos. Saturn revine în mers direct în sectorul carierei tale și te va ajuta să te organizezi mai bine în vederea atingerii unor obiective pe care le ai. De asemenea, se vor debloca o serie de proiecte profesionale și te vei afirma mai ușor și fără piedici.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Săptămâna aceasta te bucuri de o stare de spirit bună, de energie și creativitate, dat fiind că Marte din zodia ta formează doar aspecte plăcute. Trigonul cu Venus este deosebit de benefic pentru reîmprospătarea vieții sentimentale, iar dacă ești singur te ajută să cucerești persoana care îți place.

Deși vei flirta fără limite, trigonul dintre Mercur, guvernatorul tău, și Saturn nu te lasă să fii superficial, ci din contră, te îndeamnă să-ți asumi responsabilități. Este o perioadă bună să iei niște decizii pe termen lung, inclusiv legate de creșterea și educația copiilor. Soarele și Venus se vor muta în sectorul muncii tale și te vei bucura de un randament crescut în desfășurarea activităților zilnice.

Ai grijă și la starea de sănătate și ține cont că trebuie să faci anumite schimbări în stilul de viață pentru a te simți cu adevărat bine.  Saturn revenit în mers direct îți poate înlesni obținerea unei diplome sau poate debloca niște planuri legate de străinătate. O serie de credințe și principii de viață pot trece printr-un proces de schimbare ca urmare a ultimelor experiențe trăite.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta ai putea reuși să rezolvi situații care țin de casă și familie, poate chiar care au avut impact asupra stării tale emoționale și astfel să reușești să așterni pacea în sufletul tău. S-ar putea ca situații din trecut de care ai rămas atașat să se dizolve.

Poți ierta pe cineva, te poți împăca cu o persoană dragă sau poți discuta despre secrete și lucruri ascunse cu familia, aspect care îți aduce lămuriri și o înțelegere la un nivel superior a unei situații trăite. Soarele și Venus vor intra în sectorul tău afectiv și vor contribui la îmbunătățirea vieții sentimentale.

Totuși, ai grijă să nu devii suspicios sau gelos în relația cu persoana iubită sau prea autoritar în relația cu copiii. Se deschide o perioadă bună pentru cei singuri care vor să înceapă noi relații, cu atât mai mult cu cât Saturn, guvernatorul relațiilor, revine în mers direct. Tot Saturn te ajută să deblochezi niște situații financiare cu care te-ai confruntat în ultima perioadă.

Horoscop săptămâna 17 – 23 octombrie 2022. Perioadă aglomerată pentru Fecioare, pe plan profesional

Leu/ Ascendent Leu

Profită de contextul astrologic al săptămânii și discută cu partenerul de viață despre acele probleme care v-au tot dat bătăi de cap în ultimul timp. Se pot lămuri multe situații, se pot lua decizii în cuplu și conexiunea cu acesta se va îmbunătăți, cu atât mai mult cu cât și Saturn va reveni în mers direct în acest sector și va înlătura o serie de blocaje.

Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte de negocieri avantajoase, să semnezi noi contracte și să restabilești niște relații profesionale afectate. Și interacțiunea cu prietenii este mai apropiată și s-ar putea să primești o invitație la un eveniment important. Cu Soarele și Venus, care vor intra în Scorpion, s-ar putea ca o serie de probleme de familie, ascunse sau evitate, să iasă la suprafață.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Interesul tău se va canaliza săptămâna aceasta asupra zonei profesionale și financiare. S-ar putea să preiei niște responsabilități suplimentare la locul de muncă care să vină totodată și cu creșteri la buget. Oricum, sectorul banilor este bine aspectat, deci oportunitățile de îmbunătățirea situației financiare nu îți vor lipsi. Cu Saturn revenit în mers direct vei observa că pas cu pas vei reuși să-ți îmbunătățești nu doar starea de sănătate, dar și situația la locul de muncă.

Se pot debloca unele proiecte și te vei organiza mai bine în desfășurarea activităților. În plus, trigonul dintre Marte și Venus te ajută să te afirmi grație talentelor și abilităților native. Cu Soarele și Venus mutate în Scorpion, va începe o perioadă foarte bună pentru negocieri, însă ai grijă la tendința de a-i manipula pe cei din jur prin dialog.

Balanță/Ascendent Balanță

Săptămâna aceasta este despre tine și, pe bună dreptate, dat fiind că în zodia ta se află nu mai puțin de trei planete care formează aspecte benefice. Deși careul Soarelui și al lui Venus cu Pluto s-ar putea să aducă niște probleme în familie, mai degrabă apăsări emoționale, vei fi destul de rațional și vei ști să iei cele mai bune și înțelepte decizii.

În plus, Saturn revine în mers direct în sectorul afectiv și te ajută să te detensionezi și să reîncepi să te bucuri mai mult de viață, să o vezi cu mai mult optimism. Scapi de blocajele sentimentale și dacă ai întâmpinat obstacole și probleme în relația cu copiii acestea vor fi depășite.  Pe de altă parte, la final de săptămână, guvernatoarea ta, Venus, alături de Soare vor păși în sectorul financiar, ipostază din care îți pot aduce mici câștiguri, oportunități de creștere a veniturilor, dar și tentații financiare mai mari.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Săptămâna aceasta se întrevăd două direcții majore. Una dintre acestea presupune dezgroparea trecutului, aflarea unor secrete și informații ascunse. Acest context nu trebuie să te sperie, ci din contră, să te ajute să te detașezi de tot ce este toxic în viața ta. Pe de altă parte, s-ar putea să simți o mare nevoie de vindecare emoțională, mai ales că se pot activa o serie de frici, angoase, frustrări.

Caută mentori spirituali, psihoterapeuți sau apelează la introspecție pentru a le descoperi rădăcinile ascunse. Ulterior, la final de săptămână, Soarele și Venus vor intra în zodia ta și starea de spirit se va îmbunătăți, odată cu aceasta și starea de sănătate. Totodată, Saturn va reveni în mers direct și o serie de blocaje pe care le-ai resimțit în familie vor începe să se dizolve.

Horoscop săptămâna 17 – 23 octombrie 2022. Vești bune pentru Săgetători, pe toate planurile

Săgetător/Ascendent Săgetător

Te bucuri de o săptămână promițătoare pe mai toate planurile și s-ar putea chiar să ai succes cu un proiect de grup în care ești implicat. Totuși, ai grijă să nu investești prea mulți bani la îndemnul altora. Ai ocazia să cunoști persoane noi, importante, cu care să legi relații bazate pe viziuni comune, extrem de benefice pentru scopurile tale pe termen lung.

Trigonul dintre Marte și Venus le poate aduce celor singuri o atracție pasională față de o persoană din anturaj. Odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn se vor înlătura și blocajele în comunicare și vei reuși să te faci auzit și înțeles mai bine. Intrarea Soarelui și a lui Venus în Scorpion ar putea aduce în viața ta un fost partener sau te-ar putea împinge către o relație ascunsă.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Sectorul carierei tale este încărcat de planete și toate acestea formează aspecte benefice, atât cu Marte din sectorul muncii, cât și cu Saturn din sectorul financiar. Este o perioadă în care te poți afirma, îți poți atinge cele mai înalte obiective și poți primi recompense pe măsură.

Poți ieși în față grație abilităților tale, perseverenței, puterii de convingere pe care o deții și forței de muncă pe care o manifești. La final de săptămână, Saturn, guvernatorul tău, va ieși din retrogradare, aspect care, pe de o parte, va aduce o îmbunătățire a stării de spirit, iar pe de altă parte, deblocarea unor situații financiare care te-au constrâns în ultimul timp.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Săptămâna aceasta se vor limpezi multe în mintea ta și vei căpăta noi perspective asupra unor situații de viață cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. În plus, Saturn revine în mers direct în zodia ta și starea de spirit se îmbunătățește. Blocajele pe care le-ai resimțit în ultimele luni încep să se dizolve și îți vei putea organiza mult mai bine stilul de viață.

Trigonul dintre Venus și Marte îți poate aduce o nouă poveste de iubire sau o reapropiere fizică și mentală față de partener, dacă deja ai o relatie. În weekend, Soarele și Venus se vor muta în sectorul carierei tale, prin urmare vor deschide o perioadă de oportunități profesionale, o perioadă în care te poți face remarcat în domeniul tău de activitate.

Pești/Ascendent Pești

Multiplele planete care traversează Balanța în această săptămână pe tine te pot ajuta să rezolvi niște situații financiare complicate. Este vorba de contexte ce țin de terțe persoane sau instituții ale statului. Unii nativi pot obține un credit de locuință, pot returna o datorie sau pot investi bani renovarea unei case, într-un proiect imobiliar.

În cuplu s-ar putea să fii mai sincer ca niciodată, să te deschizi în fața partenerului și să dezvălui un secret sau să vorbești mai mult despre trecutul tău și traumele emoționale lăsate de acesta. Soarele și Venus mutate în Scorpion îți pot aduce o delegație, o călătorie în străinătate sau rezolvarea unui proces.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9.4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *